Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Clean & Clear Deep Action Refreshing Gel Cleanser Review - KROPP 2023
Clean & Clear Deep Action Refreshing Gel Cleanser Review - KROPP 2023
Anonim

Hei folkens!

Her er en gjennomgang på produkt som jeg har begynt å bruke siden de siste dagene. La oss finne ut om det er verdt et skudd.

Image
Image

Påstander : Få en kul ren hud med CLEAN & CLEAR® Deep Action Refreshing Gel Cleanser. Det renser dypt ned til porene og forlater huden din med en kul, forfriskende tingle.

Hvordan det fungerer: Denne isete gelen blir skummende skum som øyeblikkelig kjøler og oppdaterer huden din. Formelen siver gjennom porene som løsner smuss og overflødig olje, noe som gir deg et kjølig ansiktsrengjøring.

Image
Image

Veibeskrivelse:

Masser vasken forsiktig på det våte ansiktet i sirkulære bevegelser, og unngår øyeområdet. Skyll grundig med vann og klapp tørk med et håndkle.

Pris og antall:$ 5.50

Hovedinnhold:

Image
Image

Min erfaring med Clean & Clear Deep Action Forfriskende Gel Cleanser:

Den grønnfargede gel kommer i en klar plast, pumpeflaske. Det er ingen glitches med emballasjen, ekstremt enkel og funksjonell. Du kan til og med skru av pumpen for å lukke den, noe som er nyttig hvis du ønsker å ta med deg på reiser.

Lukten minner meg om epler, spesielt grønne epler. En enkelt pumpe er alt du trenger for å produsere en sjenerøs skum. Skummet produsert er ganske kremaktig enn skummende. Når jeg vasker ansiktet mitt med dette og tørker det, forlater det meg alltid med kjøling, icyfeeling. Det tørket ikke mye på huden min, samtidig som jeg rengjørte alt det dystre av ansiktet mitt. Siden det er oljefritt, tror jeg dette ville passe alle typer hud. Det irriterte ikke huden min, og det brøt meg heller ikke ut. Imidlertid føler jeg trangen til å følge opp med en fuktighetskrem, som er ulikt noen av de andre rensemidler jeg har prøvd.

Det er en total verdi for pengene, og det vil mest definitivt holde meg lenge. Som et siste ord, er dette en anstendig rengjøringsmiddel, som gjør en god jobb, samtidig som den virkelig gir den kjølende effekten. Hvis du liker en funksjonell rengjøringsmiddel, som etterlater deg med en slik følelse, kan du definitivt prøve.

Image
Image

Pros av ren og klar dyp handling forfriskende gelrenser:

 Negler påstandene.  Gir en veldig kul og forfriskende følelse.  Renser ansiktet godt.  Lammer godt, noe som er litt kremaktig.  Praktisk og funksjonell emballasje.  Reise vennlig.  billig.  Lukter som grønne epler.  Passer til alle hudtyper.  Ikke-irriterende.  Vil vare i lang tid.

Cons of Clean & Clear Deep Action Forfriskende Gel Cleanser:

 Tørr hud skjønnhetene kan finne det noen gang så litt tørking.  Inneholder parabener.

IMBB Rating: 4/5

Ville jeg kjøpe eller anbefale ren og klar dyp handling forfriskende gel cleanser?

Jeg vil anbefale det, men jeg kan ikke kjøpe det igjen, siden markedet er oversvømmet med altfor mange rensemidler å prøve. Men det betyr absolutt ikke at dette er et dårlig produkt. Det kan definitivt bli prøvd!

Rengjør og fjern Deep Action Cleanser Review Rengjør og fjern dyb action eksfolierende skrubbe Ren og klar morgenbrent ansiktsrens Palmolive Aroma Dusj Gel 'Morning Tonic' Lakme Absolute Matte Lipcolor Orange Burst Rene og klare morgenburstfruktinfusjoner Reviving Cleanser Avon Naturals Hudpleie: Cleanser, Toner, Face Mask Review Biotique Ananas Frukt Gel Ansiktsskum Cleanser Review Amway Attitude Cleanser for fet hudanmeldelse Oriflame Optimals White Foaming Cleanser Review Avon Clearskin Foaming Cream Cleanser

Populært emne