Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Urban Decay Slowburn Sheer Revolution Leppestift Review, fargeprøver - HåR 2023
Urban Decay Slowburn Sheer Revolution Leppestift Review, fargeprøver - HåR 2023
Anonim

Hei alle sammen,

Denne anmeldelsen vil være på Urban Decay Slowburn Sheer Revolution Lipstick.

Om produktet: En super kremaktig leppestift med en ren, skinnende overflate og rik pigmentert farge.

Image
Image

Hva det gjør: Urban Decay's Sheer Revolution Lipstick er alt du elsker om den opprinnelige revolusjonens leppestift, men med en ren, skinnende finish. Hver nyanse har en rik, kremaktig følelse og en nydelig, skinnende finish. I likhet med Urban Decays opprinnelige formel klemmer denne rene leppestiftene lepper, feirer på med en ultralett, frihetfri applikasjon.

Urban Decay's Pigment Infusion System ™ gir Sheer Revolution sin kremete tekstur, ultimate fargedispersjon og utvidet slitasje. Infunderes med en nærende blanding av oljer og antioksidanter Maxi-Lip ™, definerer og hydrerer leppene dem samtidig som de ser jevnere og fyldigere ut. Shea smør, jojoba, oliven og babassu oljer fuktighet og tilstand, mens vitamin C og vitamin E gir en dose av antioksidanter.

Hva det er formulert UTEN: - Parabener

Image
Image

Pris: $22

ingredienser:

Image
Image

Min erfaring med Urban Decay Slowburn Sheer Revolution Leppestift:

emballasje:

Disse leppestifene kommer i en lignende emballasje som revolusjonens leppestift. Den eneste forskjellen er at disse har en lyserørrør i stedet for den originale pistolmetal. Cap lukkes sikkert.

Image
Image

Tekstur:

Disse rene revolusjonens leppestifter er veldig kremete og glatte. De føles som et kryss mellom en leppestift, glans og leppebalm. Føler seg veldig fuktig på leppene og ikke fremhever fine linjer. Den glatte finishen gjør at leppene ser jevnere ut og plumper.

Skygge:

Skyggen "Slow Burn" er beskrevet som en ren oransje rød. Det er ingenting ren om pigmenteringen på denne skyggen. Den gir full fet farge med 1-2 swipes. Fargen er veldig lys og fet, men også veldig sommerlig. Det lyser opp ansiktet. Denne skyggen, selv om den er veldig lys, er lett å bære av. Det vil utfylle de fleste hudtoner. Finalen er veldig blank først, men skinnet slites ned til en satinfinish på ca 2-3 timer. Det overfører minimalt.

Image
Image

Oppholdsstyrke:

Oppholdsstyrken er ca 4-5 timer. Det fades raskere hvis du spiser eller drikker noe. Det føles behagelig på leppene gjennom slitasje og tørker ikke ut leppene selv etter at det er bleknet. Det går ikke etter en flekk.

Parfyme:

Den har en veldig lett, nesten uoppdagelig duft. Totalt elsker jeg absolutt denne fargen, og jeg vet at jeg skal bruke denne skyggen mye når sommersesongen er her. Jeg anbefaler dette.

Pros av Urban Decay Slowburn Sheer Revolution Leppestift:

• Slank rør • Føler seg veldig behagelig på leppene • Fet pigmentering • Går ugjennomsiktig og til og med i 2-3 swipes • Føler seg veldig fuktig på leppene • Høy glans • Fremhever ikke fine linjer • Gjør leppene jevnere i tekstur • Ingen sterk duft

Image
Image

Ulemper med Urban Decay Slowburn Sheer Revolution Leppestift:

• Oppholdsstyrke er ok, ikke så imponerende lenge.

IMBB Rating 4.8/5

Urban Decay Sheer Revolution Lipsticks - Preview and Swatches Urban Decay Rapture Sheer Revolution Leppestift Review, fargeprøver Urban Decay Rapture Revolution Leppestift Urban Decay Revolution Lipstick - Catfight Urban Decay Revolution Leppestift i Fiend Urban Decay Revolution Leppestift i manisk Urban Decay Revolution Lipstick i Slå på for rosa rosa varme lepper Urban Decay Revolution Lipstick Anarchy Urban Decay Fun Palette Urban Decay Liar Sheer Revolution Leppestift Review, fargeprøver

Populært emne