Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Maybelline Crushed Emerald Colossal Kohl Review - KROPP 2023
Maybelline Crushed Emerald Colossal Kohl Review - KROPP 2023
Anonim

Hallo!

Jeg var så overrasket over å finne ut at vår favoritt Maybelline Colossal har tre nye nyanser, og likevel visste jeg ingenting om dem. Jeg dro nylig til et lokalt apotek og fant den i 3 farger i nyanser som smaragdgrønn, jadeblå og sølv! Les videre for å finne ut mer.

Image
Image

ingredienser: Kunne ikke finne noen.

Pris: INR 249 for 0,35 g

Min ta på maybelline knuste smaragd den kolossale kohl:

Som en bengali, Jeg har alltid blitt komplimentert om øynene mine og jeg tar stor stolthet i det. Derfor gjør jeg alltid dristig øye makeup mens du går ut. Vanligvis foretrekker jeg svart for det, men i det siste har jeg søkt etter forskjellig farge som vil bli satt. Jeg har allerede en blå fra NYX og turkis en fra det kolossale området. Jeg ville ha en skoggrønn farge så lenge, og jeg tror jeg har funnet et veldig godt budsjettalternativ.

Image
Image

emballasje: Det er den vanlige gule blyanten med en grønn stripe for å identifisere røret, som ærlig ikke er veldig nyttig når du har det travelt. Det er ingen ytre papp, men som er merkelig.

Tekstur: Pennen har en veldig jevn tekstur og slenger ikke i det hele tatt. Den glir jevnt og gir en presis linje.

Skygge: Det er en vakker skoggrønn farge med glimmer. Det lyser umiddelbart ditt utseende. Det vil se super funky på college jenter som er lei av å ha svart kohl. Jeg pleier å ha briller og denne fargen popper ut øynene mine.

Image
Image

Stå i kraft: Oppholdsstyrken er veldig bra. Det er flekkfast og vanntett. Jeg gned det ganske hardt, men t kom ikke av. Du ville definitivt trenger en eye makeup remover å bli kvitt dette.

Samlet sett er jeg glad jeg plukket opp dette fordi jeg var på utkikk etter denne fargen i så lang tid og ble veldig skuffet med Lakme siden deres blå, grønn og grå så alle lik.

Image
Image

Pros av Maybelline Knust Emerald Colossal Kohl:

• Oppholder seg i 7-8 timer • Sprøytetett • Vanntett • Dyp skogsgrønn skygge er fin. • Rimelig • Reisevennlig • Glatt applikasjon

Image
Image
Image
Image

Cons of Maybelline Knuste Emerald Colossal Kohl:

• Emballasje kunne ha vært bedre (fargeløs) • Ingen ingredienser nevnt • Havent blitt annonsert mye fra nå.

Ingenting annet jeg kan tenke på.

IMBB rating: 4.5/5

Vil jeg tilbakekjøpe Maybelline Crushed Emerald The Colossal Kohl?

Ja, og jeg anbefaler det til alle som leter etter en rimelig grønn.

Maybelline Colossal Kohl-Turkis Chambor Blend Eye Liner Pencil - Svart Blend Lakme Absolute Shine Line: Black Eyeliner Faces Canada Eye Pencil: Solid Black MAC Pro Longwear Eye Liner - Svart Ice L'Oreal Paris Color Riche Le Kohl - Midnatts svart Maybelline Colorshow Crayon - Violet Maybelline Colorshow Crayon - Skinnende Beige Maybelline Eyestudio Allure Liquid Eyeliner Maybelline Line Stiletto Ultimate Precision Liquid Eyeliner IMBB solgt: Maybelline Swirl Gel Eyeliner i brun Maybelline Eye Studio Cream Pencil Eyeliner - Safirstyrke Maybelline Eyestudio Master Precise Ink Pen Eyeliner 5 Nail Arts med Maybelline Color Show Nail Maler

Populært emne