Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Tom Ford Illuminerende Primer Review, Swatch - SMINKE 2023
Tom Ford Illuminerende Primer Review, Swatch - SMINKE 2023
Anonim
Image
Image

Påstander : Tom Ford Illuminerende Primer er det første trinnet til feilfri sminkeapplikasjon. Dette revolusjonerende hybridproduktet kombinerer sømløst hudens og sminkeverdenen ved å kombinere Tom Ford Infusing Complex med nye ingredienser for hudreparering. Det øker den cellulære vitaliteten, bidrar til å beskytte huden mot frie radikaler og konturer funksjonene samtidig som tekstur forbedres, toning og synlig lyser huden. Et lysende og feilfritt lerret er laget for behagelig og langvarig farge. Passer til alle hudtyper. Dermatologist testet. Pris: Rs 4 900 ca / USD 83

Min erfaring med Tom Ford Illuminerende Primer:

Til å begynne med har jeg normal tørr hud og jeg er en sucker for dugg hud. Så noe som hevdet å lyse, visste jeg at jeg måtte gripe det opp. Pluss dette hevdet å være fri for silikoner, mineraloljer, og har naturlige ekstrakter. Totalt vinner. Det minnet meg om MAC Strobe Cream på mange måter.

Det er en pearly finish illuminator som du kan bruke under ditt fundament.

Så jeg har brukt det i nesten 2 måneder nå, og jeg har prøvd å bruke det på mange måter før jeg slo meg ned på to av mine fav måter å bruke den på.

  • Brukes som en primer over hele ansiktet. HERREGUD! mislykkes mislykkes. Det fikk meg til å se olje slick. Jeg ser sjelden ut at ansiktet mitt er skinnende. 😐 Jeg har prøvd å bruke den i meget mindre mengder også, jeg liker fortsatt ikke den pærefylte typen som ser over hele ansiktet mitt.
  • Blandet teeny bit med min vanlige fundament (ikke dugg en) og det legger til en nydelig over hele glød til huden. Jeg elsker å gjøre det til kveldene for det meste.
  • Brukes som høylys etter å ha gjort min grunn og bruker den på de høye punktene i ansiktet mitt. Jeg liker den effekten, men det er ikke min fav måte å fremheve. Jeg føler at siden jeg har hvetehud, ser pearly-finen litt ut når jeg bruker belysningen på toppen av fundamentet. Denne metoden kan fungere for noen med rett hud og kjøligere undertoner.
  • Nå min mest fav måte. Bruk det etter å ha brukt en fuktighetskrem bare på de høye punktene i ansiktet mitt, og bruk så grunnlaget mitt. Det gir en så nydelig glød-i form av en titt på huden. Jeg bruker den på kinnbenene, cupidens bue, pannen og over øyenbrynene. Deretter søker jeg grunnlaget mitt etter det. Det gjør huden min så fin. Min hud lyser på de riktige stedene. Du kan bruke den under din tonede fuktighetskrem. Bare bruk ikke for mye pulver eller noe på toppen av det. Det mister hele hensikten med å bruke produktet da.

Den kommer fullpakket i denne flotte, dobbelt vektløse plastflasken. Det er en vri opp pumpe. Super praktisk og intelligent emballasje.

Det gjør grunnlaget mitt bedre. Jeg ville ikke kalle det en primer som gjør at sminken din varer lenger eller noe som sådan fordi jeg aldri bruker det på ansiktet mitt generelt. Litt går langt. Hvis du bruker for mye av det, kan du se skinnende ut. Det er kremaktig og har en nydelig fløyelsaktig følelse for den. Gløden forblir på hele dagen. Det verken accentuerer porene eller minimerer dem.

Du vet at det er som ditt jukseprodukt i flere dager når huden din ser ut som en drap, og du vil ha den øyeblikkelige heisen. Der bruker du denne belysningen som din tryllestav.

Best, det har ingen spesifikasjoner av glimmer. Den har den vakre pearly-finen som ser ut som en del av huden din. Føler seg ikke klissete i det hele tatt.

Jeg tror det er veldig tungt priset for hva det er. MAC Strobe krem er en flott erstatning for en brøkdel av prisen. Men hvis det er en godbit du vil gi deg selv, gi det definitivt en tur. Du ville elske det. Jeg er totalt avhengige av denne. 🙂

Vurdering : 4/5

Image
Image
Image
Image
Swatch:
Swatch:
Image
Image

Tom Ford Makeup Remover Review, Demo Tom Ford Sahara Pink 03 Ultra Skinn Lip Gloss Review, Swatch Lever Tom Ford Duo Eye Primer opp til høy pris? Tom Ford Cheek Color - 06 Wicked Review Inglot AMC Face og Body Illuminator # 61 Review 5 beste ansiktsbelysere tilgjengelig i India Clinique Up-Light Liquid Illuminator-Natural Review Revlon Skinlights Face Illuminator Lotion Pink Light Review NARS Orgasm Illuminator Review NARS Liquid Illuminator i Copacabana Review

Populært emne