Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Lakme 9 til 5 Brick Lead Crease-less Lipstick Review - HUDPLEIE 2023
Lakme 9 til 5 Brick Lead Crease-less Lipstick Review - HUDPLEIE 2023
Anonim

Hei alle sammen,

For omtrent tre måneder siden eide jeg bare en leppestift, og nå har jeg omtrent ti av dem! Takk til IMBB, jeg fortsetter å kaste på lippie vurderinger og har søvnløse netter å tenke på de sprø fargene. Og, bam!, Neste dag handler jeg. 😀 Så dagens produkt for gjennomgang er Lakme 9 til 5 Brick Lead Crease-less Lipstick.

Image
Image

Produktbeskrivelse:

100% crease dekning i et enkelt slag. Ultra kremaktig tekstur. Lett glide. Leverer hi-color payoff. Langvarig. Hver dag er kontoret avgjørende. SPF 15 beskyttelse. Inneholder vitamin E, olivenolje og jojobaolje.

Pris:

INR 450 for 3,6 ml.

Min erfaring med Lakme 9 til 5 Brick Lead Crease-less Lipstick:

emballasje: Emballasjen er nydelig. Enhver jente ville bli wooed av rose-gullrøret som kommer med en ytre kartong som ser tilfredsstillende ut. Luken er solid og lukker med et klikk. Det kan kastes i vesker uten bekymringer. Skyggenavnet er skrevet nederst. Men hvis emballasjen var fargekodet, ville det vært mer nyttig.

Image
Image

Skygge: Selv om kulen ser veldig lys og tiltalende ut, er Brick Lead en myk rosa nyanse. Jeg lurte på at "murstein" ville bety rødt, men dette er en rosa. Denne skyggen er som "MY" slags rosa som jeg var på jakt etter. Det kompletterer min rettferdige hudtone veldig bra. Den inneholder sølvskimmere, som jeg finner helt unødvendig; de legger til glansen, og jeg la merke til at det var skumring over alt som var en avslag for meg.

Image
Image

Tekstur: Tekstur er kremaktig. Det glir på lepper som bris, og som hevdet det skjuler linjer. Du kan se i leppeprøven min at den klarte å gjemme de fleste av mine linjer sammenlignet med leppestifter fra andre lippe. Jeg elsker helt hvor lett det føles sønnen leppene. Det feier på leppene så komfortabelt, selv uten peeling. Fargen er noe på den rene siden, men kan bygges. Lagring av det vil definitivt skjule pigmentering.

Image
Image

Lukt og smak Den har en behagelig, søt duft som er mild og ikke overveldende. Det har ingen smak.

Oppholdsstyrke: Det overfører enkelt og det er veldig pinlig for meg! Det fjærer ikke eller bløder og forblir maksimalt 3 timer uten å snakke. Det begynner å falme etter det og etterlater glimmeren bak. Den forlater også en lys fargetone. Det tørket ikke ut mine lepper i stor grad som andre leppeprodukter, men selvfølgelig kunne jeg merke "leppestift" -effekten på leppene mine.

Totalt elsker jeg helt denne leppestiften etter L'Oreal Paris Hypnotisk Red Rouge Caresse Shine Lipstick. 😀 Jeg er glad med denne leppestiften, selv om jeg måtte bruke mine venstrepengerpenger på dette. Ha ha! 😀
Totalt elsker jeg helt denne leppestiften etter L'Oreal Paris Hypnotisk Red Rouge Caresse Shine Lipstick. 😀 Jeg er glad med denne leppestiften, selv om jeg måtte bruke mine venstrepengerpenger på dette. Ha ha! 😀

Fargeprøver:

Image
Image
Image
Image

Fordeler med Lakme 9 til 5 Brick Lead Crease-less Leppestift:

• Nydelig emballasje. • Reise vennlig. • Nydelig nyanse! • Kremet tekstur. • Skjuler fine linjer med en sveipe. • Tørker ikke ut lepper. • Ingen peeling kreves, hvis leppene dine ikke er for tørre. • Fargebetaling er god og byggbar.

Ulemper av Lakme 9 til 5 Brick Lead Crease-less Leppestift:

• Unødvendige shimmers som faller ut over hele ansiktet. • Overføringer. En stor slå av for meg. • Litt dyrt.

IMBB Rating:

4.6/5

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Lakme 9 til 5 Brick Lead Crease-less Lipstick?

Helt sikkert! Denne nyansen er for god til å motstå, og jeg anbefaler absolutt til alle. Jeg elsker hvordan denne skyggen ser på meg, og hvordan det krever mindre krav viser seg å være sant. Jeg er en glad jente! 😀

Ciao!

Lakme Cherry Lip Love Care Lakme ni til fem feilfri sminke Lakme Nine To Five Makeup Remover Lakme 9 til 5 Crease-less Creme Lipstick Latte Rules Lakme 9 til 5 Creaseless Lip Balm - Pink Impression Lakme 9 til 5 Lip Color - Pink Ambition Bobbi Brown Shimmer Brick Bronze MAC Brick-o-la Lipstick Lakme 9 til 5 Crease-Less Creme Lipstick i vinbestilling Lakme 9 til 5 Crease-Less Rose Alert Creme Lipstick 7 beste utseende: Lead skuespillerinner i Bollywood filmer

Populært emne