Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Jovees Premium Advanced Anti-Aging Serum Review - HåR 2023
Jovees Premium Advanced Anti-Aging Serum Review - HåR 2023
Anonim

Jeg ønsket å innlemme et serum i min CTM rutine fra en lang tid, men aldri våget å gjøre det. Ettersom markedet er oversvømt med ansiktsserum, forvirrer det meg alltid om hvilken en skal brukes. På grunn av konstant reiser for klasser og arbeid, la jeg merke til at til tross for å ta godt vare på huden, begynte ansiktet mitt å se kjedelig og livløs; Det samme jeg la merke til for hendene mine også. Jeg er i midten av 20 år, men det var fortsatt veldig skummelt for meg. Da trodde jeg at det var på tide at jeg innlemmet et serum i min daglige rutine. Jeg ønsket å kjøpe enten Pond's Gold utstråling (som var ute av lager) eller Lakme Youth Infinity Serum (hvis pumpe mislyktes mens du testet); så jeg endte opp med å kjøpe dette serumet.

Image
Image

Produktbeskrivelse:

Jovees Advanced Anti Aging Serum er en ultimativ behandling for å forbedre hudens viktige multi-defensive kraft mot synlige tegn på aldring, miljøfaktorer og daglig stress. Det virker for å redusere utseendet på fine linjer, rynker, tap av fasthet, sløvhet og bidrar til å styrke hudens evne til å forsvare seg mot miljøaktører.

Metode for bruk:

Påfør hele ansikt og nakke før du går og legger deg om natten.

Aktive ingredienser:

Naturlig aloe vera gel, Argan olje, Hisbiscus frøprotein, hvetemel olje, kirsebærblomstrende blomst, Rice bran ekstrakt, granateple ekstrakt, Brocolli frø ekstrakt, spinat blad ekstrakt.

Pris:

Rs. 415 / - for 50 ml

Min erfaring med Jovees Premium Advanced Anti-Aging Serum:

emballasje: Produktet kommer i en kremkartong som er forseglet med plastfolie. Serumflaske og hette er laget av solid plast som gjør det enkelt å bære rundt.

Image
Image

Dette er mitt første serum, venner, og jeg er veldig imponert over resultatene. Det sies at et serum går i 3 dype lag av huden din der fuktighetskrem ikke kan nå. Det er nevnt at dette bør brukes om natten før du går til sengs. Etter at jeg har tørket ansiktet mitt og toning (ikke alltid skjønt) bruker jeg dette serumet på min litt fuktige hud, bare 2 pumper er nok til å dekke hele ansikt og nakke. Jeg slår det lett i sirkulær og oppadgående bevegelse, jeg følger det samme for andre ansiktsprodukter (Courtesy: IMBB: D). Når jeg har tørr hud, trenger jeg også en fuktighetskrem etter bruk av dette; men jeg har en tendens til å holde et gap på få minutter mellom dem.

Serumet er melkeaktig hvitt i farge og har ganske rennende konsistens, infact det er verken tykk eller tynn. Det sprer seg på huden som smør. Den har en sterk blomsterduft som bare beroliger deg umiddelbart. Jeg ønsker at denne duften vil vare lenger; etter få minutter blir det helt bort. Ved påføring får jeg en liten prikkende følelse som er når du vet at produktet fungerer på huden din. Det gir bare en umiddelbar glød og rettferdighet som varer lenge. Det har vært 3 uker at jeg bruker dette produktet, og jeg har sett en god forandring i hudens utseende, selv om jeg ikke hadde noen rynker, så jeg kan egentlig ikke kommentere det. Dette er et godt forholdsregler mot rynker og fine linjer. Men det har definitivt lagt livet til min kjedelige hud. Mine venner spurte meg selv grunnen til at huden min er glødende! Samlet sett kan jeg si at det er sant for sine krav.

Siden veldig tørr hud er et tegn på aldring, visste jeg at hvis jeg våknet om morgenen, fant jeg min T-zone (mest tørr område av huden min), så jobber dette produktet for meg; og ja, jeg vil ikke si at det gjorde min T-son oljeaktig, men det ble fuktiggjort i stor grad. Det var ingen tegn på tørrhet. Så scoret det 10 på 10 på den tørre hudavdelingen.
Siden veldig tørr hud er et tegn på aldring, visste jeg at hvis jeg våknet om morgenen, fant jeg min T-zone (mest tørr område av huden min), så jobber dette produktet for meg; og ja, jeg vil ikke si at det gjorde min T-son oljeaktig, men det ble fuktiggjort i stor grad. Det var ingen tegn på tørrhet. Så scoret det 10 på 10 på den tørre hudavdelingen.
Image
Image

Pros av Jovees Premium Advanced Anti-Aging Serum:

• Lett tilgjengelig i India • Tro mot sine krav • Anstendig pris for tilbudt kvantitet. • Blomster duft som faktisk slapper av i kroppen • Passer til alle hudtyper • Ikke testet på dyr • 100% veganer • God holdbarhet på 2 år • Reisevennlig flaske

Ulemper med Jovees Premium Advanced Anti-Aging Serum:

• Duft kunne ha vart lenger. • Bare aktive ingredienser nevnt. • Emballasje kunne ha vært bedre.

Vil jeg tilbakekjøre Jovees Premium Advanced Anti-Aging Serum?

Ja, definitivt! Jeg elsker helt denne lille skjønnheten.

Vil jeg anbefale Jovees Premium Advanced Anti-Aging Serum?

Ja, jeg vil absolutt anbefale det til alle!

IMBB Rating:

5/5

Jovees Hair Serum Grape Seed & Almond Review Jovees Ayurveda Anti Aging Face Mask Review Hjemmelaget druefrø ansiktsskrubb Jovees Active Protein Youth Face Pack og 30+ Youth Face Cream Jovees Anti Acne Pimple Cream Jovees Saffron og Bearberry Fairness Cream Jovees Papaya og Honning Facial Scrub Olay Total Effects Anti Aging Serum Det Kosmetikk nr. 50 Serum Collagen Veil Anti-Aging Primer Vichy LiftActiv Serum 10 Youth Enhancing Serum Kroppsbutikken Natrulift Firming Serum Dammer Gold Radiance Precious Youth Serum

Populært emne