Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

NARS NARSissist Dual-Intensity Eyeshadow Palette Review, fargeprøver - SKJøNNHET 2023
NARS NARSissist Dual-Intensity Eyeshadow Palette Review, fargeprøver - SKJøNNHET 2023
Anonim

Hei alle sammen.

Denne anmeldelsen vil være på NARS NARSissist Dual-Intensity Eyeshadow Palette.

Om produktet:

En øyenpalett med begrenset utgave med åtte øyenskygger med dobbelt intensitet og en våt / tørr børste i reisestørrelse, i en spesiell NARSissist speilvendt palett.

Image
Image

Hva det gjør:

Disse revolusjonerende skyggene kan brukes vått eller tørt og gir allsidighet fra ren til dramatisk for en jevn overgang fra dag til kveld. De er spesielt formulert for slitesterk slitasje i opptil åtte timer.

Dette settet inneholder:

- 8 x 0,03 ozEyeshadows i Europa (Gossamer pink fersken), Himalia (glitrende topas), Ursa Major (sjokoladeglass), Subra (svart orkidé), Sycorax (svart), Giove (marine), Lysithea (hajgrå), Andromeda alabast)

Image
Image
 - Reisestørrelse våt / tørr børste.
- Reisestørrelse våt / tørr børste.

Pris: $ 79

Min erfaring med NARS NARSissist Dual-Intensity Eyeshadow Palette:

Jeg har denne paletten selv om det er en begrenset utgave på grunn av at 7 av 8 nyanser i denne paletten er permanente nyanser tilgjengelig hver for seg som singler. Hver øyenskygge i denne paletten er 0,03 oz mens den fullstendige individuelle pannen er 0,05 oz, som selger for $ 29 hver. Derfor var denne paletten en langt bedre verdi å komme på med av disse nyanser som kunne ha kostet mye mer hvis det ble individuelt. Skyggen Ursa Major er foreløpig bare eksklusiv til denne paletten, resten av nyanser kan kjøpes på egenhånd.

emballasje:

NARS som alltid skuffet ikke med sin super elegante og elegante emballasje. Paletten har en speil topp og har en fin våt / tørr reisestørrelses applikatorbørste som følger med. Penselen har veldig myk, glatt på dekslene og tett pakket børster. Det fungerer godt å pakke på våt øyenskygge, ikke veldig nyttig for å blande ut skygger.

Image
Image
Image
Image

Tekstur:

Alle disse øyeskyggene er veldig glatte og blandbare. De produserte ikke mye fall ut. De er også veldig pigmentert, spesielt de dypere nyanser, med tørr applikasjon kan intensiteten bygges opp med to lag. Ved påføring våt blir pigmenteringen mye mer intensivert og gir en mye mer metallisk overflate. Jeg hadde noen problemer med å få en jevn, våt applikasjon rett utenfor flaggermuset. Det tok litt tid og tålmodighet å pakke på skyggen på lokket eller ellers hvis jeg har det travelt, får jeg en ujevn patchy applikasjon.

De fleste av disse nyanser har en satengfinish med hint av glimmer. De har nesten det duo krom utseende.

Shades:

Europa: Lys blekrosa fersken med en metallisk / matt finish. Det viser egentlig ikke klart på hudtonen min. Fungerer best hvis det brukes vått for intens pigmentering. Bra for bruk som et høydepunkt.

Himalia: en veldig vakker coppery bronz-y topaz skygge. Vil fungere bra som en helt over lokkfarge. Fungerer bra både vått og tørt, selv om vått applikasjon gir en mer metallisk finish som passer godt til denne nyansen.

Store bjørn: En dyp brun med hint av grå-ish taupe undertone. Mest matte (uten glimmer), men med glans av glans. Fungerer bra som en skygge for å komplettere noen av de andre skyggene i settet.

Subra: er en helt nydelig dyp lilla med hint av glans og subtil skimmer. Pigmentering er veldig bra. Ser bra ut både vått og tørt.

