Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Våt n Wild Farge Ikon Mellow Wine Blusher Review - SMINKE 2023
Våt n Wild Farge Ikon Mellow Wine Blusher Review - SMINKE 2023
Anonim

Hei vakre damer,

Som jeg nevnte i min anmeldelse av Wet n Wild Color Ikon Heather Silk Blusher, hadde jeg kjøpt to av blushes fra deres Color Icon rekkevidde. Den andre nyansen jeg kjøpte med Heather Silk kalles Mellow Wine. Selv om begge disse er nyanser av rosa, er fortsatt Mellow Wine forskjellig fra skyggen Heather Silk. La oss se hvordan.

Image
Image

Produktbeskrivelse:

Feie på denne silkeblanke rødmen som oppdager den perfekte balansen mellom en blendbar gjennomsiktig glans og en strålende pop med maksimal farge. En spesiell blanding av behandlede nylonpulver gir langvarig farge. Dermatologisk testet.

Pris:

$ 2,99 for 4 gram.

ingredienser:

Image
Image

Min erfaring med Wet n Wild Color-ikon Mellow Wine Blusher:

Image
Image

emballasje: Disse rødmer kommer i en rektangulær emballasje med et gjennomsiktig deksel. Det gjennomsiktige dekslet gjør det lettere å gjenkjenne fargen fra et bunt av andre farger. Dessuten har blusher et vakkert swirly mønster på det, som blir lett synlig gjennom det gjennomsiktige lokket slik at det ser mer pen ut.

Image
Image
Image
Image

Farge: Skyggen Mellow Wine er en støvete rosa eller det kan betraktes som en rosa med ferskenundertoner. Blush inneholder noen små shimmers som ikke er veldig synlige. Det er bra for jentene som liker å ha en mer naturlig peachy, rosa flush på kinnene sine. Blushen har en veldig myk farge og er egnet for daglig bruk eller en spesiell anledning. Det er en slags nyanse som ser bra ut på flertallet av hudtonene. Denne fargen kan betraktes som en farger som er universelt smigrende.

Image
Image

pigmentering: Som andre blushers i denne samlingen, er Mellow Wine også superpigmentert. En liten virvling av fargene gjør det bra. Selv om en enkelt sveipe av fargen er tilstrekkelig, kan 2-3 frakker av fargen påføres for å få en peachier glød. Ekstra strøk av fargen hjelper det også å holde seg litt lengre tid.

Image
Image

Tekstur: Selv om rødmen er enkel å bruke og virker veldig enkel å bruke, kan det ta litt innsats for å bli blandet. Hvis det ikke er riktig blandet, kan fargen virke som en peachy, ujevn lapp på huden. Men hvis den blandes riktig, gir den den mest naturlige overflaten til kinnene.

Image
Image

Oppholdsstyrke: Den store oppholdsstyrken i rødmen gjør det til et must-produkt. Det er en av de rødmene som lett forblir i 5 timer med bare lite fading og ingen touch-ups. Det er mange lange slitasje på markedet, men overkommeligheten får det til en brownie-poeng.

Image
Image

Fordeler med Wet n Wild Color-ikon Mellow Wine Blusher:

• En universell farge. • Inneholder svært liten mengde glans. • Ideell for daglig bruk samt for fester. • Gir den mest naturlige gløden til ansiktet. • Veldig rimelig. • Ser fint ut i forfengelighet, spesielt på grunn av swirly-mønsteret. • Fantastisk oppholdsstyrke. • Meget pigmentert. • Lett å bruke. • Leveres med en børste, som noen ganger kan være veldig nyttig. • Reisevennlig. • Ingen parabener.

Cons av Wet n Wild Color Icon Mellow Wine Blusher:

• Ikke lett tilgjengelig i India. • Blanding tar litt ekstra innsats.

IMBB Rating:

4.5/5

Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Wet n Wild Color Icon Mellow Wine Blusher?

Ja! For det første fordi jeg likte formuleringen av rødmen. For det andre er det et slikt rimelig produkt, og for det tredje fordi dette er den skyggen jeg kan se meg selv på hver dag.

Selv om jeg er en rosa elsker, som burde få meg til å elske Heather Silk mer enn Mellow Wine, men som Mellow Wine gir en mer naturlig finish, elsker jeg det mer enn Heather Silk. Så, ja, jeg vil gjerne kjøpe dette igjen. Anbefaler jeg dette? Absolutt, det kan ikke være en bedre rødhet enn dette i denne prisbraketten.

Wet n Wild Coverall presset pulver Wet n Wild Megalast Retractable Eyeliner - Blackest Black Wet n Wild Pixie Idol Eyes Cream Shadow Pencil Wet n Wild Blue Farge Ikon Shimmer Pencil Wet n Wild Spoiled Brat Farge Ikon Øyenskygge Trio Mellow Kesar og Almond Under Eye Cream ELF-studio Blush Mellow Mauve Berli Pops Lip Balm-Melon Mellow Lakme 9 til 5 Lip Color - Wine Play Faces Canada Fuktig Rich Leppestift: Rosa Vin Coloressence Blusher - Brasiliansk gull Lotus Herbals Natural Blend Botanisk Blusher

Populært emne