Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Maybelline Color Sensational Moisture Extreme Lip Farge Silver Sand Review - HUDPLEIE 2023
Maybelline Color Sensational Moisture Extreme Lip Farge Silver Sand Review - HUDPLEIE 2023
Anonim

Hei til alle andre IMBBians,

Jeg har vært veldig opptatt i det siste på grunn av press på jobben og en uendelig årstid for ekteskap. Phewww, men nå skal jeg uttrykke mine syn på ganske mange produkter før jeg forsvinner igjen hehe. Dagens gjennomgang handler om Maybellines Colorsensational leppestift i skygge Silver Sand. Les videre for å vite hvorfor jeg angrer å plukke opp dette.

Image
Image
Image
Image

Beskrivelse:

Hold leppene fuktige og bry deg for hele dagen med Maybelline's Color Sensational Moisture Extreme Lip Color.

Fortified med SPF 15, denne leppestiften beskytter også leppene mot UV-stråler. Med 16 attraktive nyanser å velge mellom, kan du eksperimentere med utseendet ditt hver gang, hver dag!

Her er hvorfor du vil elske det:

 • Har en innebygd leppebalsam for en fuktighetsgivende effekt.
 • Har SPF 15 for solbeskyttelse.
 • Har skarpe fargepigmenter og en kremaktig følelse.
 • Tilgjengelig i 16 fengende nyanser.
Image
Image

Pris og antall:

INR 275 for 4 gram.

Holdbarhet:

30 måneder fra produksjonen.

Min erfaring med Maybelline Color Sensational Moisture Ekstrem leppefarge Sølv Sand:

emballasje: Nå på INR 275 forventer jeg ikke at dette skal ha en veldig luksuriøs emballasje. Likevel har den en plastlegeme som er brun i fargen. Det er ikke for solid eller noe, men slår fortsatt med et klikk. Også, jeg har droppet det en gang, men det hadde ikke skjedd noe dårlig. Så det er også reisevennlig. Den imponerende delen er at Maybelline har pakket disse leppestifterne i henhold til familien til fargen de tilhører. For eksempel, hvis du kjøper en leppestift som er rød hued, får du en rød emballasje og siden skyggen jeg valgte, er brun hued emballasjen den kom inn, er brun. Det har også skygge navn skrevet på et klistremerke limmet på bunnen.

Image
Image

Skygge: Dette er den delen som skuffet meg mest. Jeg forstår fortsatt ikke hva som fikk meg til å kjøpe denne skyggen. Det er en frost lysebrun nyanse og gir en metallisk finish til leppene. Det ser virkelig fryktelig ut på min NC30 hudtone og legger år til min alder. Som navnet antyder, har det også små sølvskinnpartikler, som jeg helt hater.

Formel og tekstur: Formelen og tekstur av denne leppestiften er veldig fin og føles lett og behagelig på leppene. Det glir ganske glatt og det er så mykt at det selv har smeltet og helt deformert nå. Det bløder imidlertid ikke eller avgjøres i fine linjer. Det er virkelig nærende, men absolutt er 8 timers fuktighetskrav en bløff. Alt i alt er leppestiften bedårende med hensyn til formel og tekstur.

Image
Image

Parfyme: nå kommer til den nest mest hatte delen av denne leppestiften. Jeg kan virkelig ikke finne ut hva slags motbydelig lukt denne leppestiften har. Det er helt kvalmende og kan gi en tøff konkurranse til Lakme satinberike leppestifter for å ha den verste lukten mulig.

Stå i kraft: Oppholdsstyrken er ganske gjennomsnittlig, og den forblir i rundt 2 timer på mine svært tørre lepper.

Deknings- og fargepenger: Dekningen og fargebetaling av disse leppestifterne er prisverdig, og gir en god dekning til pigmenterte leppene med to swipes.

Image
Image
Nå oppsummerer fordeler og ulemper med Maybelline Colorsensational leppestift i skyggen Silver Sand,
Nå oppsummerer fordeler og ulemper med Maybelline Colorsensational leppestift i skyggen Silver Sand,

Pros av Maybelline Farge Sensasjonell fukt Ekstrem leppefarge Sølv Sand:

 • Reise vennlig.
 • Holder leppene hydrert.
 • Glider på jevnt.
 • Rimelig.
 • Tilstrekkelig dekning og fargepenger.
 • Bløder ikke eller avgjøres i fine linjer.

Ulemper med Maybelline Farge Sensasjonell fukt ekstreme leppe farge sølv sand:

 • Denne spesielle nyansen passet meg ikke i det hele tatt.
 • Fryktelig lukt.
 • Noen kan ikke like hvordan deformerer i varmt vær.
 • Sølvglimmer ser ganske stygg ut.
 • Denne spesielle nyansen kan legge år til din alder.
 • Å ha makt kunne vært litt lengre.

IMBB Rating:

2/5 for denne spesielle skyggen.

Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Maybelline Color Sensational Moisture Extreme Lip Color Silver Sand?

Et stort nei. Jeg vil aldri tilbakekjøpe noen av disse leppestiften igjen. Selv om jeg finner en smigrende skygge, er den billige kjemiske lukten for mye for å håndtere. Men hvis du ikke har noe problem med lukten og finn en smigrende nyanse, gi dette området et forsøk.

Maybelline Color Sensational Moisture Extreme Lipcolor - Windsor Rose Maybelline Color Sensational Moisture Ekstrem leppestift i Bronse Orange Maybelline Color Sensational Moisture Ekstrem leppestift: Burgund Maybelline Color Sensational Moisture Extreme Lip Farge i Lustrous Lilac Review Maybelline Color Sensational Moisture Extreme Lip Farge - Sable er ikke alles kop karamell! Maybelline Color Sensational, Moisture Extreme og Satin Lipsticks Maybelline Color Sensitive Moisture Extreme Lipstick - Purple Diamond Review Maybelline Color Sensational Moisture Extreme Lip Farge Brick Rose Maybelline Colorsensational Moisture Extreme Lip Color Fudge er en sjokoladefudge-behandling for leppene dine Maybelline Colorsensational Moisture Ekstrem leppestift: Kastanje NYX Sand Chrome Eyeshadow Pigment CES51 Review Metallic Silver og Purple-Gray Smokey Eye Tutorial

Populært emne