Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Benefit Refined Finish Facial Polish Review, Swatch - HåR 2023
Benefit Refined Finish Facial Polish Review, Swatch - HåR 2023
Anonim
Image
Image

Påstander: Hvorfor vi elsker det! Kjedelig hud fra daglig stress? Raffinert finish ansiktspole smaker vakkert til ansiktet, forsiktig eksfolierer for å rense huden og bidra til å minimere utseendet på porene for å avsløre hudens naturlige utstråling. Inneholder naturlig leire og tang ekstrakt rik på mineraler, næringsstoffer og sukker, kjent for å rense huden.

Hvordan søke Påfør ansiktspolert etter rensing. Masser forsiktig inn i ansiktet. Unngå øyeområde. Skylle. Bruk 1 til 2 ganger per uke.

Pris: USD 23 / Rs 1400 ca 127,5 g Nettovikt. 4,5 oz.

Image
Image

Tilgjengelig på Sephora

Min erfaring med fordel Raffinerte ansikts polsk

Jeg har brukt denne skrubbe for en stund. Til å begynne med har jeg normal tørr hud. Når det blir veldig tørt, utvikler jeg også tørre flekker. For å holde ting i perspektiv bruker jeg ansiktskrubbene minst to ganger i uken. De fleste skrubber virker ikke på huden min siden jeg finner dem for sterke. Så jeg ser etter de som er krembaserte og litt milde.

Benefit ansikts polish er en elfenbenfarget krembasert ansiktsskrubbe. Granulatene er små og er veldig milde på huden. Jeg antar at selv de med sensitiv hud ville kunne bruke den.

Tekstur er kremaktig og går jevnt på huden uten å være for hard eller grov. Det renser porene og forlater huden myk og ren. Den eneste gripe er at du må bruke mye vann for å kvitte seg med de små granulatene. Det blir ganske irriterende når du har det travelt.

Det fjerner ikke fuktighet fra ansiktet mitt. Ved vanlig bruk er mine svarte hoder og hvite hoder i superkontroll. Jeg elsker hvordan porer og hud føles etter å ha brukt den. Det er lett å lese huden din for oppfølging av hudpleie eller sminke. 🙂

Litt går en lang vei, og dette er et stort rør, så det vil enkelt vare 6-7 måneder eller så.

Det lukter så fint.

Den eneste irriterende tingen er emballasjen. Like pen som mintygrønnrøret og trehettekombinasjonen ser ut, det er ikke veldig effektivt. Røret er laget av hard plast. Så når jeg vil nå nesten halvveis, vet jeg ikke hvordan ville jeg klare å klemme ut produktet.

Annet enn det er det et glimrende produkt. Jeg elsker hvordan det tar hånd om huden min. Helt anbefale det. 🙂

Vurdering: 4.5/5

Image
Image
Image
Image
Swatch:
Swatch:
Image
Image

Dra nytte av meg Lee Lee, Garden of Good og Eva EDT Review Dra nytte av High Brow Glow Pencil Review, Swatch, EOTD Fordel Fjern det Makeup Remover Review Fordel De er ekte! Push-Up Liner Review Fordel Magic Ink Liquid Eyeliner Review Benefit Cabana Glama Makeup Kit Review Benefit Rockateur Blush Review Fordel Å finne Mr. Bright Kit Review Fordel Det er Potent Eye Benefit Cream Review

Populært emne