Andromeda: Lyskrem naken skygge med lys gylden glans. Fungerer bra som en pannebein og indre hjørnehøyde for hudtonen min. Pigmentering er bra.

Lysithea: Er en grå-ish lys oliven med en sølvglans. Fungerer best brukt fuktig for å vise den vakre skyggen med sterkere pigmentering.

Giove: Deep navy blue med lys glans og hint av glans. Fungerer best brukt fuktig for å få full intensitet av pigmentering.

Sycorax: en dyp svart. Den har rik pigmentering påført tørr, vil gi sterkere nesten ugjennomsiktig farge når den brukes våt.

En annen god ting om disse skyggene at de dypere nyanser kan også brukes som en liner når de brukes våt med en skrå linse børste.
En annen god ting om disse skyggene at de dypere nyanser kan også brukes som en liner når de brukes våt med en skrå linse børste.

Oppholdsstyrke:

Oppholdsstyrken på disse øyeskyggene var god. Jeg opplevde ikke mye krølling. De hadde en god 6-7 timer tørr, et par timer lenger når de ble våt. Jeg vil anbefale å bruke dette over en primer for bedre resultater.

Image
Image
Image
Image

Jeg elsker det faktum at disse skyggene ikke danner et styggt crusty lag på toppen når du har dyppet deg fuktig pensel i dem. Samlet sett er disse øyet nyanser virkelig av meget høy kvalitet. Å bruke dem er alle enkle og skyggeområdet er helt fantastisk. Jeg var imponert over alle dypere nyanser mer enn de lysere nyanser. Så hvis du tenker på å kjøpe noen av dem individuelt, vil jeg foreslå å gå for de dypere nyanser.

Jeg vil anbefale NARS NARSissist Dual-Intensity Eyeshadow Palette.

I EOTD:

Se 1

Brukt Giove våt som en over lokkfarge, Lysithea som krone, Dypet opp med Ursamajor og Sycorax i ytre V og Andromeda som Høydepunkt.

Image
Image

Se 2

Brukt Subra Wet som hele lokkskygge, Brukt Ursa Major in the crease, Dypet opp med Sycorax i ytre V. Brukt Europa som et høydepunkt.

Image
Image

Pros av NARS NARSissist Dual-Intensity Eyeshadow Palette:

• God pigmentering • Litt til ingen faller ut • Dybere intensitet når den brukes våt • Ingen klumpete glimmer • Vakker duokrom finish, veldig unik • Gir vakker glans på øynene • Mangfold av nyanser. • Ingen skorpeholdige lagformer av skygger når de brukes våte • God oppholdsstyrke • Paletten er en god verdi enn å kjøpe disse skyggene individuelt • Vakker, slank speilfinish med speil på innsiden • En meget god kvalitet børste. Er faktisk funksjonell og ikke ubrukelig som de fleste børster utstyrt med kits.

Image
Image
Image
Image

Cons av NARS NARSissist Dual Intensity Eyeshadow Palette:

• Ingen ren matt skygge. Alle har en liten glans for dem. • Lys farger fungerer bedre når de brukes våte. Tørr, de forsvinner nesten i huden! • Våt applikasjon trenger tålmodighet for å få en jevn applikasjon.

IMBB Rating 4/5

NARS Orgasm Blush Nars Blush Highlighter Duo i orgasme og albatross NARS Dolce Vita Blush Review, Swatch, FOTD NARS Taj Mahal Blush NARS The Multiple Orgasm for kinn, lepper, øyne og kropp Nars Portofino The Multiple Nars Mata Hari Blush NARS Night Clubbing Eyeshadow Review, Swatch, EOTD NARS Powder Blush - Torrid Maybelline The Nudes Eyeshadow Palette Review ALV. 32 stykke øyenskygge palett MUA Professional Himmel og Jord Øyenskygge Palette

Populært emne