Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Diorskin Nude Skin Perfectionerende Hydrating Concealer Review, Swatch - KROPP 2023
Diorskin Nude Skin Perfectionerende Hydrating Concealer Review, Swatch - KROPP 2023
Anonim
Image
Image

Påstander: Diorskin Nude Concealer fungerer lett som øyebehandling, og smelter perfekt inn i huden for perfekt korreksjon og et ultra naturlig resultat. Tegn på tretthet forsvinner, og din hudfarge er frisk og strålende igjen. For perfekt blandet sminke, bruk Diorskin Nude Concealer etter væske eller fløtefunn og før pulverfundament i samme område, ved å klappe det lett og blande utover.

Pris: USD 34 / Rs 2100 ca.

Tilgjengelig i 4 nyanser. Jeg fikk den i skyggen 002 beige.

Min erfaring med Dior Nude Skin Perfecting Hydrating Concealer

Jeg er besatt av denne concealeren. Dette er mitt første produkt fra Dior når det gjelder base sminke og jeg er bare imponert.

Dior concealer kommer i dette lille beige-røret med en smal dyse og en sølvhett. Hetten har 'CD' preget på den. Det er faktisk en grunnleggende emballasje, men en veldig effektiv en. Den tynne dysen styrer monteringen av produktet du trenger.

Tekstur er kremaktig og veldig lett. Det glir på huden som en drøm. Det blir ikke kaket. For under øynene foreslår jeg at du bruker en øye krem for sikker og bare da gir denne concealer den vakre sunne gløden til under øyet. Jeg meste det prikkende under øyet og blander det med en svamp eller fingertips eller en myk børste. Jeg finner finger tips og svamp fungerer best med denne.

Dekningen er middels å bygge. Hvis du ser alvorlige merker og under øyesirkler å skjule, brukes den best på toppen av en korrektor. Men bortsett fra det, finner jeg dekning av denne concealer å være veldig bra for øyet under øyet. Det dekker også opp 80-85 prosent av merker og blemishes.

Det beste med denne concealer er at du trenger teeny liten bit på en gang. Opacity of concealer er ganske bra å gi deg den mest naturlige, men skjult dekning. Ot føler seg ikke tørking i det hele tatt på under øyet.

Det gjør seg ikke i fine linjer. Best det forblir på hele dagen / natt lang.

Jeg har brukt dette non stop siden den tiden jeg fikk den. På et nylig bryllup brukte jeg det både for meg selv og min mor, og det beveget seg ikke i det hele tatt.

Det er ingen funky lukt til den. Aldri forårsaket noen breakouts.

Det eneste jeg føler er at det er begrensning i antall nyanser tilgjengelig. Jeg kjøpte den i skygge som er litt lettere enn hudtonen min. Det fungerer bare briljant i å lyse under mitt øyeområde. Men det kan hende du finner det vanskelig å finne din eksakte kamp.

Samlet er denne concealer ren kjærlighet. Jeg ville def tilbakekjøp denne.

Vurdering: 4.8/5

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Swatch: Jeg har satt henna på hendene mine, så jeg ønsket å vise deg den typen dekning denne concealer gir. Det er ganske mørkt henna, men det er klart at concealer har klart å gjemme det meste. Hvis jeg legger en oransje korrektur under, ville det ganske mye skjule omtrent alt.

Image
Image

Diorskin Star Fluid Foundation Review Dior Diorskin Air Flash Spray Foundation gjennomgang Diorskin Forever Fluid Perfekt Perfection Wear Makeup Review DiorSkin Nude Compact Review Diorskin Naken Natural Glow Sculpting Powder Makeup SPF 10 Dior Skin Forever Compact 023 Peach Review Estee Lauder Invisible Fluid Makeup Olay Essentials Complete Day Fluid Review Giorgio Armani Fluid Sheer # 4 Anmeldelse

Populært emne