Bonjourno kjære herlige damer! Håper dere alle gjør det bra!

I disse dager er det dristig leppefarger og minimalistisk øye sminke. Så når alle går en vei, er det dobbelt morsomt å gjøre det motsatte 😉. Jeg føler at n * de lepper og dramatiske røykfylte øyne aldri vil gå ut av mote. Med dette i bakhodet, har jeg i dag fått en gjennomgang av H & Ms Smoky lilla øyenskyggepalett. Les videre for å se hvordan denne øyeskyggepaletten har gått for meg. 🙂

Pris:

$ 5.95

Påstander:

Øyeskygge i 5 koordinere, glitrende til matte nyanser. 5 x .05 oz.

ingredienser:

Min erfaring med H & M Smoky Eyeshadows Palette Smoky Purple:

Denne øyenskyggepaletten er en del av H & M 5 øyeskyggesettene. Jeg er ikke en fan av emballasjen som helt ærlig ser det ut til å være billig .... Det har ikke et speil, det kommer heller ikke med en applikator, noe som er ganske synd. Fraværet av applikator beseirer hele hensikten med å være praktisk og reisevennlig. Som, selv om du ikke bruker applikatorene som følger med øyeskyggepalettene, kan de i det minste brukes i nødstilfeller!

Nyanser av denne paletten spenner fra gnistrende nyanser av lilla til matt svart. Faktisk ser nyanser nyanser i paletten enn på øyelokk. Den første fargen er en glitrende rosa. Pigmenteringen er ikke så ille for denne. Den andre fargen fra venstre en lys skinnende taupe. Her må du lagre på og på for å få et tilfredsstillende resultat.

I midten er den antatte stjernen farge, en mørk lilla med sølv glitter partikler. Dessverre er pigmenteringen ikke så god og øyeskyggen er litt smuldrende. Dette er faktisk det verste av partiet. Den andre fargen fra høyre er en mørk brun grå med gylden glitter. Patetisk pigmentering på dette også. Langt til høyre er en matt svart. Dette er super godt pigmentert.

Med denne paletten har jeg møtt et unikt problem. Den økende skyggenes oppholdskraft er ganske prisverdig. Men problemet er at du virkelig trenger mye, og jeg mener mye produkt for å gi en anstendig utbetaling. Pulveret blir ikke satt på dekslene til tross for bruk av øyeprimer. Så, mens den har god oppholdskraft, har den dårlig pigmentering og evne til å holde på lokkene i første omgang. Mellom den dårlige fargebeløpet og den pulveriserte teksten, liker jeg virkelig ikke denne paletten.

Oppsummering fordeler og ulemper for deg:

Pros av H & M Smoky Eyeshadows Palette Smoky Purple:

  • Rimelig.
  • God fargevalg.
  • Utmerket oppholdskraft.
  • Minimal nedfall.

Cons av H & M Smoky Eyeshadows Palette Smoky Purple:

  • Dårlig pigmentering, trenger mye oppbygging.
  • Kalkaktig og pulveraktig.
  • Ingen applikator.
  • Billige emballasje.

IMBB Rating:

2/5 meh

Ville jeg tilbakekjøpe H & M Smoky Eyeshadows Palette Smoky Purple?

Selv om H & M 5 øyeskyggepalettene er ganske rimelige og kommer i et stort utvalg av farger, er jeg skuffet over kvaliteten. Til denne prisen kan du få andre apotek merker som Maybelline, som er veldig anstendig (men for glitrende). Jaja! Søket etter en god apotek øye skygge palett fortsetter.

Vil jeg anbefale H & M Smoky Eyeshadows Palette Smoky Purple?

Jeg anbefaler ikke denne paletten, og jeg skal heller ikke kjøpe den igjen. Det er totalt meh.

H & M 36 Colors Eyeshadow Palette Review H & M Metallisk Øyenskygge Palette Review, fargeprøver H & M Øyenskygge Mørk fristelse: Anmeldelse H & M Bronzing Powder Face og Body Bronzer H & M Lip Gloss i Summer Coral Review Lilla Svart Smokey Eye Tutorial Metallic Silver og Purple-Gray Smokey Eye Tutorial Dramatisk Lilla Smokey Eye Makeup Tutorial Smokey Purple Eye Makeup Tutorial Lilla Gull Smokey Eye Makeup Tutorial Oransje og Purple Spring Smokey Eye Tutorial

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: