Hei alle sammen!

Denne anmeldelsen vil være av NYX Slide On-øye blyant i skyggen SL02 Black Sparkle. Les videre for å vite mer om det.

Produktbeskrivelse:

Ikke la mykens mykhet lure deg. Denne formelen utmerker ikke eller smelter og gir kraftige, robuste farger. Det er som en flytende øye liner uten rotet. Tilgjengelig i 18 elegante nyanser.

Produktpris: $ 8 (jeg kjøpte den for INR 710 på Sephora)

Min erfaring med NYX Slide on Eye pencil SL02 Black Sparkle:

Dette er et øye blyant så åpenbart det kommer i en blyant emballasje. Blyanten er svart med sølvskinnende finish. Den har en blank svart lue som lukkes tett. Blyanten er veldig slank og er reisevennlig.

Jeg er helt forelsket i svart glitrende. Jeg har eid over 10 øye blyanter før jeg kjøpte denne og alle av dem var enten saken eller med en satin finish. Men denne har faktisk veldig fine fine glitter. Det er glitrende uten å være over toppen. Det ser helt nydelig ut når det brukes på øyelokkene og under vannlinjen. Jeg tror dette er langt min favoritt øye blyant.

Tekstur er utenfor fantastisk. Det er så kremaktig og glatt, akkurat hvordan jeg liker øyenpennene mine. Det glir på super jevnt på øyelokkene og fargepengene er strålende. Jeg pleier å gjøre bare ett lag med denne øyepennen og det legger 90% av fargen på øyelokkene i den ene kappen. denne øye blyant forblir på meg bokstavelig talt for hvor lenge jeg bærer den, det bare ikke budge i det hele tatt. Det er virkelig et langt blikkblyant og det er vanntett, selv om det ikke er flekkfast som sådan, og noen ganger blinker glitterne i denne øyepennen helt over alt. Annet enn dette, er det en strålende øye blyant.

Fordeler med NYX SL02 Black Sparkle Slide On Eye Pencil:

• Verdi for pengene etter min mening. Det kan veldig godt sammenlignes med Urban Decay 24/7 øye blyanter og disse NYX øye blyanter koster bare en brøkdel av Urban Decay seg. • Lett tilgjengelig i Sephora og online. • Tekstur er kremaktig og glatt. Absolutt elsker det. • Jeg er ganske sikker på at en blyant vil vare meg nesten et år. • Den har fine glitterpartikler som ikke irriterer øynene mine. Det ser helt nydelig ut. • Glir lett på øynene. • Vanntett øye blyant og langvarig opphold også. • Strålende fargepenger. Jeg pleier å bruke bare en kappe og blyanten avgir 90% av fargen i den ene snu bare.

Ulemper med NYX SL02 Black Sparkle Slide On Eye Pencil:

• På INR 710 kommer disse øyepennene ikke billig. Prisen kan være et problem for noen. • Ikke smussbeskyttet. • Mennesker som ikke liker glitter i øyepennene, kan hoppe over det.

Vil jeg tilbakekjøp det / anbefaler jeg NYX SL02 Black Sparkle Slide On Eye Pencil?

Jeg vil ikke kjøpe samme nyanse igjen, men generelt vil jeg definitivt kjøpe mer NYX-lysbilde på blyanter. Og jeg anbefaler det til alle.

IMBB Rating: 4.9/5

Konklusjon: Ønsker du å kjøpe Urban Decay 24/7 øye blyant, men ønsker ikke å shell ut så mye penger? Gå kjøpe NYX lysbilde på øye blyanter. Du blir ikke skuffet.

NYX Slide On Glide On Eye Liner blyant i ren hvit gjennomgang NYX Skyve på blyanter Jet Black, Sunrise Blue, Golden Bronze, Pink Suede Urban Decay 24/7 Glide-On Eye Pencil - Zero Review NYX Liquid Eye Liner NYX Retractable Eye Liner - Grå NYX Retractable Eye Liner-Deep Purple NYX Retractable Eye Liner-Gypsy Blue Ambika Pillai Lipgloss: Skyv på NYX Skyve på blyanter Jet Black, Sunrise Blue, Golden Bronze, Pink Suede Lakme glir på øyenfarge

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: