Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Makeup Revolution London The Matt Effect Cover og Skjul MC 03 Light Review - VEKTTAP 2023
Makeup Revolution London The Matt Effect Cover og Skjul MC 03 Light Review - VEKTTAP 2023
Anonim

Hei IMBBians!

Håper alle er i beste helse. Dagens gjennomgang handler om Makeup Revolution London The Matte Effect Cover og Skjul i MC 03 Light. Makeup-revolusjonen ble lansert noen måneder tilbake, og merket skåret pent i nisje i kosmetikkindustrien ganske raskt, hovedsakelig på grunn av kvaliteten de gir til svært lave priser, sammenlignet med andre konkurransedyktige lavprisbutikker. La oss ta en titt på dette produktet.

Image
Image

Produktbeskrivelse:

Matte og veldig kremaktig, pakker all dekning du trenger å stole på. En allround concealer som gir en matt finish som dekker alle ufullkommenheter. Dette er et produkt som bør være en del av din daglige sminkerutine for rask og enkel dekning. Tilgjengelig i 8 nyanser.

Pris:

$3

Men prisen kan variere fra sted til sted. Prisen er ekskl. Frakt / skatt.

Min erfaring med Makeup Revolution London Matt-effekten dekker og skjuler i MC 03 Light:

Makeup Revolution har sørget for å legge til tilstrekkelig nyanser i serien for å lette hver hudtone. Fra rettferdig til lys, lett medium, middels og dyp, har de noe for alle. Jeg plukket opp skyggen 'Light' som det virket mer gul undertonet når man søkte på nettet (som faktisk er det).
Makeup Revolution har sørget for å legge til tilstrekkelig nyanser i serien for å lette hver hudtone. Fra rettferdig til lys, lett medium, middels og dyp, har de noe for alle. Jeg plukket opp skyggen 'Light' som det virket mer gul undertonet når man søkte på nettet (som faktisk er det).
Image
Image

emballasje: Makeup Revolution Matte Effect Cover og Conceal er en pinne concealer og kommer i en leppestift emballasje. Det er en vri opp pinne, akkurat som den vanlige, med et skråt spiss. Den lukkes stramt og kan trygt bæres i de minste posene. Emballasjen gjør bruken veldig enkelt; Bare fjern dekselet, bruk og bland; og viola! du er ferdig.

Image
Image

Tekstur, Finish & Blend-evne: Concealer er kremaktig i tekstur, men ikke for myk at kulen blir skadet eller ødelagt under lett trykk. Det er en komplett matte finish concealer som er et pluss punkt for meg. Blandingsevnen er fantastisk. Med en til to fingre strekker den helt ut med naturlig finish. Også, det gir ingen kakeegenskaper i det hele tatt. Blending det er noen få sekunder, og du trenger ikke engang å få tak i en concealer pensel. Det er duftfritt, noe som gjør det bra for øye mørke sirkler også. Passer også til følsomme øyne.

Image
Image

Skygge, dekning og levetid: Makeup Revolution Matte Effect Cover og Conceal-03 Light er en rettferdig nyanse av concealer med matt finish og rent gul undertoner. Denne skyggen vil enkelt gå med lyse, lyse og lyse mediumtoner. Pigmenteringen er ikke over bord for å gjøre den kakeaktig. En komplett swipe under øynene og blandingen dekker de mørke sirklene ganske bra. Dekningen for ansiktet er naturlig, men likevel imponerende. Det dekker blemishes, rødhet og merker perfekt. Dype arr vil trenge litt ekstra arbeid, skjønt. Så generelt er dekning middels og kan bygges til full dekning med matt finish enkelt. Det gir seg ikke og gir dekning i 5 timer i gjennomsnitt, noe som er veldig akseptabelt for prisen du betaler for den.

Image
Image

Pros av Makeup Revolution London Matt-effekten dekke og skjule MC 03 Light:

• En medium dekningshjelp som kan bygges for full dekning. • Duftfri. • Skygge lyset 03 er en gul under tonet nyanse for rettferdig, lys og medium hudtoner. • Tilgjengelig i 8 nyanser. • Imponerende dekning for blemmer, rødhet og lette arr. • Dekker også mørke sirkler i god grad. • Blanding er et spørsmål om sekunder; ingen børste påkrevd. • Ikke krøller og gir dekning i 4-5 timer i gjennomsnitt for normal hud. • Kremaktig tekstur og matt finish. • Lettvekt, enkleste og robuste emballasje. • Lav prislapp.

Cons of Makeup Revolution London Matteffekten dekke og skjule MC 03 Light:

• Ingredienslisten er ikke tilgjengelig, enten på emballasje eller på nettsiden. • Tilgjengelighet.

IMBB Rating:

3.9/5

Ville jeg tilbakekjøpe / Anbefale Makeup Revolution London Matteffektdekselet og skjul MC 03 Light?

Jeg absolutt anbefale det. Selv om jeg ikke vil sammenligne det med kvaliteten på high-end merkevare concealers. Dette er et godt valg hvis du er på et budsjett og leter etter en dagligdagse concealer. Siden jeg er en IMBB addict, vil jeg prøve nye ting for mine vurderinger og kan ikke forplikte å gå tilbake til å kjøpe tilbake dette.

Ciao og vi ses snart igjen.

Makeup Revolution London Twist Utrolig leppestift Makeup Revolution London Hot Powder Blush Makeup Revolution London ONE Foundation i Shade 15 Maybelline The Colossal Liner i svart Kroppen Butikk Moringa Kroppsmørk MUA Matte Perfect Foundation - Naturlig VLCC Matte Se solkrem Lotion Max Factor False Lash Effect Fusion Mascara Bourjois Paris 10-timers Sleep Effect Foundation MUA Cover and Conceal Wand Hvordan dekke opp en tatovering med sminke Hvordan skjule en dobbel hake med sminke Forest Essentials Lavender og Neroli Light Day Lotion

Populært emne