Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Estee Lauder Moderne Muse Chic Eau De Parfum Review - SMINKE 2023
Estee Lauder Moderne Muse Chic Eau De Parfum Review - SMINKE 2023
Anonim

For å være ærlig, er parfyme shopping generelt en overveldende opplevelse for meg. Jeg ender med å snuse for mange, noe som bare gir meg følelsen enda mer forvirret. Derfor vil jeg helst være begavet en parfyme enn å finne den perfekte: D På dagen bestemte jeg meg for å plukke en parfyme for meg selv, og faktisk endte jeg med å kjøpe en annen. Det var bare da jeg kom hjem og snuset stedet der jeg hadde sprayet det, så skjønte jeg at jeg absolutt trenger dette i mitt liv! Så jeg gikk tilbake til butikken neste dag for å plukke den opp, og til slutt er det en gjennomgang på den.

Image
Image

Påstander:

Vær inspirert. Opplev duften som fanger din dristige, kreativiteten din utrolige stil. En dristig kontrast av levende blomster og sensuelle ebonyskoger. To forskjellige forskjeller - Vivid Florals Accord og Striking Ebony Woods Accord-gir et spennende dobbeltinntrykk. Det er en sann innovasjon i duftdesign, så komplisert og fascinerende som kvinnen som inspirerer den. Inspirasjon: Som den prisbelønte originale Modern Muse ble Modern Muse Chic inspirert av kompleksiteten til en moderne kvinne. Hvem er Modern Muse Chic? Hun er den sjeldne kvinnen som definerer stil på sine egne betingelser. Hennes mantra er aldri vanlig. Fet, original, utadvendt og kreativ. Hennes kjærlighet til mote og måten hun bruker tilbehør på for å uttrykke sin medfødte følelse av stil, inspirerer alle hun møter.

Type:

Levende Woody Floral

Image
Image

Pris og antall:$ 148 for 100 ml (På deres nettside selger det for $ 100)

Hovedinnhold:

Image
Image

Min erfaring med Estee Lauder Moderne Muse Chic Eau De Parfum:

Emballasjen er super søt med bue på den. Det er akkurat som den opprinnelige Moderne Muse, men denne har gyldne studs på bue. Jeg føler absolutt at denne tilleggen oversetter til betydningen av chic. Det har ikke en topp, noe som er bra for meg, siden det er ingen problemer med å ta det av.

Image
Image

Det første notatet som treffer nesen, er den av Jasmine. Svært beroligende og en absolutt humørløfter. En enkelt spray er nok for en intens lukt. De andre notatene følger videre, noe som bare legger til skjønnheten i lukten av jasmin. Jeg kunne gjenkjenne hint av liljer, moskus, agarwood og vanilje. Lyder munnvann rett? Parfymer er en av de få ting som umiddelbart gjør meg til å føle meg veldig bra, og det gjør jobben sin til T. Hvis jeg bare måtte beskrive den i noen få ord, så vil jeg si at den er floral, frisk, sofistikert og oppløftende. Det varte i svært lang tid på meg. Personlig liker jeg å sprøyte parfymer på klærne mine enn på huden min (kjemikalier og alt det jazz). På huden min kunne jeg til og med lukte den neste dag, mens jeg på klærne varte i flere dager. Det er en god parfyme for dag og natt slitasje samt steder som kontorer. Hvis jeg måtte sammenligne MM Chic til MM, føler jeg at dette er langt mer intens og lenger varig enn sistnevnte. Parfymer er et personlig valg, uten tvil, men hvis lukten av jasminer og liljer transporterer deg til en annen glad verden, så tenk ikke to ganger. Dette er definitivt din å være.

Image
Image

Pros av Estee Lauder Moderne Muse Chic Eau De Parfum:

  • Helt fantastisk lukt.
  • Blomster, friske trebiter.
  • Varer lenge.
  • En spray eller to er nok til å vare til og med til neste dag.
Image
Image

Cons av Estee Lauder Moderne Muse Chic Eau De Parfum:

Dyrt.

IMBB Rating: 5/5

Ville jeg kjøpe eller anbefale Estee Lauder Modern Muse Chic Eau De Parfum?

ohh uten tvil! Sterkt anbefalt!! Siden vi er nå i måneden med kjærlighet, kan dette være et flott for deg eller din familie.

Estee Lauder Modern Muse EDP Review Estee Lauder Ren Farge Langvarig Leppestift Hindbær Estee Lauder Invisible Fluid Makeup Estee Lauder Ren Farge Langvarig Lipstick - Scarlet Siren Estee Lauder Pure Color Blush - Pink Kiss Estee Lauder Perfekt Clean Multi-Action Creme Cleanser / fuktighetsmaske Guerlain Shalimar EDP Review Taylor Swift Wonderstruck EDP Review Chanel Chance EDP vs Miss Dior EDP

Populært emne