Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

SuperGoop Mint Fusion Lip Balm med SPF 30+ Review - UTSEENDE 2023
SuperGoop Mint Fusion Lip Balm med SPF 30+ Review - UTSEENDE 2023
Anonim

Jeg var ikke fornøyd med Alba Botanica Lip Care SPF 25. Så bra; igjen var jeg på utkikk etter en leppebalsam med solkrem. Mens jeg kjøpte SuperGoop solkrem, plukket jeg opp leppebalmen også. Det hørtes yummy, mint fusjon og alt 😉

Så her er jeg, med en gjennomgang av SuperGoop SPF 30 mint fusion leppebalsam. La oss se om det er verdt pengene dine eller ikke!

Image
Image

Pris: $8.5

Produktkrav: Med styrke av acai superbær, hjelper denne leppebalsammen med SPF 30+, reparerer, beskytter og beroliger. Beriket med fuktighetsgivende shea smør for å låse i hydrering og gi en beskyttende barriere fra ikke bare solen, men også miljøskader som kan forårsake ødeleggelse på lekens delikate hud, og hvis det ikke var nok, gjør den sin rene rosa fargetone leppefarge unødvendig.

Hva gjør denne Goop Super:

• Bruk alene eller bruk over eller til og med under din favoritt leppefarge, forvandler signaturskyggen til en antioksidantdrevet UV-beskyttelse • Beskytter mot aldring av frie radikaler med kraftig acai • Shea Butter gir øyeblikkelig dyp hydrering og låser i fuktighet Hvem er dette ideelt for Kvinner som vil hydrere og beskytte lepper mens de legger til en liten farge

Image
Image

Min erfaring med SuperGoop Mint Fusion Lip Balm med SPF 30+:

Denne leppebalmen kommer i en røremballasje med og ergonomisk applikator. Det passer perfekt til leppekonturen, så det er flott å berøre uten å bekymre deg for flekker. Det er spesielt godt å sette over leppestifter som selv om leppestiftet overføres, kan det bli tørket med et vev. Med chap pinner, føler jeg, det er vanskelig, da leppestift blir overført til selve produktet.

En annen fordel er at vi har kontroll over hvor mye produkt som kommer ut, så med hygienevennlighet er det også bra.
En annen fordel er at vi har kontroll over hvor mye produkt som kommer ut, så med hygienevennlighet er det også bra.

Leppebalmen selv har myk og lettere vaselinstruktur. Det gjelder jevnt og gir en veldig subtil glans til leppene. Ingenting klistret eller icky som vaseline, men mine lepper føler meg som om jeg har spist for mye salt, du vet at følelsen er riktig. Jeg mener ikke teksturmessig, men når det gjelder måten min lepper føler på.

Umiddelbart kan jeg ikke dømme mint i balsam. Men innen 30 sekunder, lukter jeg og føler søt peppermynte duft og prikkende følelse. Faktisk minty frisk duft og følelse er ganske hyggelig.

Jeg ville ha gitt dette produktet fullkarakterer, som en leppebalm, men siden det sitter på leppene, selv en liten stund, skal jeg ta bort ett punkt.

Image
Image

Oppsummering fordeler og ulemper for deg:

Fordeler med SuperGoop Mint Fusion Lip Balm med SPF 30+:

• God SPF beskyttelse • Lettvektsstruktur • Frisk søt mynt duft

Ulemper med SuperGoop Mint Fusion Lip Balm med SPF 30+:

• Veldig lite, men fortsatt, litt klebrig på leppene.

IMBB Rating: 4/5

Endelig dom: Dette er den beste SPF leppebalsam som jeg noen gang har brukt. Det er praktisk, ergonomisk designet og har en fantastisk minty duft. Jeg kan bare tilbakekjøp denne.

VLCC Mint Lip Shield & Mandarin Lip Shield Queen Helene Mint Julep Masque H20 Plus Mykgjørende Mintfot Gummi FabIndia Mint Rosemary Body Wash Kiehls Lip Balm # 1 Mint Review

Populært emne