Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Yves Rocher Super-Soft Shampoo med Witch Hazel Review - KROPP 2023
Yves Rocher Super-Soft Shampoo med Witch Hazel Review - KROPP 2023
Anonim

Hei mine flotte damer! Håper dere alle gjør det bra!

Jeg har langt hår og er for alltid på utkikk etter at sjampoene bryter monotonen til min prøvde og testede Forest Essentials-Loccitane-kombinasjon. Jeg føler at selv om denne kombinasjonen fungerer veldig bra for meg, blir håret mitt "vant til" dette, og jeg må bryte denne rutinen.

 I dag skal jeg skrive en anmeldelse av super myk sjampo med Witch Hazel, av den organiske hårpleie-giganten Yves Rocher.
I dag skal jeg skrive en anmeldelse av super myk sjampo med Witch Hazel, av den organiske hårpleie-giganten Yves Rocher.

Pris: INR596 for 300ml

Produktkrav: Super-Soft Shampoo er en som er flott for hele familien, og mild for følsomme skalp og hår. Formulert med Witch Hazel, det roer og myker håret ditt. fordeler: • Inneholder mer enn 96% naturlige ingredienser • Paraben, farger og silikonfri • Egnet for barn over 3 år • Dermatologisk testet • Håret er mykere og lettere å style

Image
Image

Min erfaring med Yves Rocher Super Soft Shampoo med Witch Hazel:

Helger for meg er håret spa dager. Jeg føler at disse to dagene, håret mitt må få riktig oppmerksomhet, for å avværge hårproblemer. Nå, før jeg fortsetter med anmeldelsen, må jeg dele med deg, at jeg vasker håret mitt daglig. Jeg veksler mellom Forest Essentials Rose-sjampo og Loccitane Volumizing shampoo. Jeg oljer ikke håret mitt; heller bruker jeg ikke noen balsam. I helgene vil jeg ha en mild sjampo for å effektivt rense hodebunnen og fortsett med min Loccitane reparasjonsmaske. Så, da jeg kom over denne myke sjampoen av Yves Rocher, kjøpte jeg det umiddelbart. Denne sjampoen kommer i en pent pakket hvit flaske, veldig rent. Flasken er stor og følgelig ikke reisevennlig. Sjampoen er en hvitaktig farget væske som er rennende. Det blir veldig bra, til tross for at den er fri for SLS. Den har en svak Jonsons babypudder lukt.

Image
Image

Sjampoen selv er ganske mild. Det fjerner oppbygging og renser forsiktig håret. Imidlertid føler jeg at det ikke er fuktighetsgivende. Måtte bruke for mye av det eller bruke det uten balsam å gå, kan la håret bli dehydrert, ikke tørt, tørt, men absolutt ikke mykt å berøre. Jeg har normalt å tørke håret; det etterlater håret mitt, men ikke bouncy. Det er derfor; det er perfekt for helgens spa spa-ritual. Denne sjampoen passer for hele familien. Selv barn over 3 år kan bruke den. På denne måten er det en fin, mild familie sjampo. Det er en flott forløper for hårbehandlinger, fordi det er mildt, og på denne måten blir håret ditt ikke fylt opp med kjemikalier.

Image
Image

Oppsummering fordeler og ulemper for deg:

Fordeler av Yves Rocher Super-Soft Shampoo med Witch Hazel:

• Veldig mild sjampo. • Ikke tørker ut mitt vanlige til tørt hår. • Utmerket for bruk før hårmasker og balsam. • Egnet for hele familien. • Fri for sterke kjemikalier.

Ulemper med Yves Rocher Super-Soft Shampoo med Witch Hazel:

• Det gjør ikke håret mykt myk eller sprudlende.

IMBB Rating: 3.8/5

Endelig dom:Det er et over gjennomsnittet produkt, men fortsatt ikke noe fenomenalt. Jeg kan ikke tilbakekjøp denne, siden det ikke har blåst meg bort. Jeg vil anbefale dette som en familie bruk sjampo som er fri for harde kjemikalier, og som passer alle hårtyper.

Dickinsons Original Witch Hazel Pore Perfekt Toner Review Aroma Magic Witch Hazel Pack Review Yves Rocher Moisturizing Cream Lipstick Brun Chocolat Yves Rocher Moisturizing Cream Lipstick Brun Chocolat Yves Rocher vanntett øye blyant Yves Rocher Bronze Nature Tanning Spray Yves Rocher Deodorant Jardins Du Monde i Aloe Vera Yves Rocher Vanilla Eau de Toilette

Populært emne