Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Milani Evig Infinite Liquid Eye Liner Review - UTSEENDE 2023
Milani Evig Infinite Liquid Eye Liner Review - UTSEENDE 2023
Anonim

Hei alle sammen!

Jeg vurderer en grønn eyeliner i dag. Som de fleste av dere som leser mine vurderinger, har jeg brune øyne, og jeg er litt kresen når det gjelder farget øye liners. Og nå er jeg på jakt etter fargede øye liners som ville se bra ut på meg. En av mine siste kjøp er Milani Evig Infinite Liquid Eye Liner som er en varm tonet grønn øye liner. Les videre for å vite hvordan det gikk for meg.

Image
Image

Produktbeskrivelse:

Det er langermet og da er det mega longwear. Som 24-timers langermet. Så tøft vi kaller det "semi-permanent", denne vanntette (smudge- og smøre-bevis, også!) Liner legger ned umiddelbar, levende farge som forblir sant over tid. Tilgjengelig i tre finish - mat, metallisk, glimmer - dette er den som skal rocke for døgnet rundt drama og definisjon.

Pris:

$ 7.99. Jeg kjøpte den for INR 450.

Min erfaring med Milani Evig Infinite Liquid Eye Liner:

emballasje: Den kommer i en svært vanlig øyeforpakning. Flasken / røret er transparent, men er fylt med produktet, så det vises grønt. Den har et gullpenselhåndtak. Påføringsbørsten er overraskende den tynneste jeg noensinne har sett. Det er bare perfekt for å kontrollere tykkelsen på øyet.

Image
Image

Skygge: Evig er en skinnende gull, varm tonet grønn farge. Det så veldig vakkert ut i butikken der jeg kjøpte det, men jeg skjønte ikke virkelig skyggen fordi det ikke var noen tester tilgjengelig. Da jeg kom hjem og stakk det på hånden min, fant jeg ut at skyggen i røret passet skyggen i sverdet perfekt.

Det er en ugjennomsiktig øyeforing, etter min mening, som passer alle indiske hudfarger. Det eneste ordet som kommer til hjernen min når jeg beskriver denne skyggen, er "levende". Det er veldig lyst og ganske grønt. Det kan se dempet i fargeprøven, men faktisk er det ikke. Den passer godt til øyenfarge.

Image
Image

Tekstur: Disse øye liners er ikke akkurat glatt i tekstur. Faktisk er disse ikke helt glatte hvis de sammenlignes med andre øye liners. Denne øyenrøret tar mye arbeid på øyelokkene. Søknaden kan være litt streaky og flaky på grunn av en så grov tekstur (som du også kan se i swatchen). Det føles også litt hardt og tungt på øyelokkene.

Denne øyenrøret står definitivt opp til kravet om å være en lang slitesterk liner. Den andre dagen kledde jeg den på rundt 9-10 timer, og da jeg fjernet den, tok det stor innsats for å gjøre det, og selv etter det var det noe av øyeforingen som fortsatt stakk på øyelokkene mine.

Fargeprøver:

Image
Image
Image
Image

Fordeler av Milani Evig Uendelig Væske Øye Liner:

• En rimelig øyeforing. • Vakker, livlig nyanse av grønt. • Inneholder skimmer, men ser ikke så dramatisk ut. • Glatt øyeforing. • Stå på for en veldig lang tid. Jeg er sikker på at det vil bli satt selv etter 24 timer. • Robust og reisevennlig emballasje.

Cons av Milani evig uendelig flytende øye linjer:

• Jeg liker ikke strukturen på denne øyefotoren i det hele tatt. Det krever mye arbeid for å bruke det. • Føler seg tungt og hardt på øyelokkene. • Hvis du fjerner denne øyenrøret, er det også en oppgave. Det tar evig å fjerne det, selv med en sminkefjerner. Det gjør det ikke så enkelt. • Mennesker som foretrekker matt øye liners kan hoppe over det.

IMBB Rating:

2/5 (kun for den levende grønne fargen)

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Milani Evig Uendelig Væske Øyepartner?

Nei og nei.

Konklusjon:

Det er et veldig vakkert grønt øyefôr, men tekstur er patetisk. Og selv om jeg liker lange øye liners, er dette "uendelige opphold" øyenliner bare ikke kuttet det for meg. Det er en smerte å ta av denne øyenrøret fra øyelokkene. Skuffet!

Milani Shadow Eyez Eyeshadow Pencil - Almond Cream Milani Shadow Eyes Pencil 12-talls blyant - 05 akvatisk stil Milani Color Statement Leppestift i Raspberry Rush Forest Essentials Evig ungdomsformel Illume Evig Nomad Thai Lily Solbrent Bronzing Lotion L'Oréal Wet Shine Stain - Uendelig Fuchsia Yves Saint Lauren Rose Volupte leppestift - Rose Infinite NYX Liquid Eye Liner Maybelline Eyestudio Allure Liquid Eyeliner MAC Liquid Eyeliner i Boot Black Hvordan påføre væske eyeliner riktig

Populært emne