Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Wet n Wild Blue Farge Ikon Shimmer Pencil Review - KROPP 2023
Wet n Wild Blue Farge Ikon Shimmer Pencil Review - KROPP 2023
Anonim

Hei alle sammen,

Denne anmeldelsen vil være av Wet n Wild coloricon øye og øyenbryn blyant i skyggen Blue. Les videre for å vite mer om det.

Image
Image

Produktbeskrivelse: Farge Ikon er en rik, kremaktig farge som glir jevnt uten å rive seg. • Utrolig allsidig for å skape en rekke utseende • Rik definerende farge • Silkeaktig glatt formel Produktpris: $ 1,49 (jeg kjøpte den for INR 250 på en butikk i Delhi som selger importerte kosmetikk)

Image
Image

Min erfaring med Wet n Wild Blue Farge Ikon Shimmer Pencil:

Jeg hadde ønsket å prøve ut Wet N Wild-produkter i veldig lang tid, men hadde aldri fått det, fordi Wet N Wild ikke er tilgjengelig i India så enkelt. Så da jeg så disse Color ikonet øye blyanter av Wet N Wild, plukket jeg en uten å kaste bort noe tid.

 Fargepiktogrampenningen kommer i en slank og slank blyantlignende emballasje, fordi det er et øye blyant. Emballasjen er en mørk blå og det er også fargen på hetten. Blyanten er tre med plastbelegg. Blyanten er reisevennlig fordi det ikke vil ta opp mye plass i forfengelsessettet.
Fargepiktogrampenningen kommer i en slank og slank blyantlignende emballasje, fordi det er et øye blyant. Emballasjen er en mørk blå og det er også fargen på hetten. Blyanten er tre med plastbelegg. Blyanten er reisevennlig fordi det ikke vil ta opp mye plass i forfengelsessettet.

Navnet på denne skyggen er blå selv, så det er helt klart at det er et blått øye blyant. Det er en av de mørkeste blå øyepennene jeg har prøvd, så mye at det ser ut som om det er svart. Den har svært små glitterpartikler som kun er synlige under brede dagslys, ellers gir glitterpartiklene bare en form for glanset overflate til øyepennene. Jeg er ikke veldig imponert over formelen av øyepennene. Jeg tok det uten å stikke i butikken, og bare ved mine instinkter om Wet nWild var et kjent merke, og jeg må si da jeg kom hjem og stakk denne øyepennen, ble jeg ganske skuffet. Pennen føles ganske hard når den påføres og selve applikasjonen er litt vanskelig fordi teksturen ikke ligger nært til å være glatt. Jeg liker mine øye blyanter kremete og glatte og denne øye blyant er det komplette motsatt. Pigmenteringen er imidlertid ikke et problem, fordi to swipes av denne blyanten gir en mørk blå farge, men som jeg sa, blyanten er vanskelig å bruke fordi den ikke er jevn i tekstur, pigmenteringen spiller ingen rolle. Jeg ville ikke engang våge iført denne blyant på min vannlinje fordi det føles så hardt. Jeg har slitt denne øye blyantene alle to ganger, og det også på øyelokkene mine. Oppholdsstyrken er fin. Det forblir i ca 5 timer, selv om det gjør øyelokkene litt oljete. Det er ikke flekkfast eller vanntett.

Image
Image

Fordeler med våt n Wild Blue Farge Ikon Shimmer Potlover:

• En av de rimeligste øyepennene der ute. • Det er den mørkeste blå øye blyant jeg har eid. • Inneholder fine glitterpartikler som gir blyanten en svakt glans. • Det er en jumbo lengde øye blyant så kvantum klok, det er valuta for pengene. • Den har en anstendig pigmentering.

Image
Image

Cons av Wet n Wild Blue Farge Ikon Shimmer Pencil:

• Tekstur er ikke i det hele tatt jevn. • Det føles veldig hardt når det brukes. • Ikke smussfast eller vanntett. • Inneholder glitterpartikler, slik at folk som ikke liker det, kan hoppe over det.

Image
Image

Vil jeg tilbakekjøp / anbefaler jeg Wet n Wild Blue Farge Ikon Eye Pencil?

Nei og nei.

IMBB Rating: 1.5/5

Konklusjon på Wet n Wild Blue Farge Ikon Shimmer Pencil:

Selv om det er en veldig rimelig priset øye blyant og har en anstendig farge utbetaling, er det ikke i det hele tatt glatt og faktisk føles veldig hardt. Hopp over dette!

Våt n Wild Color Icon Olive Eyeliner Pencil Review Våt n Wild Farge Ikon Øyeblyant Sky Blue Dagens antrekk: Hvit topp og himmelsblå bukser Blue Pink Eye Makeup Tutorial Wet N Wild Silk Finish Leppestift - Kanel Våt n Wild Mega Siste Lip Color Våt n Wild Mega Siste Lip Color - Gulrot Gull Wet n Wild Silk Finish leppestift i Pink Nouveau Wet n Wild Silk Finish leppestift - Hot Paris Pink Våt n Wild Mega Shield leppestift med SPF 15 - Peachy Keen

Populært emne