Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Organix Thick og Full Biotin og Collagen Conditioner Review - SMINKE 2023
Organix Thick og Full Biotin og Collagen Conditioner Review - SMINKE 2023
Anonim

Av Prajakta Samant

Hei alle sammen,

I dag vil jeg dele med dere alle mine tanker om dette fantastiske hårpleieproduktet. Jeg har alltid vært bekymret for mitt fine, flate hår, da det ikke gir meg frihet til å stilte dem så mye jeg vil. Hver gang jeg leser om DIY-masker og hjemmemedisiner for hårpleie på internett, blir jeg fast bestemt på å gi den et skudd, og så skjer dette "uten syn," og jeg begynner å klage igjen. Men jeg bestemte meg for å bryte denne syklusen og endelig ta kontroll over situasjonen og bestilte denne fantastiske duoen av Organix Thick og Full Biotin og Collagen Shampoo og Organix Thick og Full Biotin og Collagen Conditioner.

Jeg leste om organix tykk og full biotin og kollagen sjampo på IMBB og innså at balsammen forblir en unsung helte. Så la meg gi deg litt innsikt i dette fantastiske produktet.
Jeg leste om organix tykk og full biotin og kollagen sjampo på IMBB og innså at balsammen forblir en unsung helte. Så la meg gi deg litt innsikt i dette fantastiske produktet.

Før jeg begynner å synge, berømmer meg at jeg har ekstremt tørt hår, spesielt tipsene, men samtidig liker jeg ikke produkter som veier ned hårvolumet (uansett lite volum jeg har). Organix Thick og Full Biotin og Collagen Conditioner løst dette Problemet smelter på, og det er derfor jeg føler meg tvunget til å skrive om det.

Pris: INR 725 for 385 ml

Produktkrav

Tykk og full biotin og kollagenkondisjonering av OGX er en høyverdig blanding av kraftig ProVitamin B7 som smelter inn i hver streng, mens plumpingkollagen tilsetter volum og dimensjon, og hydrolyserte hveteproteiner styrker for tykkere, fyldigere og sunnere utseende hår.

Image
Image

Min erfaring med Organix Thick og Full Biotin og Collagen Conditioner:

Jeg bruker dette balsamet sammen med Thick & Full Biotin & Collagen Shampoo, og det gjør håret mitt fullt og mykt etter hver vask. Glattheten er ikke for silkeaktig som de du får med billige sjampoer som ripper av alle oljer fra håret som gjør dem satin glatte (jeg tror at den slags ekstrem glatthet er usunn). Jeg har lagt merke til forbedret volum etter ca. 2 måneders bruk (3 hår vask per uke). Det har en behagelig duft, ikke noe fancy, men definitivt vil ikke sette deg av rutinen hvis du vil følge det flittig. Jeg vil foreslå å bruke dette konsekvent i en måned eller 2 før du hopper til konklusjoner om det virker for deg eller ikke. Også, jeg er sikker på at balsammen er god alene, men hvis du virkelig vil få maksimal nytte av noe produkt, er det best brukt som designet for å bli brukt, så par det med sjampoen av samme linje.

Det gjør håret ditt bedre i den første vasken selv, men biotin og kollagen vil kreve flere applikasjoner for å vise resultater.

Pros av Organix Tykk og Full Biotin og Kollagen Balsam:

  • Helt lever opp til kravet om å gjøre håret tykkere og fyldigere
  • Ettersom produktet har svært tykk konsistens, vil en liten mengde være tilstrekkelig til bruk hver gang.
  • Utmerket balsam for hår kroppsbygning før styling i myke krøller med volum.
  • Hyggelig mild duft
Image
Image

Ulemper med Organix Tykk og Full Biotin og Kollagen Balsam:

  • Det kan virke dyrt for noen.
  • Kan ikke være lett tilgjengelig i lokale butikker

Endelig dom:

Jeg skulle ønske jeg hadde halvparten så godt hår som moren min, men jeg gjør det ikke. Så jeg skal definitivt fortsette å bruke denne balsam sammen med sjampoen for å opprettholde hårkvaliteten som jeg har oppnådd nå. Jeg anbefaler dette produktet til alle som er seriøse om hårpleie og villig til å være tålmodig i noen måneder for å få de beste resultatene.

IMBB-vurdering:

4.5/5

Organix Citrus Mango Curling Conditioner Review Organix tykk og full biotin og kollagen sjampo Organix Biotin & Collagen Weightless Healing Oil Mist Review Organix Thick & Full Biotin og Collagen Root Boost Spray Review Organix Marokkansk Argan Olje Organix Renover Marokkanske Argan Oil Conditioner Organix Reparasjon av Awapuhi Ginger Conditioner Organix Healing Mandarin Olive Oil Shampoo Matrix Biolage Ultra-Hydrating Shampoo Freeman Clay Mask med Avokado og Havregryn Kroppen Butikk Kropp Smør Duo Macadamia TRESemme Smooth and Shine Conditioner Dove Nourishing Oil Care Conditioner

Populært emne