Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Shahnaz Husain Champi Hair Oil Review - SMINKE 2023
Shahnaz Husain Champi Hair Oil Review - SMINKE 2023
Anonim

Av Nancy Shaw

Hei alle sammen,

Håper du hadde en romantisk Valentins helg. I dag skal jeg snakke om et hårpleieprodukt Shahnaz Husain -Champi hårolje, høres søtt ut? Jeg kom over dette produktet under mitt messes besøk i desember i fjor. Det var en Shahnaz Husain stall summende med en flokk med folk: D. Jeg hørte SA shouting "Champi olje" som fanget min oppmerksomhet, og bestemte meg for å gi det en titt og endte opp med å kjøpe produktet. (Det var 50% rabatt på dem også).

Image
Image

SA kunne ikke stoppe gushing om håret olje, det er en kokosnøtt-mandel olje med amla utdrag, hevder at det kan gjøre håret mitt mindre mykt og skinnere og bouncier og bringe livet tilbake til håret mitt, ja, dessverre har håret mitt alle de nevnte egenskapene. men jeg hadde tvil om at bare en hårolje alene kunne gjøre det. Anyways, ble jeg fortalt å bruke håret olje bare en time før shampooing og det er det! Så la oss se hvordan produktet gikk.

Pris- Rs.100 for 100 ml

utløps~~POS=TRUNC - Denne håroljen leveres med en utløpsdato på 5 år .. !!!

emballasje - Den kommer i en plastflaske, ikke veldig solid, men reisevennlig. Den kommer i 50 ml og 100 ml store flasker.

Påstander- Denne perfekte blandingen av naturlige håroljer og ekstrakter har blitt spesielt utviklet for å nærme håret og fremme hårvekst. Kokos- og mandeloljer har blitt kombinert med amla-ekstrakt for å styrke håret, noe som gjør det mykt, glatt og glatt. Ideell for tradisjonell ayurvedisk hodemassasje, forbedrer formuleringen blodsirkulasjonen til folliklene, styrer håravfall, stimulerer hårvekst og induserer avslapning. Det fordeler tørt, kjedelig hår, fuktighetsgivende det og gir de essensielle næringsstoffene for sunn hårvekst.

Image
Image

Min erfaring med Shahnaz Husain Champi Hair Oil:

Det er en fin fruktig luktende slags kokos og mandel-y, men jeg tror det kan være litt sterk for noen. Som sagt av SA, søkte jeg oljen omtrent en time før sjampo, og det hjalp faktisk håret mitt. Håret mitt var mindre frizzy og jevnere; Jeg må si her at håret mitt er supertørt og krøllete. Jeg vil ikke si at det er Holy Grail hårpleieproduktet, men for noen siste øyeblikk hjelp, fungerer det bra; i utgangspunktet for folk som pleier å unngå kjemiske ting for hårpleie. For sin fornuftige pris, synes jeg det er ganske anstendig. Effekten varer i god 2-3 dager.

Det eneste negative jeg fant i dette produktet var at det har parabener! Jeg er litt skeptisk til hva jeg bruker på håret mitt, da jeg går gjennom en fryktelig hårtapsfase. Jeg pleier å bruke alt urte eller hjemmelaget. Så parabener gjør bruk av dette produktet litt vanskelig.

Image
Image

Pros av Shahnaz Husain Champi Hair Oil:

• Økonomisk. • Gjør håret mindre frizzy og shinier. • Effekten forblir i 2-3 dager.

Image
Image

Ulemper med Shahnaz Husain Champi Hair Oil:

• Inneholder parabener. • Ikke sikker på om effekten er langvarig ved vanlig bruk.

IMBB Rating- 3.8/5

Vil jeg anbefale Shahnaz Husain Champi Hair Oil?

Ja, for det første er det en berikende hårolje som har fordeler av kokos, mandel og amla. Det ville være flott for hår massasje og andre hårpleie regime. Og for det andre vil det ikke gjøre noe i vesken din, så ja, jeg vil anbefale dette produktet.

Shahnaz Forever Hair Oil Shahnaz Hussain Softening Skin Wash Shahnaz Hussains Henna Precious Herb Mix Shahnaz Husain Herbal Kajal Shahnaz Husain Hair Touch Up Shahnaz Husain Oxygen Skin Treatment Cream Khadi Amla Hair Oil 5 kroppsmassasjeoljer - Khadi, Himalaya, Parachute, Johnsons

Populært emne