Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Forever 21 Pink Crystal Mega Lip Plumper Review - HåR 2023
Forever 21 Pink Crystal Mega Lip Plumper Review - HåR 2023
Anonim

Hei alle sammen!

I dag gir jeg deg en gjennomgang av en annen stor leppepumpe som jeg ikke bare kan slutte å bruke. Det er Forever 21-lip-plumper i skyggen "Pink Crystal". I forrige uke gjennomgikk jeg den samme leppeplasten i skyggen Nakenkrystall, og denne uken er det denne turen. Som jeg nevnte i min forrige gjennomgang av Forever 21 lip plumper, hadde jeg også vært på utkikk etter en leppeplumper som faktisk sto opp til sine krav og faktisk gjorde hva det hevdet å gjøre. Overraskende, gjør Forever 21 lip plumper ikke bare en god jobb med å plette leppene, men også holde leppene fuktig. Les videre for å vite mer om det.

Image
Image
Image
Image

Produktbeskrivelse: Denne kjærlighets- og skjønnhetsleppens glans gir leppene den perfekte glansglansen, samtidig som du ser utseendet til fyldigere og mer tette lepper. Bruk den alene eller lag den over fargede leppestifter for en sterkere innvirkning som får deg til å merke. • Har en vridningsdeksel med en vedlagt applikator • Netto vekt. 1,32 oz. • Ikke testet på dyr • Importert Produktpris: HKD 32 (Ca. 260 INR)

Image
Image

Min erfaring med Forever 21 Mega Lip Plumper i Pink Crystal:

emballasje: La oss bare ta et minutt å sette pris på hvor luksuriøs emballasjen ser ut. Jeg mener for en lipglans som koster knapt INR 260, emballasjen er superlativ. Jeg elsker absolutt kombinasjonen og estetikken av glass og gull sammen. Røret er laget av glass, men kan ikke brytes, og børstehåndtaket er et reflekterende gull. Teksten på leppelyset har slitt seg, men det står 'Lip Plumper' på den ene siden og 'Love & Beauty by Forever 21' på den andre. Skyggenavnet er ikke nevnt på røret, men det ble nevnt på taggen, og jeg var ærlig, jeg husket ikke skyggenavnet, så jeg så det opp på Forever 21s nettsted og jeg skjønte at dette må kalles Pink Crystal. Den har en tynn sylindrisk børsteapplikator som føles glatt på leppene.

Image
Image

Skygge: Pink Crystal er ingenting som navnet antyder. Den inneholder ikke glitter, så jeg vet ikke hvorfor den har "krystall" i navnet. For det andre er det egentlig ikke en rosa lipglans. Det gir absolutt illusjonen av en rosa lipglans, og den har den minste, rosa fargetone, men det er egentlig ikke en rosa lipglans. Det er faktisk en klar lip gloss som kan toppes på praktisk talt enhver nyanse av leppestift. Det er svært få leppeplaster i markedet som ikke inneholder enda en flekk med glitter, og jeg kan stolt si at dette er en av de få lipglossene.

Image
Image

Tekstur: Tekstilens glans ser ut til å være gel som. Det er glatt og det er veldig enkelt å bruke denne glansen jevnt på leppene. det føles ikke klissete på leppene som sådan, men håret mitt står fast på denne leppeglokken noen ganger, jeg må være forsiktig med det. Konsistensen er ikke rennende, det er heller ikke for tykk at det tar evig å blande dette på leppene. Jeg bærer vanligvis bare ett lag med denne leppeblanken. Det plumper leppene veldig bra, og det står helt klart til kravet om å holde leppene plumped ikke bare når leppeglansen blir påført på leppene, men også etter at den er bleknet. Siden jeg har pigmenterte lepper og det er en klar leglans, bærer jeg ikke den alene. Snarere bærer jeg det på en leppestift og på den måten varer det på meg for godt 3,5-4 timer med et måltid i mellom.

Image
Image

Stikkprøver på lepper på toppen av en rosa leppestift:

Image
Image

Fordeler for evig 21 Pink Crystal Mega Lip Plumper:

• Veldig rimelig • Tilgjengelig i 4 forskjellige nyanser • Står opp til kravet om å holde leppene plumpet i lang tid. • Oppholder seg i rundt 4 timer på meg når den bæres over en leppestift. • Ikke inneholder skimmer • Den har en gel som konsistens og det føles ikke klissete. • Holder leppene fuktig • Overlever lette måltider i stor grad

Ulemper med evig 21 Pink Crystal Mega Lip Plumper:

• Forever 21s kosmetikk er ennå ikke tilgjengelig i India. • Mennesker som leter etter en lipglans med glimmer kan hoppe over denne nyansen. • Det er en klar leppemaling, og folk som har pigmenterte lepper (som meg) kan ikke bruke det selv. • Jeg vet ikke hvorfor den har 'Crystal' i navnet når den ikke inneholder enda en glitter i den. • Har en merkelig lukt når den brukes.

Image
Image

Vil jeg tilbakekjøp det / anbefaler jeg Forever 21 Pink Crystal Mega Lip Plumper?

Ja og ja!

IMBB Rating:

4.5/5

C onclusion: Dette er den eneste leppen som jeg har prøvd som virkelig fungerer.

Forever 21 Naken Crystal Mega Lip Plumper Review Forever 21 Kjærlighet og skjønnhet Lip Color Stick Brick Red Review Forever 21 Contoured Makeup Svamper Forever 21 Ultra Soft Facial Cleansing Brush Review Forever 21, Pantaloons, Lifestyle, The Body Shop Haul Beste Lip Plumping produkter for tynne lepper NYX Pump-It-Up Lip Plumper: 05 Scarlett Maybelline Baby Lips Crystal Pink Quartz Review Revlon Super Lustrous Lip Gloss - 59 Rosa Krystaller

Populært emne