Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Clinique Chunkiest Chili Chubby Stick Intense Fuktighetsgivende Lip Color Balm Review - KROPP 2023
Clinique Chunkiest Chili Chubby Stick Intense Fuktighetsgivende Lip Color Balm Review - KROPP 2023
Anonim

Beskrivelse:

Friste lepper med en myk pute av farge som ikke er helt ren, ikke helt ugjennomsiktig - bare det perfekte, lykkelige mediet. Lastet med mango og Shea-smør, så leppene føler seg komfortabelt myke og glatte. Åtte levende nyanser i det hele tatt.

Hvordan å bruke:

• Påfør direkte på leppene. • For subtile definisjon skisserer leppene først, og fyll ut med naturlig farge. • Aldri trenger skarphet: bare sving opp for å avsløre mer leppefargebalsam.

Image
Image

Pris: Rundt INR 1100 (jeg husker ikke nøyaktig)

emballasje:

Dette kom i en typisk Clinique-boksemballasje som jeg mistet. Produktet er som et tykt fargestifter og virker på en vridmekanisme. Kvaliteten er god, og det har ikke vært noe problem med tilbaketrekning av kulen. Sølvhetten og basen gjør at den ser søt ut.

Min erfaring med Clinique Chunkiest Chili Chubby Stick Intense Fuktighetsgivende Lip Color Balm:

Dette er igjen en av mine vinterklammer. Jeg liker måten Clinique kalt dem. La meg introdusere det til deg.

Image
Image

Skygge: Det er en rød maroon med berry undertoner. Mye glimmer er synlig på kulen, men ikke la det få deg til å avvise denne skjønnheten. Shimmeren er faktisk veldig subtil og gjør fargen levende i stedet for å falle flat som en vanlig lippy.

Tekstur er veldig kremaktig. Og siden det er en modifisert versjon av leppebalsam, er det ikke noe å trekke eller rive under applikasjonen. Som alle Clinique-lippene, føles denne fjærlampen på leppene.

Dekning er moderat til full, avhengig av pigmentering av lepper. Ikke bosette seg i linjer. Det ble ikke bløt i det hele tatt.

pigmentering: En sveipe legger om lag 60% av fargen, slik at den kan bygge opp mer etter stemning eller anledning. Siden det ikke blir kaket på flere swipes, vil jeg si det er veldig behagelig å bygge det opp og ha på seg for en kveld ute. Det legger seg til et sted mellom blank og fløtefinish.

Image
Image

Stå i kraft: Den ble frisk i 3-4 timer med lett snacking i mellom og krever ingen berøringsoppslag. Etter et tungt måltid, men det forsvinner stille betydelig. Men den beste delen er at etter fading er det ikke noe "glitter show" på leppene, alt som er igjen er veldig mild flekk.

Dette er en farge som passer til alle hudtoner. Det er en tonet versjon av rød farge som er rolig, lett å trekke av. Leppefarge er veldig fuktighetsgivende og har vært min go-to product under harde vintre, og det har ikke skuffet meg enda en gang. For en fest, har jeg bare brukt dette og toppet det av med en glans for ekstra glans, og jeg var god å gå. Siden denne fargen er litt på rød maroon side, er dette en stor frelser når du har veldig tørre lepper og trenger å bruke en mørkere lippy for en utflukt. Alt i alt er det en av mine favoritter.

Image
Image

Oppsummering:

Hva jeg liker om Clinique Chunkiest Chili Chubby Stick Intense Fuktighetsgivende Lip Color Balm:

• Nydelig farge • Bløder ikke, fjær eller tørr • Stilig fuktighetsgivende • Kan bygges opp etter behov • Pent pigmentert

Image
Image
Image
Image

Hva jeg ikke liker om Clinique Chunkiest Chili Chubby Stick Intense Fuktighetsgivende Lip Color Balm:

Ingenting! Jeg loooooveee den!

IMBB rating-5/5

Clinique Chubby Stick Intense Grandest Drue Clinique Chubby Stick Fuktighetsgivende Lip Color Balm - Two Ton Tomat Clinique Chubby Stick Fuktighetsgivende Lip Color Balm Clinique Chubby Stick 06 Woppin 'Vannmelon Clinique Chubby Stick # 03 Fuller Fig Clinique Chubby Stick Intense Heftiest Hibiscus Clinique Chubby Stick Fuktighetsgivende Lip Color Balm Clinique Chubby Stick Fuktighetsgivende Lip Color Balm - Two Ton Tomat Clinique Chubby Stick # 03 Fuller Fig Chambor Glitzy Gloss Intense # 633 Loreal Color Riche Lipstick - Intense Fuchsia Chambor Glitzy Gloss Intense # 648

Populært emne