Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

L'Oreal Paris Moka og Chocolate Color Riche laget for meg leppestift gjennomgang - HåR 2023
L'Oreal Paris Moka og Chocolate Color Riche laget for meg leppestift gjennomgang - HåR 2023
Anonim

Hei jenter,

I dag vurderer jeg L'Oreal Paris Moka og Chocolate Color Riche laget for meg leppestift. Fortsett å lese for å vite mer om det.

Image
Image

Produktbeskrivelse:

Color Riche 'Made for Me' er beriket med en kombinasjon av Omega-3 oljer og E-vitamin og bidrar til å beskytte leppene dine mot tørking. Den har en myk og kremaktig tekstur, og det etterlater leppene fuktighet, glatt med en fantastisk finish.

Gjort for Brunettes og Olive Skin Tones, vil varme brune og plommer forbedre din naturlige fargestoffer.

ingredienser:

Lanolinolje, sesamfrøolje, oleyl-erkat, mikrokrystallinsk voks, PPG-5 lanolinvoks, acetylert lanolin, bivoks, disteardimoniumhectoritt, duft, tokoferylacetat, rosa canina fruktolje, kalsiumaluminiumborosilikat, silika, arganolje, BHT, BHA, geraniol, heksylkanal, hydroksykitronellal, kalsiumnatriumborosilikat, syntetisk fluorflogopitt, metyl-2-oktynoat, polyetylentereftalat, polymetylmetakrylat. Kan inneholde: Glimmer, titandioksid, jernoksid, rød 7, rød 28 innsjø, gul 6 innsjø, rød 22 innsjø, vismutoksyklorid, gul 5 innsjø, karmin, blå 1 innsjø.

Pris:

INR 825 for 4,7 gram.

Min erfaring med L'Oreal Paris Moka og sjokoladefarge Riche laget for meg leppestift:

emballasje: L'Oreal Paris Color Riche Lipsticks kommer i en blek gyllen leppestift som ser ut og føles elegant og stilig. Den leveres med en vri opp / ned mekanisme som lukker seg ganske stramt. Så, jeg synes det er ganske reisevennlig og solid.

Skyggenavnet og nummeret er skrevet både nederst og øverst. Den nederste klistremerke som bærer skyggenummeret er fargekodet, og derfor blir det lettere å finne denne leppestiften i sminkeplaten. Ganske enkel emballasje.
Skyggenavnet og nummeret er skrevet både nederst og øverst. Den nederste klistremerke som bærer skyggenummeret er fargekodet, og derfor blir det lettere å finne denne leppestiften i sminkeplaten. Ganske enkel emballasje.
Image
Image

Skygge: Det er en naken skygge som legger til riktig hint av farge i ansiktet. Det kan være en MLBB-nyanse for mange. Hvis du har gjort tung øye sminke og ønsker bare et snev av farge og glans på leppene, er denne skyggen bare egnet. Siden det er en naturlig skygge med lysebrune fargetoner, er det ikke en kvelds skygge. Det kan definitivt bli brukt til kontor, men ikke til fester.

Image
Image

Texture / Finish: Tekstur er buttery og kremaktig. Jeg liker virkelig hvor lett det glir på leppene. Den legger seg heller ikke i fine linjer, og det fremhever heller ikke dem. En leppebalsam under er ikke nødvendig på grunn av den smørige tekstur, det gir tilstrekkelig fuktighet til leppene. Den har en blank overflate som forblir slik i hele.

Image
Image

pigmentering: Pigmentering er bra. En sveipe legger inn riktig mengde farge på leppene. Selvfølgelig, med flere swipes kan intensiteten bygges opp. Faktisk kan pigmenterte lepper kun dekkes med flere swipes.

Bo Power / Overførbarhet: Dette er et område som har skuffet meg da oppholdskraften er svært lav. Etter 2 timer forsvinner leppefarge helt. Konstante berøringsoppgaver må gjøres. Den overfører tungt til servise. Med litt munching begynner det å falme, og med et måltid går det helt bort.

Image
Image

Fordeler av L'Oreal Paris Moka og Chocolate Color Riche Made For Me Leppestift:

• Kremaktig og buttery leppestift. • Bløder ikke eller fjær. • Vakker naken skygge som kan brukes på dagtid og på kontoret. • MLBB-skygge for mange. • Fremhever ikke de fine linjene. • Robust og enkel emballasje.

Cons av L'Oreal Paris Moka og Chocolate Color Riche Made For Me Leppestift:

• Oppholdsstyrken er dårlig; bare to timer. • Overfører tungt.

IMBB Rating:

3,5 av 5

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal L'Oreal Paris Moka og Chocolate Color Riche Made For Me Lipstick?

Jeg vil ikke kjøpe tilbake som jeg ikke er en fan av naken nyanser. Jeg liker mer lysende nyanser mer.

Jeg anbefaler det til de som liker leppestifter med kremaktig tekstur og ikke har noe imot konstant re-applikasjoner.

L'Oreal Paris True Match Mineral Foundation Loreal Total Repair 5 Hår Masque L'Oreal Paris Super Liner 24-timers Vanntett Gel Eyeliner Hjemmelaget sjokolade ansiktsmaske Zara Women Chocolate EDT Natural Spray L'oreal Color Riche leppestift L'Oreal Color Riche leppestift Plum Passion L'Oreal Paris Color Riche fuktig matte - Maple Mokka R511 L'Oreal Made For Me Naturals Leppestift Sienna L'Oreal Made For Me Intense leppestift: Burning Sunset L'Oreal Color Riche laget for meg Intense Deep Garnet 296

Populært emne