Av samrita n

Ola bonita chicas!

Jeg håper du har det bra! Siden glitter eye looks er så populære i øyeblikket og glitter øyenskygge er en absolutt stift i hver kvinnes sminkepose i dag, bringer jeg deg til en anmeldelse for en rulle på glitter fra NYX kosmetikk i skyggen 'naken'. Jeg snublet over dette merket for noen måneder siden i et apotek på ferie, og jeg er glad for å si at disse også er tilgjengelige i India, på din nærmeste Sephora. Denne nyansen var en jeg ble umiddelbart tiltrukket av - det er super skinnende og glitrende! Jeg vet at bryllupsåret er nesten på slutten, men hvis du har hendelser til å delta i å komme opp, vil jeg definitivt foreslå å investere i dette. Dette gjør en vakker kuttet krøll med en mørk brun øyenskygge eller røykfylt øyenskygge utseende med en og svart øyenskygge.

Denne øyeskinnet kommer i en plastbeholder med en skrue på hetten. Den er slank og lang og kan passe inn i den minste koblingen din for berøring på neste kveldsfunksjon. Rulle på er ganske enkelt å påføre, og produktet gjelder noe jevnt. Dette produktet virker også som en blanding av en naken pulverisert glans øyenskygge med en finmalte sølv og rose gull-ish glitter. Fordi det er i gjennomsiktig plastemballasje, kan du se hvor mye du har igjen. Også noen stykker kan virke som om de har mindre produkt enn andre i butikken, men det er bare på grunn av å bosette seg i denne glansen.

Produktkrav:

"Lys opp med Roll on Shimmer! Legg glans til ditt utseende med våre strålende nyanser som ruller lett på øyne, ansikt og kropp. Du kontrollerer intensiteten av pigmentet! Bland lett shimmerpulveret med en pensel eller fingre, og smør den så i vesken din for å gi sparkle. "

Pris:

USD 4, men er tilgjengelig for Rs. 430 i India.

Min erfaring med NYX Nude Roll-on Shimmer:

Du må være forsiktig når du bruker dette produktet som noe glitter er bundet til å falle ut. Dette kan unngås på få måter. Enten gjør ditt fundament etter å ha øye sminke, slik at du kan rense den svarte glitteren eller bruke skyggevakter! Det kan også hjelpe hvis du legger litt gjennomsiktig løspudder på øynene dine for å støte av når du er ferdig med øyesminke. Et annet forslag er å bruke en god primer som ikke vil tilfelle kremer som Urban Decay Primer Potion. Siden det ikke er tilgjengelig i India, er et annet lommevennlig alternativ Inglot's Duraline som også har en million andre bruksområder!

Du må være forsiktig når du bruker dette på øyelokket med hensyn til hvor mye trykk du bruker. Du vil ikke klemme for hardt til å skade deg selv! Dette er ikke et problem hvis du strekker øyeområdet som du bruker. Av denne grunn ville jeg til og med sette pris på dette produktet enda mer hvis dette kom med et sifterlokk i stedet for å rulle på, slik at vi kunne bruke den med en liten børste. Jeg kan til og med stikke ut rollen på apparatet og overføre dette til en container, virker som en Tom Cruise i Mission Impossible danger nær oppdrag, men jeg skal fortelle deg hvordan jeg går! Ha ha!

Bortsett fra alt dette, er dette en helt nydelig farge som ser flott ut på alle hudtoner, spesielt indiske kvinner. Jeg foreslår at du gjør et snitt med et mørkt brunt øyenskygge for et kveldsutseende eller til og med å søke på nakke- og dekolletasjonsområdet og smette det ut med fingrene eller et stort pulver eller kroppsborste. Denne skyggen er perfekt for det! Jeg brukte det på mine fettere tilbake - hun hadde på seg en lavt bluse med hennes sari på en kveldsfunksjon, og folk la merke til det!

Fordeler med NYX Nude Roll-on Shimmer:

  • Lett på lommeboken, pigmentert og ikke krøller seg.
  • Denne skyggen spesielt passer til enhver hudtone.
  • Flere bruksområder som øyenskygge, indre øyehøyde, pannebenet høydepunkt og kan til og med brukes på nakke, dekolletasje og resten av kroppen.

Cons av NYX Naken Roll-on Shimmer:

  • Fallout under påføring og generell smerte-i-b * m-ness å søke på. Glitter flyr rundt overalt - den som en enhjørning har nyset på ansiktet mitt.
  • Til tider trenger det trykk for å søke jevnt.
  • Parabener, parabener, parabener!

Ville jeg tilbakekjøpe eller anbefale NYX Nude Roll-on Shimmer ?

Selv om dette er et fantastisk produkt, og jeg først kjøpte to nyanser av dette, ville jeg ikke tilbakekjøp eller anbefale dette til noen på grunn av parabener i ingrediensene.

IMBB-vurdering:

2/5

(Jeg ville ha gitt dette en 5/5 hvis den ikke hadde parabener, den enkle en av de beste øyenskummerne er spesielt et apotek merke)

NYX Chestnut Res13 Roll On Eye Shimmer Review NYX Roll On Shimmer i laks - kan du noen gang få nok av shimmer? NYX Black Shimmer Eye / Eyebrow Pencil for en Intense Look NYX Eye / Eyebrow Pencil - Sky Shimmer Review NYX Øyenskygge Trio TS24 Shimmer / Peach / Kobber gjennomgang NYX Adorable Eye Shadow Palette Review NYX Roll On Shimmer i laks - kan du noen gang få nok av shimmer?

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: