Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Coastal Scents Hot Pot S06 Thulian Pink Review - KROPP 2023
Coastal Scents Hot Pot S06 Thulian Pink Review - KROPP 2023
Anonim

Ahoj! Nydelige IMBB'ere,

Nå er det en hallo på tsjekkisk. Folk har forskjellige måter å avlaste stresset på. Noen liker å danse, noen liker å synge, for noen er det et stille hjørne av huset med sin favorittbok og kaffe, for noen sover det. Få liker å lage mat, mens få andre liker å spise for å lindre stress. Mange liker å lytte til musikk og få andre liker å skrive. Men folk som oss liker å gjøre sminke. Det er slik en stressbuster for meg, jeg kan gjøre det i flere timer.

Kystdufter Hot Pot S06 Thulian Pink

Image
Image
Image
Image

Pris:

USD 1,95

ingredienser:

Image
Image

Mengde:

1,5 g

Image
Image

Påstander:

En frodig maroon skygge med en glans finish. En 1-tommers metallpanne som inneholder en svært pigmentert øyenskygge for flere applikasjoner. Hver kystduft Hot Pot ™ passer godt inn i en av Go Pod, 4 Piece, 12 Piece og 28 Piece Utbytbare Paletter. Disse tilpassede palettene inneholder magneter i mykt skumpolstring som tiltrekker metallpannen av Hot Pot ™. Dette gjør at du kan tilpasse paletten din helt for å skape noe utseende ved å bare legge ut utskiftbare Hot Pots ™ fra den enorme samlingen av nyanser, farger og farger.

Image
Image

Min erfaring med kysten dufter Hot Pot S06 Thulian Pink:

Denne øyenskyggen kommer i en 1-tommers metallkanne, 2,5 cm i diameter pakket i et gjenåpbart hardt plasthus.

Thulian Pink er en frostig skygge et sted mellom en rosa og en mauve. Selv om selskapet hevder at det er en maroon, finner jeg det mer med rosa undertoner. Den har små glimmerpartikler i den og gir en fin sølvaktig nyanse. Tekstur klok det er veldig mykt og glatt å bruke. Igjen skinner det mer mot å være rosa sølv i sterkt lys og en sølvaktig rosa innendørs. Forvirret dere dere. Vel, det er akkurat slik det ser ut. Husk dhoopchav sarees som var i trend noen år tilbake, de som forandrer farger når de ses i forskjellige lys og retninger. Denne skyggen er akkurat slik. Pigmenteringen er fantastisk og farger overføres helt i bare en sveipe. Det er faktisk ikke behov for flere swipes.

Thulian Pink er lett blandbar. Å holde strøm er utrolig også. Trenger ikke primer som det kan forbli til 6 timer uten en. Det smelter heller ikke på oljeaktige lokk. Thulian Pink gjør en fin nyanse for både dag og natt.
Thulian Pink er lett blandbar. Å holde strøm er utrolig også. Trenger ikke primer som det kan forbli til 6 timer uten en. Det smelter heller ikke på oljeaktige lokk. Thulian Pink gjør en fin nyanse for både dag og natt.
Image
Image

Pros av Coastal Scents Hot Pot S06 Thulian Pink:

 • Shimmer finish.
 • Ser forskjellig ut i forskjellige lys, som også ser pent ut.
 • Glatt å bruke.
 • Myk tekstur.
 • Lett å blande.
 • God pigmentering.
 • God oppholdsstyrke.
 • Reisevennlig bare hvis du er satt inn i en Go Pod eller en palett.
 • Ingen nedfall.
 • Veldig rimelig.

Cons of Coastal Dufter Hot Pot S06 Thulian Pink:

 • Ikke vanntett.
 • Inneholder parabener.
 • Tilgjengelig kun online og ikke i butikker.
 • Tilgjengelighet i India.

Vil jeg anbefale Coastal Scents Hot Pot S06 Thulian Pink?

Ja. Det er en veldig frisk farge.

Ville jeg tilbakekjøpe Coastal Scents Hot Pot S06 Thulian Pink?

Ja. Når jeg er ferdig med dette.

IMBB Rating:

Ville vurdere dette 4,9 / 5.

Coastal Scents Hot Pot Lava Review Coastal Scents Hot Pot # M22 Creamy Latte Review Kystduften Hot Pot i M05 Coastal Scents Hot Pot S39 Review, Swatch, EOTD Coastal Scents Hot Pot 18 Karat Gold Review Coastal Dufter Hot Pot Sunset Gold ME25 Review Kystdoft Hot Pot S28 Chocolate Berry Review Kystdoft Hot Pot Dark Golden Olive ME 01 Anmeldelse Coastal Scents Utskiftbare Palette 12 Piece og Hot Pot Caramel Ice Review Coastal Scents Hot Potter Streetwear Hold deg på Lip Color Thulian Pink & Some Shopping Ansikter Kosmetikk Blush Light Thulian Pink Review

Populært emne