Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Coloressence Maroon Mystic Mesmerizing Lip Color Review - MOTE 2023
Coloressence Maroon Mystic Mesmerizing Lip Color Review - MOTE 2023
Anonim

Hei alle sammen,

Jeg har vært ganske opptatt med college ting og det holdt meg borte fra å skrive. Jeg er tilbake nå, og dagens gjennomgang er en leppestift fra Coloressence. Dette er mitt første kjøp fra merkevaren og i disse dager ble jeg ikke tiltrukket av det i det hele tatt, med tanke på hvor kjedelig hele emballasjen deres er. Jeg studerer produksjon, og jeg vurderer hvor viktig utseendet på et produkt vil ha betydning for kjøperen. Så, la oss hoppe til anmeldelsen.

Image
Image

Pris:

175 INR for 4 gm.

Aktive ingredienser:

Mandel olje, vitamin E.

Image
Image

Holdbarhet:

3 år.

Min erfaring med Coloressence Maroon Mystic Mesmerizing Lip Farge:

emballasje:Som jeg nevnte, ble jeg ikke tiltrukket av denne leppestiften ved utseendet, det skaper et inntrykk av at selve produktet ville være en avslag også. Det er ikke noe fancy om emballasjen - leppestiften er plassert i et svart plastrør. Røret kommer med et ytre deksel som er ganske overbevisende. Jeg må si det er ganske spinkelt og det er tydelig at jeg ikke er en fan av det! Jeg tror ikke hetten vil bli satt i vesken, og det kan komme åpen. De tidligere versjonene pleide å ha fargekodede underlag som ikke er der i de nåværende, selv om jeg ville ha likt den tidligere emballasjen.

Image
Image

Skygge:Skyggen ser ut til å være en dyp rødbrent i kulen, men i virkeligheten er det en ren tonet ned plomme skygge med micro shimmers i den. Shimmers ser ut til å være grusomme når de ses i kulen, men på lepper ser det ikke opp så mye. Shimmers hindrer søknaden skjønt. Skyggen er ren og ikke så mørk som det ser ut, jeg er i rene leppestifter. Dette gir kun medium dekning og er ikke for byggbar. Det ser ut som en subtil rosa i leppeprøven som ikke er den sanne fargen.

Image
Image

Tekstur: Denne leppestiften setter seg i de fine linjene på leppene mine. Søknad føles ikke bra da det ikke glir. Tekstur er ikke i det hele tatt kremaktig, det er ganske vanskelig. Det slår og drar, og det er bivirkningen av shimmers jeg føler. Eksfoliering er en total nødvendighet hvis du skal bruke dette sammen med en leppebalm under.

Image
Image

Oppholdsstyrke:Oppholdsstyrke er rundt 2 timer for meg, det også uten snacking eller chattering. Dette etterlater en lett flekk på leppene og skinner også etter at den forsvinner. Den fades ujevnt og ser ujevn ut. Det dekker ikke pigmentering helt. Jeg la også merke til at det gjorde hjørnet av leppene mine mørkere. Merkelig! En god sminkefjerner gir alt dette ned på slutten av dagen.

Image
Image

Lukt og smakDen har en merkelig lukt som jeg ikke liker og smaker også rar.

Pros av Coloressence Maroon Mystic Mesmerizing Lip Farge:

 • Rimelig.
 • Gjennomsnittlig oppholdskraft.
 • Passer til de fleste indianer.
 • Ganske en slitesterk skygge, forventet jeg å bli vampy.
 • Krav om å inneholde mandelolje, vitamin E.

Cons av Coloressence Maroon Mystic Mesmerizing Lip Farge:

 • Hard tekstur.
 • Glir ikke glatt på leppene.
 • Lips trenger peeling før påføring.
 • Er ikke fuktighetsgivende og tørker etter hvert ut leppene.
 • Emballasje er spinkel.
 • Shimmers er gritty selv om de ikke vises på lepper.
 • Setter seg i fine linjer.
 • Merkelig lukt.

IMBB Rating:

2.5/5

Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Coloressence Maroon Mystic Mesmerizing Lip Color?

Dette er en svært rimelig leppestift, men jeg antar at Elle 18 er altfor gode hvis sammenligne dem med denne, og de er priset lavere enn dette også. Så, jeg tror ikke jeg vil anbefale dette. Jeg har akkurat dette i en trang til å eksperimentere med et uutforsket merke, som mislyktes for meg, så jeg tror ikke jeg kommer tilbake snart når som helst.

Vær forsiktig 🙂

Coloressence Mesmerizing Lip Colours Coloressence Mesmerizing Lip Color - Passionate Pink Coloressence Mesmerizing Lip Color - Bomb Shell Coloressence Mesmerizing Lip Farge: Pristine Pink Coloressence Mesmerizing Lip Color - Resin Rum Coloressence Mesmerizing Lip Color - Ruby Rust Coloressence Mesmerizing Lip Color - Stemmer i Maroon Elle 18 Color Pops - Maroon Iris Best Maroon Lipsticks Tilgjengelig i India Streetwear Rich Matte leppestift: Maroon Magic Coloressence Mesmerizing Lip Color - 21 Misty Maroon

Populært emne