Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Urban Decay Sheer Ladyflower Sheer Revolution Leppestift Review - HåR 2023
Urban Decay Sheer Ladyflower Sheer Revolution Leppestift Review - HåR 2023
Anonim

Hei alle sammen,

Denne anmeldelsen vil være på Urban Decay Sheer Revolution Lipstick i skyggen Ladyflower.

Image
Image

Produktbeskrivelse:

En super kremaktig leppestift med en ren, skinnende overflate og rik pigmentert farge.

Hva det gjør:

Urban Decay's Sheer Revolution Lipstick er alt du elsker om den opprinnelige revolusjonens leppestift, men med en ren, skinnende finish. Hver nyanse har en rik, kremaktig følelse og en nydelig, skinnende finish. I likhet med Urban Decays opprinnelige formel klemmer denne rene leppestiftene lepper, feirer på med en ultralett, frihetfri applikasjon. Urban Decay's Pigment Infusion System ™ gir Sheer Revolution sin kremete tekstur, ultimate fargedispersjon og utvidet slitasje. Infunderes med en nærende blanding av oljer og antioksidanter Maxi-Lip ™, definerer og hydrerer leppene dem samtidig som de ser jevnere og fyldigere ut. Shea smør, jojoba, oliven og babassu oljer fuktighet og tilstand, mens vitamin C og vitamin E gir en dose av antioksidanter. Den er formulert uten parabener.

Pris:

$22

ingredienser:

Image
Image

Min erfaring med Urban Decay Sheer Ladyflower Sheer Revolution Leppestift:

Dette er anmeldelsen av 6th Sheer Revolution Lipstick ut av de 8 jeg eier. Du kan lese anmeldelser på tidligere nyanser jeg har gjennomgått ved å søke etter dem her på IMBB.

emballasje:Elegant emballasje. Svært lik den opprinnelige revolusjonen leppestift unntatt forskjellen i rørfarge.

Tekstur:Disse Urban Decay-rene revolusjonens leppestifter er en leppestift / glans og leppebalsam - alt i et enkelt rør. Disse gir god pigmentering, har en høy glanset finish og føler seg utrolig fuktig på leppene. De har en jevn tekstur som fyller i fine linjer og gjør at leppene ser jevnere og klumpete ut.

Image
Image

Skygge: Lady Flower er beskrevet som en rosa rosa. På meg ser det ut som et lyst medium rosa. Det inneholder ingen glimmer. Det leverer høyt skinn i utgangspunktet som duller ned til en satin finish på ca 3 timer. Denne nyansen vil smette de fleste hudtoner. Selv om den er lys, er den veldig slitesterk hver dag og skriker ikke for oppmerksomhet. Det lyser opp ansiktet.

pigmentering:Selv om dette er kalt "ren leppestift", leverer de god pigmentering, og jeg kan få nesten ugjennomsiktig finish i 2-3 swipes. Det føles veldig behagelig å ha på og holder leppene hydrert gjennom hele slitasje.

Image
Image

Oppholdsstyrke:Det ble 4-5 timer på leppene før de begynte å falme. Reapplicering er nødvendig hvis du spiser eller drikker, noe som gjør at det fades mye raskere. Det overfører minimalt.

Image
Image

Parfyme: Den har en veldig lett og nesten uoppdagelig duft som er en god ting for de som er følsomme for luktene i sminke.

Totalt elsker jeg disse Sheer Revolution-leppestiften, og denne skyggen er ikke noe unntak. Jeg vil anbefale dette.
Totalt elsker jeg disse Sheer Revolution-leppestiften, og denne skyggen er ikke noe unntak. Jeg vil anbefale dette.

Pros av Urban Decay Sheer Ladyflower Sheer Revolution Leppestift:

  • Veldig fuktighetsgivende.
  • Glattende tekstur gjør at de fine linjene forsvinner og gjør at leppene ser fullere ut.
  • Vakker, blank overflate.
  • Vakker nyanse lyser opp ansiktet og flatter mange hudtoner, fra lys til mørkt.
  • Undetectable duft.
  • God pigmentering.

Ulemper med Urban Decay Sheer Ladyflower Sheer Revolution Leppestift:

  • Å holde strøm er ok, ikke veldig imponerende.

IMBB Rating:

4.8/5

Urban Decay Sheer Revolution Lipsticks Urban Decay Rapture Sheer Revolution Leppestift Urban Decay F-Bomb Sheer Revolution Leppestift Urban Decay Liar Sheer Revolution Leppestift Urban Decay Streak Sheer Revolution Leppestift Urban Decay Naked Skin Vektløs Komplett Deknings Concealer MAC Se ren leppestift L'Oreal Color Riche fuktig mat leppestift, ren plomme

Populært emne