Heya skjønnhet!

Hvordan behandler den fading vinteren deg? Våren er nesten her og været blir tørt. En ny sesong vil bringe inn så mange endringer, endret hudpleierutine som en av dem.

Uansett, når jeg går til dagens gjennomgang, vurderer jeg en concealer fra E.L.F., en av de mest snakket om merket for sent på IMBB. Å være ledelsesstudent, sen nattprosjekter, filmer, stress, oppgaver og alt er ganske vanlig, noe som fører til mørke sirkler og puffete øyne. Det er sagt "Øyne snakker ofte", men hvem ønsker å stirre i dine mørke, rotete øyne? Ingen. Det er da concealer kommer til din redning. La oss se hvordan gikk denne concealer fra ELF på meg.

Pris: Selv om jeg fikk den som gave, er den tilgjengelig for kjøp på $ 2.

Skygge: 23142 LYS. Tilgjengelig i 3 andre nyanser.

ingredienser

Glimmer, Paaraffinum Liquidum (mineralolje), Etylheksylpalmitat, Ozokeritt, Mikrokrystallinsk voks, Bis-Diglyceryl, Polyacyludipat-2, Polyisobuten, Polyglyceryl-4 Osostearat, Titandioxid, Jernoksid, Gul 5 Lake.

Bruksanvisning: Med fingertuppet dab på områder du ønsker å skjule og forsiktig klappe inn i huden for å glatte og blande. Bygg dekning som ønsket. Sett med pulver for langvarig dekning.

Påstander:

Øyeblikkelig vakker, sunn hud som er designet, formulert og testet av vårt profesjonelle team av makeup artister. Sikker, forsiktig formel. Denne rike blandbare kremen dekker lett under øyesirkler og ufullkommenheter for feilfri dekning.

Min ta på E.L.F.Cover Everything Concealer:

Dette er mitt første produkt fra merkevaren ELF (Eyes Lips Face), og jeg er ikke helt imponert over det. Jeg er likevel ikke en stor fan av concealers, men jeg bruker dem når jeg har breakouts å skjule mine pimple flekker og til tider for å skjule mine mørke sirkler, men denne concealer mislyktes meg for ganske mange grunner.

Emballasjen er lett i vekt og leveres i en slank rundt emballasje med gjennomsiktig flip åpenhette. Ingenting unntatt skygge kode og navn er nevnt bak. Luken lukkes med et klikk som gjør emballasjen solid.

Så langt som skyggen er bekymret, er lys den 2. letteste nyansen av de 4 tilgjengelige nyanser. Det ser ut som min hudfargetone som ikke er for rettferdig eller for mørk i emballasjen, bare senere når du bruker den; Det viser seg å være en hvitaktig nyanse som letter huden altfor mye, slik at den ser kunstig ut.

Tekstur er moderat kremaktig, men på en tørr side som gjør det vanskelig å blande. Konsistensen av denne concealer er ganske tykk. Når jeg bruker den under mine øyne for å skjule mørke sirkler, ser øynene mynt opp i concealer. Concealer forblir på i 2-3 timer. Om sommeren på grunn av varme blir området der concealeren påføres, veldig oljeaktig, noe som er en slik avslag for en person som meg med kombinasjonshud. Selv om jeg til tider er i for mye fart, eller når jeg har lite grunnlag, bruker jeg denne concealeren for å røre opp. Den skal brukes med enten en concealer børste eller fingre som gjør at jeg kan gi en rask berøring.

La meg legge merke til fordelene og ulemperne til denne ikke-den-store concealeren.

Pros fra E.L.F. Cover Everything Concealer:

• Ikke tung på lommer • Lett i vekt og reisevennlig • Middels dekning • En liten mengde går langt. • Nyttig for rask berøring når det ikke er grunnlag.

Cons av E.L.F.Cover Everything Concealer:

• Tekstur er veldig tørr og applikasjonen går ikke jevn på grunn av den. • Ikke lett å blande. • Passer ikke indiske hudfarger, for den er hvitaktig i skygge når den påføres. • Under-øynene ser hvite og kake ut. • Gir en rotete om sommeren på grunn av smelting og oiliness som det skiller ut.

Vil jeg tilbakekjøp E.L.F.Cover Everything Concealer?

Ikke egentlig. Jeg anbefaler det ikke til indiske skjønnheter siden det er for lett en nyanse som passer til våre hudfarger.

IMBB Rating: 2/5

ALV. Korrigerende Concealer gjennomgang ELF Eye Widener Elf Facial Shimmer Whip MAC Studio Finish Concealer Grunnleggende Concealer Application Tips MAC Pro Longwear Concealer Review + FOTD NYX Concealer i en krukke - Orange og Gul Colorbar Stick Concealer Revlon Photo Klar Pulver, Concealer, Foundation, Compact Makeup Mac Velg Cover-up Concealer Review, Swatch, Photo

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: