Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Jovees Herbal Witch Hazel & Almond Eye Contour Cream Review - UTSEENDE 2023
Jovees Herbal Witch Hazel & Almond Eye Contour Cream Review - UTSEENDE 2023
Anonim

Hei alle!

I dag vurderer jeg et produkt som vi ikke bryr oss mye om før vi virkelig føler behovet for å bruke det! Jeg snakker om en øyekrem.

Om Jovees Herbal Eye Contour Cream med Witch Hazel & Almond:

Den perfekte blandingen av peptider, plantederivater, urter som skal hjelpe rehydrere, nærme huden under øynene, bidra til å minimere og fjerne mørke sirkler, puffiness under øynene.

Image
Image

ingredienser

Image
Image

Pris: Rs. 165

Mengde.: 20 g

Jeg tar på Jovees Herbal Witch Hazel & Almond Eye Contour Cream:

Jeg har forsøkt å finne min perfekte øyekrem siden jeg ble 30 i fjor. Jeg lider ikke av mørke sirkler eller undereye rynker, men jeg ønsket å inkludere et øye som et forebyggende tiltak. Også, jeg kan legge merke til fine linjer når jeg ser tett inn i speilet. Så tror jeg nå er den perfekte tiden til å bruke en.

Denne krem kommer i slank 20-g rør. For applikasjon er det en slank dysespiss. Munnstykket gjør bruken veldig pen og enkel, da det gir deg kontroll over hvor mye produkt du vil dispensere ut på underøyaområdet. Også, det er veldig nyttig i spot applikasjon, da krem kommer ut i små prikker.

Denne krem er tykk og veldig fuktighetsgivende. Den absorberer i en jiffy og etterlater ikke noe olje-greasiness bak (jeg er ikke sikker på om sommeren skjønt). Jeg bruker fire prikker på hvert underøyeområde og to hver på øyelokkene, da jeg har mørkere øyelokk. Det gir utseendet av fastere undereye hud. Etter påføring kan man føle umiddelbar glatthet. Kremen stikker heller ikke mine følsomme øyne, det viktigste for enhver ølkrem (Olay regeneristen stikker dårlig i mitt tilfelle).

Jeg begynte å bruke denne krem i første uke i februar. Jeg bruker det bare ved sengetid, som om morgenen bruker jeg FE undereye gel. Siden jeg ikke lider av det store mørke sirkelproblemet, kan jeg ikke kommentere effektiviteten i dette området. Mine mørke øyelokk er fortsatt det samme, ingen endring der! Men det reduserer puffiness. Mine øyne ser mer uthvilt nå.

Dette produktet viser noen virkelig gode aktive ingredienser! Du har heksehassel, gulrotolje, muskatolje og alt. Men jeg ser ikke ut til å forstå dette konseptet med en ingrediensliste. Jeg mener at vi alle vil se den komplette listen selv om vi ikke leser det hele tiden mens du kjøper, ikke sant? Da jeg fortalte moren min om gulrøtter og mandeloljer som var tilstede her, sa hun: "Så begynner du bedre å drikke gulrotjuice og spise mandler. resultatene vil vare langvarig også !!! "

Men å holde alt annet fra hverandre, tror jeg dette er en anstendig øyekrem hvis du ikke har for mange øye-relaterte problemer å håndtere. Også, mørke sirkler og rynker avhenger av andre faktorer, inkludert søvnmønstre og livsstilsvaner. Så, bare å kjøpe et ørekrem kan ikke være din eneste løsning.
Men å holde alt annet fra hverandre, tror jeg dette er en anstendig øyekrem hvis du ikke har for mange øye-relaterte problemer å håndtere. Også, mørke sirkler og rynker avhenger av andre faktorer, inkludert søvnmønstre og livsstilsvaner. Så, bare å kjøpe et ørekrem kan ikke være din eneste løsning.

Jeg vil gjerne nevne at jeg også har brukt Votre øynekrem, og Jovees er definitivt bedre.

Det jeg elsket om Jovees Herbal Witch Hazel & Almond Eye Contour Cream:

  • En lys fuktighetsgivende undereye krem.
  • Absorberer lett; etterlater ingen olje stikker ikke.
  • Reduserer puffiness.
  • Rimelig.
  • Apt emballasje.

Det jeg ikke elsket mye om Jovees Herbal Witch Hazel & Almond Eye Contour Cream:

  • Ikke allment tilgjengelig.
  • Hele ingredienslisten mangler.

IMBB Rating:

3.8/5

Ville jeg tilbakekjøpe Jovees Herbal Witch Hazel & Almond Eye Contour Cream?

Nei, jeg vil se etter noe bedre på sommeren. Men dette er et sterkt anbefalt budsjettkjøp.

Avene Eluage Eye Contour Care Cream Under Eye Dark Circles: Jovees 24 Carat Gold Eye Contour Gel Jovees Ayurvedic De-Tan Lotion Review Jovees Ayurveda Anti Blemish Pigmentation Face Mask Jovees Ayurveda Anti Aging Face Mask Jovees Anti Blemish Pigmentation Cream Jovees Wintergreen Anti-Cellulite Body Massasje Olje Jovees Anti Acne Pimple Cream

Populært emne