Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Bath og Body Works Wild Madagascar Vanilje Dusj Gel Review - HUDPLEIE 2023
Bath og Body Works Wild Madagascar Vanilje Dusj Gel Review - HUDPLEIE 2023
Anonim

Hei alle,

I dag vurderer jeg en dusjgel fra Bath and Body Works som jeg har brukt i noen måneder nå - Bath and Body Works Wild Madagascar Vanilla Shower Gel. Denne duften ble lansert av Bath and Body Works som et fall duft i august 2014. Men jeg endte opp med å plukke den bare en gang om vinteren. Les videre for å finne ut hvordan jeg likte denne dusjgelen.

Image
Image

Pris:

$ 12,50 for 10 floz / 295 ml.

Produktbeskrivelse:

Vask deg til mykere, renere hud med en rik, boblende skum som brister med duft. Fuktighetsgivende Aloe Vera og Vitamin E kombineres med hud-kjærlig Shea Butter i vår mest uimotståelige, vakkert duftformel!

  • Toppnotater: Afrikansk Pære, Musserende Klementin, Rubin Apple.
  • Midnote: Wild Jasmine, Wild Gardenia, Heliotrope Petals, Golden Plumeria.
  • Dry Notes: Madagaskar Vanilje, Hvit Sandeltre, Kremet Musk.

bruk:

Legg til en dråpe til våt svamp eller fuktig klut og vask med rik kremaktig skum.

ingredienser:

Image
Image

Min erfaring med bad og kroppsverk Wild Madagascar Vanilje Dusj Gel:

Ved utbruddet, la meg innrømme at jeg er en bad- og kroppsarbeidskolliker og elsker å prøve ut sine produkter. Noen ganger er det deres fengende navn, noen ganger deilig emballasje og noen ganger de fantastiske duftene som kjører meg til å hale disse produktene. Denne gangen var det omtale av "vanilje" og "Wild Madagascar" i navnet som kjørte meg til å forestille seg en eksotisk ferie i et fjernt sted, og jeg endte opp med å bestille dette produktet online.

Jeg er bare for fornøyd med dette kjøpet fordi det har den herlige forførende lukten av vanilje. Faktisk elsker jeg at hele mitt bad lukter himmelsk og spa-lignende etter at jeg har brukt denne dusjgelen. Lukten fortsetter å sulte på kroppen min i 1-2 timer før fading ut. Jeg vil vurdere denne duften som perfekt i vintermånedene, da den gir deg den varme, fuzzy følelsen.

Image
Image

Produktet kommer i en solid flaske med trykkluke. Trykkluken bidrar til å dispensere kun nødvendig mengde av produktet. Flasken er gjennomsiktig og hjelper til med å vise innholdet. Dusjgelen selv er en varm honning-farge. Dusjens konsistens er ikke for tykk og det blir veldig godt (spesielt med en loofah) som gjør det praktisk å bruke.

Det tørker meg ikke ut og la huden min bli ren og frisk. Tilstedeværelsen av Shea smør og E-vitamin hjelper til med å holde fuktighet i huden. Jeg liker spesielt at det skylles av lett og ikke etterlater noen rester.

Image
Image

Pros av Bath and Body Works Wild Madagaskar Vanilje Dusj Gel:

  • Nydelig vanilje lukt.
  • Renser godt uten tørking på grunn av tilstedeværelse av Shea smør og vitamin E.
  • Attraktiv og solid emballasje.
  • Lammer godt og vil vare lenge siden ikke mye produkt er nødvendig.

Ulemper med bad og kroppsarbeid Wild Madagascar Vanilje Dusj Gel:

  • Inneholder SLS.

IMBB Rating:

4/5

Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Bath og Body Works Wild Madagascar Vanilla Shower Gel?

Ja, jeg vil absolutt anbefale deg å prøve dette produktet. Jeg har allerede andre Shower geler fra Bath og Body Works som jeg trenger å fullføre før jeg tenker på å gjenta en duft.

Bad og Kroppsarbeid Dark Kiss Shower Gel Bath og Body Works Cashmere Glow Shower Gel Bath og Body Works Forever Red Shower Gel Bad og kroppsverk transporteres bort dusjgel Bath & Body Works Varm Vaniljesukker Dusj Gel Bad og kroppsarbeid Pink Chiffon Shower Gel Bath and Body Works Japansk Kirsebær Blomst Dusj Gel The Body Shop Madagascan Vanilla Flower Parfyme Olje The Body Shop Madagascan Vanilje Blomst Eau De Toilette The Body Shop Madagascan Vanilje Blomst Eau De Toilette The Body Shop Vanilla Bliss Dusj Gel Kroppsbutikk krydret vanilje bad og dusj gelé The Body Shop Vanilla Brulee Dusj Gel Original Kilde Vanilje Melk og Raspberry Dusj Cream

Populært emne