Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Makeup Revolution London Hot Amazing Lip Gloss Review - HUDPLEIE 2023
Makeup Revolution London Hot Amazing Lip Gloss Review - HUDPLEIE 2023
Anonim

Jeg er sikkert ikke så mye av en leppeglans person, men når leppene er tørre, tørre og ubehagelige i flere dager, føles det en fin fuktighetsgivende lipglans bedre enn leppestifter. Jeg har pigmenterte lepper, så jeg foretrekker å gå med dekning av leppestifter eller leppe kremer; HD lip glosser som MUA Intense Kisses og Maybelline Lip Elixirs er definitivt et unntak og åpner et nytt kapittel i lip gloss bracket.

Makeup Revolution London lanserte Amazing Lip Gloss-serien, i seks nyanser, men ikke mange anmeldelser og fargeprøver er tilgjengelig på nettet, men likevel. Jeg plukket opp skyggen 'Hot' og la oss se på den.
Makeup Revolution London lanserte Amazing Lip Gloss-serien, i seks nyanser, men ikke mange anmeldelser og fargeprøver er tilgjengelig på nettet, men likevel. Jeg plukket opp skyggen 'Hot' og la oss se på den.

Produktbeskrivelse:

Meget pigmentert og høyglans lip gloss, vil du bli overrasket over kvaliteten til den fantastiske verdien av bare £ 1 hver! Finnes i 6 bærbare nyanser som gjør at leppene dine ser fyldigere og blanke ut.

Revolusjonstips: Bruk over leppestift for en mer intens farge med en blank overflate.

Pris:

$ 3 ekskl. Frakt og skatt.

Min erfaring med Makeup Revolution London Hot Amazing Lip Gloss:

emballasje: Denne leppeblanken kommer i et høyt sylindrisk rør og inneholder en betydelig mengde produkt. Selv med gyldne utskrifter og en svart skruehett som lukkes tett, er den lett og trygg. Selv om emballasjen ikke er unik, liker jeg det fortsatt.

Image
Image

Tekstur, konsistens og finish: Makeup Revolution London Amazing Lip Gloss har den ideelle konsistensen. Det er ikke for tykt eller klebrig. Den glir over leppene perfekt, som smør, uten å føle seg klebrig. Det føles lett på leppene er infundert med en søt, men ikke overpowering fruktig duft. Duften forblir ikke lenge etter påføring og forsvinner innen et par minutter.

Lipglossen er veldig fuktig og har en myk følelse. Det lindrer ut tørre, ubehagelige og uttrukne lepper perfekt. Den inneholder veldig små gnister av mikrostørrelse som reflekterer flerfarget lys, og gir glans og glans. Men de er så små at de bare legger til skinne; ikke skinnende effekt på leppene, og er kun synlige individuelt når du tar en nærmere titt. Lipglossen i seg selv er glatt og gir høy glans til leppene.

Image
Image

Farge og pigmentering: Hot er en ekte rød nyanse i rør, men kommer ut til å være ren rød når den påføres. Det er en ren lip gloss faktisk, og kravet om høy pigmentering er ikke sant. Den rene dekning viser ikke den røde fargen på pigmenterte lepper. Men rosa lepper vil naturligvis stenge denne nyansen. Dekningen er nesten null, men skinnet det gir er ekstraordinært. Selv om merket hevder at det er svært pigmentert, foreslår jeg at du legger den over en leppestift. Samlet sett vil de som ser etter skinnende glans på lepper eller et årsakssammenheng, elske dette produktet.

Lang levetid og overførbarhet: Heldigvis overfører det ikke i det hele tatt. Pigmenteringen er gjennomsnittlig og dekning er ren, men den glatte effekten og fuktighetsfølelsen, begge er langvarige. Den glansfulle glansen holder seg godt i fire timer, og leppene føles hydrert selv etter et fullt måltid, som jeg ikke hadde forventet i det hele tatt fra dette produktet, og jeg er overrasket. La oss oppsummere det:

Fargeprøver:

Image
Image
Image
Image

Fordeler med Makeup Revolution London Hot Amazing Lip Gloss:

• En ren rød lip gloss. • Gir høy glans og glans effekt på leppene. • Ikke skinnende i det hele tatt, men inneholder mikroglitter for å legge til glans. • Ekstremt trøstende for tørre og utstrakte lepper. • Gir høy hydratisering og myke fordeler. • Perfekt for et uformelt utseende eller til toppen over en leppestift. • Ikke klistret og lett på leppene. • Ideell konsistens, glir som smør på lepper. • God applikator. • Fuktigheten på leppene forblir lang, selv overlever et måltid. • Anstendig levetid vurderer at det er en leppeglans. • Reise trygg for berøringsoppgaver. • Nydelig og subtil fruktig duft som jeg liker mye.

Ulemper med Makeup Revolution London Hot Amazing Lip Gloss:

• Svært dekning. • Gjennomsnittlig pigmentering.

IMBB Rating:

4.3/5

Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale sminkerevolusjon London Hot Amazing Lip Gloss?

Selv om jeg elsker dette produktet, vil jeg gjerne prøve andre produkter neste gang. 'Hot' var den mørkeste skyggen i serien, og når det er så ren lipgloss, kan andre ikke gjøre noe for mine pigmenterte lepper. Jeg vil bare anbefale det til ikke-pigmenterte lepper eller til de som vil ha leppeglans på toppen over matte leppestifter.

Makeup Revolution London Hot Powder Blush Makeup Revolution London Twist Utrolig leppestift Makeup Revolution London Heat Levende Blush Lakk L'Oreal Professional Tec Hot Style Iron Finish Kystdoft Hot Pot HP-ME12 Coral Rose Utrolig Kosmetikk Amazing Concealer Makeup Revolution London Luscious Amazing Lipstick Makeup Revolution London Amazing Lengder Clear Mascara Maybelline Color Sensational Lip Gloss Lotus Herbals Ecostay Lip Gloss Candy Peach Street Wear Color Rich Mega Shine Lip Gloss - 06 Party Melon

Populært emne