Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Revlon Colorstay Ultimate Suede leppestift Couture Review - VEKTTAP 2023
Revlon Colorstay Ultimate Suede leppestift Couture Review - VEKTTAP 2023
Anonim

Produkt kjøpt av IMBB

Beskrivelse:

Denne fløyelsmykeformelen med fuktighetsgivende Sheasmør og aloe er matfast og slutter ikke.

Egenskaper:

 • Øyeblikkelig fuktighetsgivende, hele dagen farge
 • Shea smør, aloe og vitamin-E
 • 92% av kvinnene følte leppene var kremaktig og umiddelbart behagelig.
Image
Image

Pris:

For de nye lanserte nyanser er prisen INR 715.

Image
Image

emballasje:

Emballasjen er pen og slank. Lippestiften kommer med fargekodede kropper som svarer til leppestiftfargen, med igjen et ekstra lag plast. Kulen er plassert i et svart tilfelle med en klar plasthette. Luken er tett og lukkes med en klikkelyd, som sikrer at den ikke kommer av. Og først når du vrir kulen høyere, gjør saken en klikkelyd. Kulen føles ganske stor, men er veldig praktisk å bære i vesken din. Samlet sett er emballasjen solid og attraktiv.

Image
Image

Min ta på Revlon Colorstay Ultimate Suede leppestift Couture:

Skygge: Skyggen Couture er en fin, kaldt tonet dyp bringebærrosa skygge, med massevis av små lysemitterende fuchsia rosa shimmers i den. Skyggen lener seg litt mot rød heller enn rosa. Jeg mener å si at det ikke ser ut til å være rosa på lepper og dermed er en passende nyanse for et bredt spekter av hudfarger. Skyggen kan brukes hver dag, og spesielt er det perfekt å ha på en natt ute.

Image
Image

Tekstur, finish og pigmentering: Først når du bruker fargene enten til å sverte det på hender eller lepper, vil leppestiftet bare virke som en leppefarget, noe som gir et veldig kjedelig lag av farge. Og det føles litt klebrig i prosessen å slå seg ned. Denne spesielle skyggen tok 15 minutter å slå seg ned på leppene for en ikke-overførbar og berøringsbeskyttet, matt leppestift. Lippestiften er super glatt og glir som en drøm på lepper, ingen tugging i det hele tatt. Ettersom leppestiftet er matt og legger seg ned på leppene, fremhever det lett, tørre lepper. Så, selv om det er våren nå, og hvis du har tørre lepper, hopp aldri over eksfolierende lepper før du bruker denne veldig leppefargen. Som du ikke vil gjøre leppene dine ser grusomt tørrere med denne vakre lekfargen på 🙂.

Lippestiften føltes ganske fuktig på mine normale lepper; og var ikke slik at den striper hele fuktigheten fra leppene dine. Men tørre lepper vil definitivt trenge litt ekstra fuktighet for å føle seg komfortabel iført denne leppefarge. Lippefarge føles ikke tung eller kakig på lagring. Lippestiften lever til sine påstander om å være en suede leppestift. Og det gir virkelig fin suede, fløyelsaktig finish på leppene, som ikke ser for mat eller glanset ut.
Lippestiften føltes ganske fuktig på mine normale lepper; og var ikke slik at den striper hele fuktigheten fra leppene dine. Men tørre lepper vil definitivt trenge litt ekstra fuktighet for å føle seg komfortabel iført denne leppefarge. Lippefarge føles ikke tung eller kakig på lagring. Lippestiften lever til sine påstander om å være en suede leppestift. Og det gir virkelig fin suede, fløyelsaktig finish på leppene, som ikke ser for mat eller glanset ut.

Skyggen er veldig anstendig pigmentert sammenlignet med lysene, og hvis du har ikke-pigmenterte lepper, som meg, er du ferdig med en sveipe. Men sveiping av fargen en gang vil bare gi dekning, men ikke den tykkelsen eller dekselet. Så, du har lyst til å sveipe den igjen. Og så oppnås den nødvendige opasiteten. Og hvis du har pigmentert lipsvmaximum av to swipes er bare nødvendig; ikke bekymre deg om at leppestiftet sitter ujevnt.

