Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Inglot Lipstick Shade # 139 Review - SMINKE 2023
Inglot Lipstick Shade # 139 Review - SMINKE 2023
Anonim

Hei jenter,

Min søster besøkte meg nylig etter en lang stund i løpet av denne helgen. Hun hadde tidligere planlagt å komme på bryllupsdagen, men planen ble droppet på en eller annen måte. Hun kjøpte noen gaver for meg å gjøre opp for det falt besøket. En av gaver er en vakker leppestift fra Inglot!

 Dette er mitt første produkt fra Inglot, og jeg er veldig spent på å skrive denne anmeldelsen. Skyggen jeg skal gjennomgå i dag er # 139. Jeg brukte leppestiftet så snart jeg så det, og det første som kom til å tenke meg er å skrive om det! Les nedenfor for å vite om min erfaring med produktet.
Dette er mitt første produkt fra Inglot, og jeg er veldig spent på å skrive denne anmeldelsen. Skyggen jeg skal gjennomgå i dag er # 139. Jeg brukte leppestiftet så snart jeg så det, og det første som kom til å tenke meg er å skrive om det! Les nedenfor for å vite om min erfaring med produktet.

Pris:

Dette var begavet til meg. Selv om prisen er INR 850 for 4,5 GMS.

ingredienser: • E-vitamin • Abrikoskjernen • Fritt fra parabener

Produktbeskrivelse:

Klassisk leppestift med vitamin E og aprikoskjerneolje som fukter og beskytter leppene. Den ikke-klebrig, langvarige formelen gir enkel og jevn applikasjon.

Image
Image
Image
Image

Min erfaring med Inglot Lipstick Shade # 139:

emballasje: Lippestiften kommer i et svart tilfelle med navnet på merket som er trykt i Hvit på hatten. Skyggen og mengden er nevnt på et klistremerke på bunnen av leppestiftet. Jeg fant emballasjen veldig elegant og elegant. Luken lukkes tett med et klikk som gjør denne leppestiften reisevennlig.

Skygge: Det er skygge av rosa. Det har et snev av bringebær i den. Så jeg liker å kalle det en bringebærrosa. Den har veldig fin glimmer malet i den. Men når du bruker det på leppene, er det ikke synlig. Den har en blank overflate på leppene. Denne leppestiften har en mild duft. Det er vanskelig å definere duften, men du kan si det er litt fruktig. Lukten avtar etter en tid. Denne fargen vil passe til rettferdig og mørk tonet skjønnhet og vil legge den til din ansikt når du trenger det.

Pigmentering og tekstur: Fargepigmenteringen er god. Single swipe gir full dekning. Men jeg foretrekker fortsatt 2 swipes for den mørkere dristige rosa skyggen. Fargen er lett byggbar.

Tekstur er ekstremt kremaktig og glatt. Det er lett å glide på leppene og gir ikke tørkefølelse. Det hydrerer leppene mine lenge etter påføring og gjør dem smarte. Kremaktig tekstur gjør det enkelt å overføre til kopper og annet bestikk jeg bruker. Det kan være pinlig noen ganger å ha de rosa merkene på koppene dine.

Image
Image

Stå i kraft:

Selv om nettstedet hevder langvarig formel, forblir fargen intakt i 2-3 timer uten mat eller drikke i mellom. På grunn av overføringsevnen begynner den å falme bort med hvert måltid og overlever ikke tunge måltider i det hele tatt. Den etterlater en rosa flekk og trenger en sminkefjerner for å fjerne den helt. Det blir noen ganger umulig å gjenta skyggen etter hver 2-3 timer, forutsatt at det er litt dyrt.

Hvis det kunne holde seg i lengre tid, så ville denne lippen enkelt ha toppet listen over favorittene mine!

Image
Image
Image
Image

Pros av Inglot Lipstick Shade # 139:

• Kremet tekstur • Hydrerende og fuktighetsgivende • Mild duft • Inneholder vitamin E • Uten parabener • Leaves en rosa flekk • Passer for alle hudtenner

Ulemper med Inglot Lipstick Shade # 139:

• Bit dyrt • Overføringer til bestikk • Lavt forbli strøm

IMBB Rating:

4 av 5

Ville jeg tilbakekjøpe Inglot Lipstick Shade # 139?

Selv om jeg ikke kjøpte denne leppestiften selv; Jeg elsker fargen. Jeg ville ikke kjøpe samme nyanse, men vil gjerne prøve andre leppestifter fra Inglot.

Vil jeg anbefale Inglot Lipstick Shade # 139?

Ja, hvis du har akraze for pinks så er dette en vakker nyanse å legge til i samlingen din.

Inglot Slim Gel Lipstick # 60 Review Inglot Slim Gel Lipstick # 44 Review Inglot Slim Gel Lipstick # 59 Gjennomgang og fargeprøver Inglot Slim Gel Lipstick Shade No. 42 Review Inglot Slim Gel Lipstick nr. 43 gjennomgang Inglot Slim Gel Lipstick 53 Review Inglot Slim Gel Lipstick # 59 Gjennomgang og fargeprøver

Populært emne