Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Laura Mercier Tonet Fuktighetskrem - Lysende gjennomgang - KROPP 2023
Laura Mercier Tonet Fuktighetskrem - Lysende gjennomgang - KROPP 2023
Anonim

Hei alle sammen,

Denne anmeldelsen kommer på Laura Mercier Tinted Moisturizer - Lysende.

Om produktet: En fuktighetskrem med et snev av skinnende farge.

Image
Image

Hva det gjør: Laura Mercier Tinted Moisturizer Illuminating er en lett, byggbar ren grunnformel som gir en ungdommelig, strålende finish.

Hva annet trenger du å vite: Beskytter huden mot solens skadelige stråler med SPF 20-beskyttelse, denne hudvennlige formelen inneholder en unik Dewy Complex som er bevist å holde huden fuktig og bedre rustet til å bekjempe eksterne aggressorer og irriterende stoffer. Lag med andre grunnlag for en tilpasset blanding og strålende finish. Det er dermatologistestet.

Image
Image

Pris : $44

Hvordan å bruke:

Påfør ren hud etter behandling med fingertuppene i mild nedadgående bevegelse. -For å opprettholde tøff utstråling, sett med Translucent Loose Setting Powder ved hjelp av Velour Puff. -For en matt finish, sett med Foundation Powder eller Translucent Loose Setting Powder ved hjelp av Powder Brush - Long.

Image
Image

ingredienser:

Image
Image

Min erfaring med Laura Mercier Tonet Fuktighetskrem - Lysende:

emballasje:

Den kommer i et enkelt klemrør. Du trenger ikke mye mye for hele ansiktet ditt, derfor vil den sjenerøse 1,7 ozen vare deg ganske god tid.

Image
Image

Tekstur:

Denne tonet fuktighetskrem er heller ikke tykk eller for rennende og sprer seg veldig bra. Jeg kan enkelt bruke dette med fingrene, men du kan bruke en applikator (børste eller svamp) hvis du ønsker det, og det ville fungere like godt. Det gir meg ikke en slank finish hvis jeg legger den med fingrene og synker raskt inn i huden. Det gir ikke en fettete, oljeaktig rester på ansiktet.

Som navnet antyder er det virkelig lysende. Det gir ansiktet en vakker glød uten å være dugg eller skinnende. Gløden skyldes mange mini-glimmerpartikler suspendert i fuktighetskrem. Selv om det ikke er veldig synlig i naturlig / vanlig lys, kan det lett sees om du ser på huden din nært i sollys. Effekten er mye som en tonet versjon av Edward i sollys fra Twilight-filmene 😛 Selv om det ikke er nødvendig å sette dette med et pulver, kan du gjøre det hvis du har en veldig fet hud og trenger litt oljekontroll. Det vil ikke ta bort belysningen som det skyldes shimmerpartiklene og ikke på grunn av den dype overflaten av fuktighetskremet selv.

Det gjør også en god base under matte grunnlag for å gjøre huden ikke ser for flatt ut. Det er veldig fuktig på tørr hud. Det fremhevede ikke tørre flekker eller fine linjer og holdt huden myk og myk.

Skygge og dekning:

Skyggen jeg har er naturlig stråling som er beskrevet som medium beige / for lyse til mellomstore komplekser. Det passer perfekt til min NW 23. Den kommer i totalt 5 nyanser å velge mellom.

Det gir ren dekning. Det vil til og med utelukke hudtonen, men det vil ikke dekke noen store ufullkommenheter. Denne fuktighetskrem er mer rettet mot å gi deg en sunn, naturlig hud i stedet for å maskere den.

Oppholdsstyrke:

Det holdt seg friskt i 5-6 timer på meg. Områder i ansiktet mitt som har en tendens til å bli fet, ser ikke ut til å være fettete eller skinnende på slutten av dagen, men om vinteren har jeg vanligvis en tendens til å lene seg mot tørr, og dermed har oljekontrollen aldri noe stort problem for meg. Totalt elsker jeg dette produktet, og dette har blitt en stift i min hverdags makeuprutine når jeg går for naturlig dag og dag, og ikke foretrekker noe tungt på ansiktet mitt, men jeg trenger litt sunn glød. Den enkle bruken med fingrene er et stort pluss punkt for meg også. Jeg vil anbefale denne Laura Mercier Tinted Moisturizer - Lysende.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Fordeler med Laura Mercier Tinted Moisturizer - Lysende:

• Lett å bruke. • Generøs mengde som tilbys. • Gir en vakker belysning til ansiktet. • Gir en god belysningsbase for matte fundament. • Føler ikke tungt på huden. • Stopper ikke porene mine. • Skumpartiklene føles ikke grisete eller veldig bemerkelsesverdige med mindre du ser veldig nært i direkte sollys. • Shimmer peker ikke porer. • Føler seg hydratisering og fremhever ikke tørrhet eller fine linjer. • Gjør ikke ansiktet mitt skinnende eller fett i slutten av dagen. • Inneholder SPF.

Ulemper med Laura Mercier Tonet Fuktighetskrem - Lysende:

• For de som ikke liker shimmer, er dette ikke for deg. • Forbedret dekning, forvent ikke at dette skal skjule noen store feil.

IMBB Rating 4.5/5

Laura Mercier Radiance Foundation Primer Review Stila Sheer Color Tinted Moisturizer SPF 20 Review Sonia Kashuk Radiant Tinted Moisturizer SPF 15 Review Tarte Amazonian Clay BB lysende fuktighetskrem gjennomgang Laura Mercier Foundation Primer Laura Mercier Tinted Moisturizer SPF 20 Laura Mercier Flawless Skin Repair Eye Creme Laura Mercier Creme Glatt leppestift i rosa skum Laura Mercier Flawless Skin Face Polish Laura Mercier Under Eye Perfecter - Orange / Gul

Populært emne