Hei herlige damer!

Jeg antar at de fleste av oss har prøvd minst en nyanse fra dette ansiktet Ultime Pro Long Wear Matte leppestift-sortiment. Disse var en av de beste matte leppestiftene jeg noensinne har prøvd. Dette er den typen leppestifter som aldri kan gå galt. Mens jeg var på Faces kosmetiske teller noen dager tilbake, så jeg tre nyansatte nyanser i dette allerede eksisterende Ultime Pro Matte-serien. Jeg klarte å få bare en nyanse fra dem og hvordan jeg skulle ønske at de fortsatte å lansere mer lyse nyanser i dette området hvert par måneder. Så i dag vurderer jeg en av de nye shdes fra dette området - Faces Ultime Pro Longwear Lipstick i skyggen Pretty Me.

Pris:

Rs. 699 for 2,5 gm.

ingredienser:

Ikke nevnt.

Produktbeskrivelse:

Matt finish for uber chic! En levende fargeborst som varer mer enn 8 timer. Beriket med E-vitamin og anti-aging oksidanter. Kremaktig tekstur gir jevn, vanntett høy dekning. Tilgjengelig i et bredt utvalg av swanky nyanser.

Min erfaring med ansikter Ultime Pro Long Wear Matt leppestift i Pretty Me:

Ansikter Ultime Pro Longwear Lipstick kommer i en lang sylindrisk matt svart kappe. Kroppen på leppestiftrøret er laget av plast, noe som gjør emballasjen svært lett. Navnet på leppestiftet er skrevet i fet bokstav på rørlegemet. Lippestiften har et fargekodet klistremerke med skyggenavnet på den ene enden av røret. Den matte svarte emballasjen er slank, solid og attraktiv, og hetten lukkes med et klikk, slik at leppestiftet er tett lukket slik at det er reisevennlig.

"Pretty Me" er en nydelig lyserød nyanse med absolutt ingen glans eller glans. I utgangspunktet trodde jeg at denne leppefargen lignet skyggen "Bold", men etter å ha sammenlignet de to nyanser, skjønte jeg at Pretty Me er en lyseblå-basert rosa farge og Bold er en korallbasert rosa. Dette er en lys skygge og ikke neon, så du kan komfortabelt bære denne nyansen uten frykt for at den ser over toppen. Denne rosa skyggen passer til alle hudfarger vakkert.

Tekstur av denne leppestiften er myk og glatt, men ikke åpenbart kremaktig og buttery. Den glir lett på leppene uten å trekke eller rive seg. På første applikasjon har leppestiftet en kremaktig finish på leppene, men legger seg ned til en matt finish innen noen få minutter. Siden det er en matt overflate leppestift, må du grundig exfoliere leppene dine før du bruker denne leppefarge, ellers vil det slå seg ned i de tørre flakete områdene av leppene og gi et uttørket utseende.

Pretty Me er superpigmentert, en swipe er alt du trenger for å få en rik ugjennomsiktig farge, som dekker opp noen pigmentering av leppene. Fargen varer en god 6-7 timer, men flekker leppene tungt og flekken bærer hele dagen. Du må bruke en sminkefjerner og gni leppene dine for å få flekken av leppene dine.

Ulemper med ansikter Ultime Pro Long Wear Matt leppestift i Pretty Me:

  • Slank, solid og reisevennlig emballasje.
  • Nydelig lyserød nyanse.
  • Ingen glans eller glans.
  • Matte nyanse.
  • Myk, jevn tekstur.
  • Glider lett på leppene.
  • Super pigmentert.
  • Varer lenge.

Ulemper med ansikter Ultime Pro Long Wear Matt leppestift i Pretty Me:

  • Ingen ingrediensliste nevnt.
  • Flekker lepper tungt.

IMBB Rating:

4.5/5

Samlet sett, Faces Ultime Pro Long Wear Leppestift i skyggen Pretty Me er en nydelig lys rosa leppefarge, som ser bra ut på alle hudtoner. Det er superpigmentert og varer lenge. Hvis du er en rosa leppestiftelsker, bør du definitivt prøve denne nyansen. Jeg er sikker på at du vil elske det!

Faces Ultime Pro Long Wear Matte leppestift - Fig Faces Ultime Pro Long Wear Matte leppestift - Se på meg Ansikter Ultime Pro Longwear Leppestift Samling og fargeprøver Faces Ultime Pro Longwear Matte leppestift - Flirty Pink Faces Canada Ultime Pro Longwear Matte leppestift - Fet Faces Ultime Pro Longwear Matte leppestift - Fristelse MAC Pro Longwear Foundation MAC Pro Longwear Lip Color - For Holder MAC Pro Longwear Lipcolour i Passion Bevart MAC Pro Longwear LipCreme Prolong Colorbar Velvet Matte Lipstick Pretty Vennligst Faces Ultra Moist Lipstick - Pretty Pink L'Oreal Color Riche Nutri Shine - Pretty Peach Elle 18 Color Pops Lipstick - Pretty Peach

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: