Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Wet n Wild Pixie Idol Eyes Cream Shadow Pencil Review - KROPP 2023
Wet n Wild Pixie Idol Eyes Cream Shadow Pencil Review - KROPP 2023
Anonim

Hei vakre damer,

I dag skal jeg skrive om et øyeprodukt fra merket Wet n Wild. Merket er kjent for sine øyenskyggetrioer og deres 8 panskygger. Men i dag vurderer jeg Wet n Wild Pixie Idol Eyes Cream Shadow Pencil. Disse skyggene kommer i 6 forskjellige nyanser, og fargen jeg har i dag heter Pixie.

Image
Image

Produktbeskrivelse:

Kombinere en penners bekvemmelighet ved bruk av en øyenskygge i en jumbo-størrelse fargestifter, er disse kremskyggene enkle å blande og med en silkemykt formel, de glir lett på for kraftig, lysinfisert farge som varer for timer. Myk blanding, kremaktig øyenskygge for en blyants bekvemmelighet. Silke-glatt formel glir lett på for kraftig, lysinfisert farge som varer i flere timer.

ingredienser:

Image
Image

Pris:

$ 2-3 eller INR 316,5 for 3,2 gram.

Min erfaring med Wet n Wild Pixie Idol Eyes Cream Shadow Pencil:

emballasje: Innpakningen av blyanten er ganske gjennomsnittlig og er som hvilken som helst annen krempenke. Det er en kort, lubben farget blyant med gjennomsiktig hette. Den lille størrelsen på blyanten gjør det til et øye snus på kommode.

Image
Image

Farge: Pixie er en fin champagnefarge med rosa undertoner. Fargen er fri for shimmers, men har en myk finish som gjør at den skinner på lokkene. Fargen er egnet for indre øyne og for å fremheve. Det ser vakkert ut som et generelt lokkfarge også. Den kan også brukes som en liner eller på den nedre lash linjen. I utgangspunktet er det en allsidig farge.

Image
Image

pigmentering: Når den er farget på hånden, gir den utmerket pigmentering. Så, det første inntrykket om pigmenteringen er fantastisk. Men fargen mister sin pigmentering ved blanding. Heldigvis er fargene enkle å bygge, og til og med flere fargeprøver gjør det ikke dårlig.

Image
Image

Tekstur: Produktet er super lett å bruke på grunn av den myke tekstur. Pennen glir lett på dekslene. Men den super kremrike formelen gjør at den mister poeng på oljede lokk. Produktet er veldig fet, noe som gjør det enkelt å kle seg. Innen noen få minutter begynner lokkene å bli fettete. Og derfor har fargene en tendens til å falme ganske enkelt.

Oppholdsstyrke: Fargen forblir ikke engang på dekslene selv i en time. Fargens oppholdsstyrke kan økes litt ved å bruke en god primer under skyggen, men det hjelper heller ikke å holde seg lengre.

Samlet, ja det er en vakker farge, men hva er det hvis den ikke kan brukes. Fargene fra dette området kan ikke brukes som en base, som de fleste andre kremskygger. Den krøller seg veldig lett. For å få denne fargen til å fungere, trenger du en god primer under skyggen og en pulverskygge over den.
Samlet, ja det er en vakker farge, men hva er det hvis den ikke kan brukes. Fargene fra dette området kan ikke brukes som en base, som de fleste andre kremskygger. Den krøller seg veldig lett. For å få denne fargen til å fungere, trenger du en god primer under skyggen og en pulverskygge over den.

Personlig likte jeg ikke ideen om å bruke 3 produkter bare for å bruke denne, og selv etter så mye innsats forblir ikke skyggen veldig lenge. Fargen forblir ikke engang som en liner. Men heldigvis er skyggepinnen ikke et komplett avfall; det fungerer godt i det indre hjørnet og nedre lash linjen.

Fargeprøver:

Image
Image
Image
Image

Fordeler av Wet n Wild Pixie Idol Eyes Cream Shadow Pencil:

• Lett å blande. • Rimelig. • Vakker allsidig farge. • Superb pigmentering. • Myk, enkel og praktisk å bruke. • God for øvre øvre hjørner og nedre lash linjen.

Cons av Wet n Wild Pixie Idol Eyes Cream Shadow Pencil:

• Skretter lett. • Oppholder seg ikke lenge. • Fades innen få minutter. • Kan ikke brukes alene.

IMBB Rating:

2.3/5

Ville jeg tilbakekjøre Wet n Wild Pixie Idol Eyes Cream Shadow Pencil?

Nei! Jeg har allerede to av disse og jeg liker ikke noen av dem. Så, jeg ville ikke kjøpe dem igjen, heller ikke denne eller noen annen nyanse fra dette området.

Vil jeg anbefale Wet n Wild Pixie Idol Eyes Cream Shadow Pencil?

Nei! Hvordan kan jeg anbefale dette når jeg ikke engang liker det selv?

Wet n Wild Megalast Retractable Eyeliner - Blackest Black Wet n Wild Coverall presset pulver Våt n Vannfarge-ikon Øyenskygge Single in Cheeky Slank Makeup Pixie Pink Blush Hår: Kort frisyre for ansiktsformer MAC Idol Eyes Eyeshadow Wet n Wild Idol Eyes Creme Shadow Pencil Electro NYX Jumbo Eyeshadow Pencil Vs Våt n Wild Idol Eyes Cream Shadow Pencil Milani Shadow Eyez Eyeshadow Pencil - Almond Cream Coloressence Pearl Effect Eye Shadow Pencil - Antikk gull L'Oreal Paris HIP Cream Shadow Paint

Populært emne