Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Alba Botanica Svært Emollient Solkrem Lip Care SPF 25 Review - SKJøNNHET 2023
Alba Botanica Svært Emollient Solkrem Lip Care SPF 25 Review - SKJøNNHET 2023
Anonim

Hei, herlige IMBB-lesere!

Somrene er over oss, og så er dagene med solkremsprodukter. Selv om solskjermer er et must, selv om vinteren, om sommeren, blir solcreme uunngåelig! Nå får vi alle våre sommerutstyr, kropps solkrem, ansikts solkrem, solbriller og verkene. Men vi glemmer våre lepper. Våre lepper trenger også solbeskyttelse. Svært ofte blir solbrente lepper pigmentert og huden skiller seg av. Ikke bare er dette stygt, men veldig smertefullt også.

Så jeg gikk og kjøpte et par SPF leppeprodukter. En er Alba Botanica SPF 25 leppepleie og den andre er den berømte SuperGoop Mint Fusion Lip Balm (anmeldelse kommer snart!)

 Dette vil bli en gjennomgang av Alba Botanica veldig myk solcreme lip care.
Dette vil bli en gjennomgang av Alba Botanica veldig myk solcreme lip care.

Pris: INR 450 (Dette er billigere i USA @ $ 2,99)

Image
Image

Produktkrav: Denne hypoallergeniske SPF 25 leppebalmen gir solbeskyttelse for dine delikate lepper. Laget med foretrukne solkrem ingredienser kombinert med Aloe Vera, Kakaosmør og Solsikkefrø Oljer, holder denne balmen leppene fuktig, myk og smidig. Vitamin E gir den rike antioksidantbeskyttelsen som trengs etter en dag i solen. Påfør liberalt 15 minutter før sollys. Gjenta minst hver annen time. 100% vegetariske ingredienser. Nei: Dyreforsøk, kunstige farger, syntetiske dufter, parabener, ftalater, natrium Lauryl / Laureth Sulfate eller Sodium Myreth Sulfate.

Image
Image

Min erfaring med Alba Botanica Svært emollient Solcreme Lip Care SPF 25:

Jeg elsker Alba Botanica produkter. De er alle naturlige og fri for noen slags sterke kjemikalier. Å vite at noe jeg bruker et helt naturlig grusomhetsfritt produkt, lindrer mange av mine bekymringer. Denne leppepleie er i utgangspunktet en chap-pinne. Den har en enkel vri opp mekanisme. Imidlertid har jeg møtt og problematisert med denne chapsticken, jeg er i Maybelline-balsamene, vriden tilbake i røret er en ekte rolle. Det er vanskelig å vri produktet tilbake i beholderen.

Image
Image

Leppepleie har en lyst solgul gul emballasje. Selve pinnen er som størknet margarin. På en enkelt sveipe gir det en anstendig glans til leppene, men det er ikke nok å bruke fuktighetskrem eller solbeskyttelse ved å bruke en enkelt sveipe av produktet. På flere swipes, men det etterlater en hvitaktig kast, som jeg føler er ganske stygg. Jeg gjør det et poeng å bruke denne leppebalsammen minst 15-20 minutter før jeg forlater huset. Dette gir leppetiden for å aktivere solkremet og den hvite gjæren slites av litt. Jeg antar at hvis du fortsetter å bruke det hele dagen, vil det holde leppene hydrert. Jeg for en, er personlig, ikke en fan av leppebalmer som sitter på leppene. Jeg har vært på utkikk etter en leppebalm som fukter leppene mine, uten å minne meg hele tiden på at jeg har den på. Heldigvis er søket mitt endelig over? Dette er ikke min HG-leppebalsam skjønt; Jeg vil snart komme med en gjennomgang av den ene Oppsummering fordeler og ulemper for deg:

Fordeler med Alba Botanica Svært Emollient Solcreme Lip Care SPF 25:

• God SPF beskyttelse • 100% Veg • Ingen sterke kjemikalier • Anstendig fuktighetsgivende kraft

Cons av Alba Botanica Svært Emollient Solcreme Lip Care SPF 25:

• Sitter klebrig på leppene • Vridmekanismen er ikke bra, det var vanskelig for meg å sette kappen fast i beholderen, selv etter å ha blitt satt sammen 😛

IMBB Rating:

3/5

Endelig dom på Alba Botanica Svært Emollient Solcreme Lip Care SPF 25:

Jeg synes det er et gjennomsnittsprodukt. Det er ikke noe dårlig om det. Infact, siden det har SPF, er det en ekstra fordel i solen. Jeg ville ikke kjøpe det igjen.

Alba Botanica Svært Emollient Sunscreen SPF 30 Review Alba Botanica Hawaiian Coconut Cream Lip Balm Review Alba Botanica AcneDote Face og Body Scrub Alba Botanica Natural Acnedote Invisible Treatment Gel Alba Botanica Natural Acnedote Oljekontroll Lotion Review Alba Botanica Un-Petroleum Vanilje Lip Balm med SPF 18 Patanjali Strawberry Lip Balm Jovees Lip Balm Burt Bier Honey Lip Balm Nivea Lip Care Reparasjon og beskyttelse Lip Balm

Populært emne