Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Laura Mercier Tuxedo Caviar Stick Øyefarge Review, Swatch - SMINKE 2023
Laura Mercier Tuxedo Caviar Stick Øyefarge Review, Swatch - SMINKE 2023
Anonim

Hei alle sammen,

Denne anmeldelsen vil være på Laura Mercier Caviar Stick Øyenfarge i skyggen Tuxedo.

Image
Image

Om produktet:

Hva det er:

Et øye blyant som tilbyr en ny teknikk for å forbedre det røykfrie øyeutseendet.

Hva det gjør: Inspirert av Laura Merciers kult-klassiske Caviar Eye Liner, er Caviar Stick Eye Color tilbudt i en rekke vakre nyanser og i en kremaktig formel for å gi uendelige muligheter for et feilfritt røykfylt øye. Hver praktisk pinne er slitesterk, overføringsbestandig og kreppebestandig. Fargen glir på lokk og blander seg lett med en rik pigment-utbetaling.

Hva annet trenger du å vite:

Dette produktet ble dermatologistestet.

Pris: $28

Min erfaring med Laura Mercier Smoking Caviar Stick Øyenfarge:

emballasje:

Kommer i en veldig praktisk å bruke uttrekkbar rør. Enkel å bruke og reise med. Ingen problemer med slibing.

Tekstur:

Disse øyefargene glir på så jevnt med den minste berøring. Det er ingen press eller gni vanskelig å få farge. Den fortsetter med full farge i en sveipe som en ekte crème-skygge, og det er veldig enkelt å blande det ut. Det angir ikke umiddelbart, derfor har du mer enn nok tid til å manipulere det slik du vil.

Image
Image

Skygge:

Skyggen Tuxedo er beskrevet som en matt svart og det er sant i navnet. Det er ingen glimmerpartikler i dette. Når den blir ut på lokket, ser den ikke så sterk mørk svart ut, men ser i stedet en dyp røkt svart som gjør den til en perfekt base for svarte røykyke øyne eller på toppen med forskjellige dypere nyanser som marine eller oliven for å få dem til å ha den rike dype fargen . Jeg har selv ikke perfeksjonert kunsten med svart smokey eye ennå, og jeg bruker denne fargen på mange forskjellige måter.

 Dette produktet kan også brukes som kohl / waterliner og det påførte farge der uten sløyfe. Det smøres ikke under øynene og gir en rik svart farge, akkurat som vanlige kohls. Jeg bruker også den til å stramme øyet mitt. Det irriterer ikke øynene mine.
Dette produktet kan også brukes som kohl / waterliner og det påførte farge der uten sløyfe. Det smøres ikke under øynene og gir en rik svart farge, akkurat som vanlige kohls. Jeg bruker også den til å stramme øyet mitt. Det irriterer ikke øynene mine.

Jeg bruker også dette som en eyeliner. Siden kanten er ganske tykk, er det vanskelig å få en thineyeliner, jeg bruker bare en vanlig eyeliner børste og få noe produkt på børsten akkurat som jeg ville gjøre for gel liners. Når jeg bruker den på denne måten, er jeg forsiktig med å bare dab en svart øyenskygge på liner bare for å sette den med samme pensel. Jeg kan også bruke den direkte fra pinnen som en røkt liner under bunnen av lashline eller flekker ut øyelokk liner. Med andre ord kan et matt svart produkt være svært allsidig å bruke.

Oppholdsstyrke:

Dette produktet har veldig god oppholdskraft, det forblir en god 7-8 timer, selv på mine oljede lokk med minimal fading selv uten primer under. Livslengden er enda mer når du legger den av med en pulverskygge. Det ble 4-5 timer på vannlinjen min før du begynner å falme. Den er krølsikker.

Image
Image

Pros av Laura Mercier Smoking Caviar Stick Øyenfarge:

• Veldig lett å bruke • Blander enkelt og enkelt • Reisevennlig emballasje • Meget pigmentert • Gjelder lett på vannlinjen • Irriterer ikke øynene mine • Meget god holdbar kraft, selv uten primer under. • Ingen klumpete glitter eller glimmer • Skrett-sikker • Veldig kremaktig • Et godt skyggeområde å velge mellom • Kan også brukes som eyeliner med foringsborste • Vakker, matt svart skygge, veldig allsidig å bruke og et must i hver samling • Ingen slitsing • Inntrekkbar

I EOTD

Brukt Laura Mercier Caviar Eyeliner i Plomme (anmeldelse her) over lokket Brukt Laura Mercier Caviar Øyenfarge i smoking som eyeliner ved hjelp av Real Technique fin linjebørste og også brukt den som waterliner.

Image
Image

Ulemper med Laura Mercier Smoking Caviar Stick Øyenfarge:

• Dyrt

IMBB Rating:

4.5/5

Laura Mercier Plum Caviar Stick Øyefargeanmeldelse Chanel Loose Powder Review Laura Mercier Foundation Primer Laura Mercier Lip Color - Dusk Laura Mercier Tinted Moisturizer SPF 20 Laura Mercier Lip Glace - Blush Laura Mercier Flawless Skin Repair Eye Creme Laura Mercier Lip Glace - Orchid Laura Mercier Silk Creme Foundation Forskjellen mellom ELF Eyelid Primer og ELF Mineral Eyeshadow Primer Laura Mercier Secret Brightening Powder

Populært emne