Image
Image

Oppholdsstyrke: Selv om leppestift-serien er lang iført, men det er for første gang jeg har problemer med dette. Og hva er det? Tidligere hadde jeg brukt to nyanser 'Socialite' og 'Womeswear' fra dette området. Jeg var super fornøyd med skyggen Aocialite og delvis fornøyd med skygge Womeswear, som det pleide å bli ujevn etter noen timer. Men denne skyggen er uten tvil så fantastisk og pigmentert. Og selv etter å ha tørket og satt ned, blir det lappete når jeg gni leppene mine mot hverandre. Det er ikke slik at det blir gloppy eller tykt på layering.

Det kan også forsvinne med mat som pizza eller noe tungt. Men det vil ikke overføres til kopper, så du kan drikke noe. Men vær forsiktig når du gni leppene dine eller ta en stor bit av noe, da det kan bli flakket fra de indre delene av leppene. Uten å spise, kan dette leppestift gi deg en slitasje på 7-8 timer uten behov for touch-ups, men hva vil det gjøre med gnidning av leppene våre. 🙂

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Pros av Revlon Colorstay Ultimate Suede leppestift Couture:

 • Vakker dyp bringebærfarge, passer til forskjellige hudtoner.
 • Tekstur er veldig myk og glatt. Glider lett på leppene.
 • Formelen av leppestiften er overføringssikker og lang slitasje.
 • Finish er fin suede matte.
 • Vil ikke bli ujevn på lagdelingen.
 • Anstendig pigmentert.
 • Ingen slags irriterende lukt.
 • Lett tilgjengelig.
 • Emballasjen ser pen og solid ut.

Ulemper med Revlon Colorstay Ultimate Suede leppestift Couture:

 • Behov for peeling av lepper, før du bruker denne leppefarge.
 • Tørre lepper vil sikkert trenge ekstra hydrering etter å bruke den. Som den slitne matte formelen kan suge fuktighetsdannende lepper.
 • Slår flakete og ujevnaktig med bare lite friksjon av lepper.
 • Denne spesielle nyansen tok 15 minutter til å slå seg ned helt, noe som er ganske langt.

Vil jeg anbefale Revlon Colorstay Ultimate Suede Lipstick Couture?

Spør meg personlig, og jeg vil si nei for denne gangen. Men, hvis du likte skyggen veldig mye i proppene, og vil ikke ha noen problemer med leppestiftet snu patchy med friksjon av lepper så kan du sikkert gå for det.

IMBB Rating:

3.6/5.

Siste ord: Formelen av leppestift kan være liten tørking for tørre leppe skjønnheter. Men vi kan ikke forvente at super fuktighetsgivende effekt danner et så slitesterkt matt formulert produkt.Selskapet hevder at det er super fuktighetsgivende, men som det fortsetter å slå seg ned til matt finish; tørre lepper kan begynne å føle seg litt tørrere. Ellers vil leppestift ikke overføre til noe som mine lepper berører.

Revlon Colorstay Ultimate Suede leppestift - Finale Revlon Colorstay Ultimate Suede leppestift - Designer Revlon Colorstay Ultimate Suede - Catwalk gjennomgang Revlon ColorStay Ultimate Suede leppestift - Front Row Review Revlon Colorstay Ultimate Suede leppestift - Cruise Collection Revlon Colorstay Ultimate Suede Lipstick Muse Review Revlon Colorstay Ultimate Suede-Womenswear 010 Review Revlon Colorstay Ultimate Suede leppestift i Socialite er en langbearbeidende leppestift Revlon Super Lustrous Shine Lipstick - Berry Couture Givenchy Noir Couture Volum Mascara Review, Swatch YSL Rouge Pur Couture - Rose Dahlia 17 - Det er den vakreste Coral Pink!

Populært emne