Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Maybelline Vin Shine Wet Shine Wet Look Lip Color Review - SKJøNNHET 2023
Maybelline Vin Shine Wet Shine Wet Look Lip Color Review - SKJøNNHET 2023
Anonim

Hei alle sammen!

Denne vinteren har handlet om mørke og dype leppefarger. Selv om vinteren er praktisk talt over, tenkte jeg på å gjennomgå en siste leppestift jeg elsket iført denne vinteren. Det er Maybelline våtgloss leppestift i skyggen Wine Shine. Det er mer som en mauvy-vinskygge, og det komplimenterer hudtonen min veldig bra. Les videre for å vite mer om det.

Image
Image

Produktbeskrivelse:

Oppdag hva vått vannaktig glans kan gjøre for leppefargen din. Så frisk, så dyster, så ren. Slokk tørsten din for den mest naturlige fargen. • Infunderes med tusenvis av vannmikro-dråper for å gi leppene de mest dype glans og fuktighet på etterspørsel • Glatt glide • Faktisk voksfri farge forsikrer bare brukt utseende

Produktpris: Jeg kjøpte den til INR 350 på en butikk i Delhi som selger importerte kosmetikk.

Min erfaring med Maybelline Wine Shine Wet Shine Wet Look Lip Color:

emballasje: Maybelline våte skinn leppestifter kommer i en emballasje som ligner på Maybelline fargeshow eller vannskinn leppestifter. Kun forskjell er at disse leppestifter kommer i et mørkt fargerør. Hetten lukkes tett med et klikk og emballasjen er generelt solid. Klistremerket nederst betegner det skyggenavnet. Det er kompakt og reisevennlig.

Image
Image
Image
Image

Skygge: Da jeg kjøpte det, trodde jeg det ville være en mørk skygge, men jeg ble overrasket over hvor ren denne leppestiften fortsetter. Det har definitivt en vakker glans til det, derav navnetavnet Wet Shine. Skyggen Wine Shine er en veldig vakker vinskygge med rosa undertoner, det ser nesten ut som en mauve leppefarge. Det er ikke en av de nyansene som kan være for dramatisk. Det kan lett ved tonet ned ved å ha to swipes eller slik som dette er en ganske ren leppestift når den påføres på leppene. En annen ting jeg virkelig liker om denne skyggen Vin Shine er at det bare er to nyanser mørkere enn min naturlige leppefarge og så uansett pigmentering er det på overlipen, det gjemmer det perfekt.

Image
Image
Image
Image

Tekstur, pigmentering og levetid:Tekstur er ganske jevn. Det glir lett på leppene. Hvis leppene ikke eksfolieres før hånden, forsterker denne leppestiften fine linjer, men det setter egentlig ikke inn i dem. Det bløder ikke eller fjær i det hele tatt, noe som er bra. Til tross for at det er en mørk og dyp nyanse som Wine Shine er, går den på forholdsvis ren på leppene enn når den er farget på hånden. Skyggen endrer seg litt på leppene, i forhold til hvordan det ser ut i kulen. Jeg liker slike rene leppestifter fordi de ikke bare er perfekte å ha på hver dag, de er også ganske fuktighetsgivende. Denne leppestiften holder mine lepper fuktig i ganske lang tid. Skyggen forblir på mine lepper for en god 4 timer og den begynner å falme og etterlater ingen flekk bak.

Image
Image

Fordeler med Maybelline Vin Shine Wet Shine Wet Look Lip Color:

• Det er billig. • Fin mauve-vinskygge som vil komplimentere alle indiske hudfarger veldig bra. • Det går ganske rent på leppene, og det må bygges opp. Men det er en god ting som jeg liker lippestikkene mine subtile. Det har også en vakker glans til den. • Holder leppene fuktig. • Skjuler pigmenteringen på leppene mine. • Reise vennlig emballasje

Ulemper med Maybelline Vin Shine Wet Shine Wet Look Lip Farge:

• Tilgjengelighet • Det er ganske ren og det trenger minst 4-5 swipes å virke ugjennomsiktig på leppene. Selv om det ikke er en con for meg, men det kan være for noen. • Fremhever fine linjer på leppene • Det er en blank leppestift. Folk som foretrekker mattes kan hoppe over det.

Vil jeg tilbakekjøp det / anbefaler jeg Maybelline Wine Shine Wet Shine Wet Look Lip Color?

Ja og ja.

IMBB Rating: 3.75/5

Konklusjon på Maybelline Vin Shine Wet Shine Wet Look Lip Color: Det er en fin vinskygge for nybegynnere!

Maybelline leppestift stryker: Watershine, fukt ekstreme, farge sensasjonell Maybelline Watershine Pure Lipstick Photos, stikkord Maybelline Watershine leppestift Maybelline Watershine leppestift Rose Jam Maybelline Vannskinn Pure Lipstick RB21 Burgundy Review, Fargeprøver Maybelline Watershine Lipstick Shade BC11 Maybelline Watershine Pure Lipstick i P22

Populært emne