Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Victoria's Secret Pink Sweet og Flirty Body Mist Review - SKJøNNHET 2023
Victoria's Secret Pink Sweet og Flirty Body Mist Review - SKJøNNHET 2023
Anonim

Secret's Pink-serien er rettet mot tenåringer, men hvem sier bare at de burde prøve det? * Gratulerer * Jeg hørte VS-mister og kjøpte også 2 fra deres "Pink" -linje også.

Image
Image

Produktbeskrivelse:

Få flørt i sukker bær og rosa grapefrukt. Denne forfriskende kroppståken fra vår Victoria's Secret Pink-kolleksjon viser huden litt kjærlighet med kondisjonal aloe og en subtile hint av duft. Spray på dag eller natt.

Pris:

18$

Image
Image

Min erfaring med Victoria's Secret Pink Sweet and Flirty Body Mist:

Sann til navnet hans, er dette duften et spill av flørtende bær og grapefrukt. Jeg kan lukte sweetness og fruitiness, men det er ikke så fruktig at det lukter som en tenårings duft. Den første eksplosjonen er absolutt en sukkeroverbelastning. Noen sekunder senere kommer grapefrukten ut med sin sitrustertart godhet. Over-the-top toppen og hjerte notater er alt hva dette handler om dessverre. Det er ingen raffinement i oppbrudd av notatene. Det er akkurat som publikum det ble målrettet mot (tenåringer) - omsorgsfrit. Jeg ville ha likt litt mer komplekse midt- og basisnotater dvale rundt. Totalt sett er det søtt, energisk og deilig (på en måte som ikke er for gourmand). Å være så peppy, det er en perfekt dagstid, spesielt på sommeren.

Image
Image

Oppholdsstyrke:Duften forblir på i mer enn 2 timer på meg, og så går det bare helt uten å etterlate seg noen notater fordi det ikke har noen kompleksiteter i grunnnotatene som jeg sa før. Men siden jeg kjøpte reisestørrelsen, kan jeg bære den rundt og spray etter behov.

Image
Image

emballasje:Emballasjen er nå litt kjedelig sammenlignet med den tidligere. Sistnevnte var mer kiddish, men jeg likte de geléene som flasker bedre på en eller annen måte. Å være rettet mot tenåringer, kan dette gjøre så mye bedre. Bør det ikke ha vært mer ekstravagant enn de vanlige VS-duftene? Hvis man ikke visste om denne duften som Victoria's Secret, kunne de aldri gjette det var deres. Det er bare så kjedelig.

Image
Image

Fordeler med Victoria's Secret Pink Sweet og Flirty Body Mist:

  • Søt, frisk duft.

Ulemper med Victoria's Secret Pink Sweet og Flirty Body Mist;

  • Varer i knapt 2 timer.
  • Unsophisticated base notes.
  • Boring flaske emballasje.

IMBB Rating:

3/5

Ville jeg tilbakekjøp Victoria's Secret Pink Sweet og Flirty Body Mist?

Nei, jeg vil gi dette en glipp.

Anbefaler jeg Victoria's Secret Pink Sweet og Flirty Body Mist?

Selv om lukten er fin, er det ingenting som kan anbefales i seg selv.

Victoria's Secret Pink Med En Splash All Over Body Mist Victoria's Secret Forever Pink-Pink Tuberose & Pear Body Mist Victoria's Secret Pink Varm og koselig hånd- og kroppskrem - et to-i-ett-produkt Victoria's Secret Pink Fresh og Clean Body Mist og Lotion Victoria's Secret Drenched I Pink Supersoft Body Lotion Victoria's Secret Sensual Blush Fragrance Mist Victoria's Secret Pink Beach Sun-kissed Fragrance Mist Victoria's Secret Slike Flørt Dyp Mykning Kroppsmørk Er Essence Flirty Pink Lipstick den mest skinnende rosa? Bad og kroppsverk Søt på Paris Fine Fragrance Mist Bad og Kroppsarbeid Søt ert Kroppsplast Victoria's Secret Berry Kiss Forfriskende Body Mist Bath & Body Works Pink Chiffon Fragrance Mist er en varm søt duft

Populært emne