Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Victoria's Secret Midnight Dare Fragrance Mist Review - HUDPLEIE 2023
Victoria's Secret Midnight Dare Fragrance Mist Review - HUDPLEIE 2023
Anonim

Hei venner!

Har du noen gang følt at produktet som du hadde samplet i butikken versus det du opplever senere når du bruker det, synes å være polet fra hverandre. Vel, dette tele-serielle snudet skjedde med meg mens du brukte VS Midnight Dare duftstue. Jeg tror jeg forstår hvorfor den heter 'Dare'.

Image
Image

Pris:

250 ml flaske er priset til $ 14.

Beskrivelse:

Image
Image

ingredienser:

Image
Image

Min erfaring med Victoria's Secret Midnight Dare Fragrance Mist:

Duftstoffet kommer i en plastflaske med gyllen hued spray dyse. Siden duftens tåke er en del av VS Fantasies-samlingen, har den vakre blomsterdekorasjoner på flasken. Den rødlige rosa fargen på duften er nydelig, og dette er det som lokket meg mot det. Hetten på toppen av sprøytedysen er ikke den beste egenskapen til emballasjen, da den har en tendens til å komme veldig lett ut. 🙁

Denne duftstoffet sies å inneholde notater av bringebær og sandeltre, som begge er mine foretrukne dufter på egen hånd. Men i kombinasjon fant jeg ikke dem som utfyller hverandre. Når jeg sprayer denne duftmåten, lukter det i første omgang i noen minutter veldig søt som bær som beskrevet i beskrivelsen. Men etter 15-20 minutter svetter den søte aromaen til en dypere duft, som jeg følte var mer musky. Jeg fanget ikke mye av sandeltraktens duft. Etter en time tømmer duften nesten bort og det lukter heller ikke søtt eller muskykt, men veldig mildt blomstret.

Min erfaring med denne duftmåten har ikke vært utrolig. Denne duften forvirrer meg med alle de forskjellige aromaene jeg lukter i løpet av et tidsrom. Det føles som at nesen min har blitt tatt på tur! Jeg liker den første søte duften og blomsterduften senere, men jeg kan ikke si det samme for den muskiske lukten som dveler i mellom.
Min erfaring med denne duftmåten har ikke vært utrolig. Denne duften forvirrer meg med alle de forskjellige aromaene jeg lukter i løpet av et tidsrom. Det føles som at nesen min har blitt tatt på tur! Jeg liker den første søte duften og blomsterduften senere, men jeg kan ikke si det samme for den muskiske lukten som dveler i mellom.

Siden dette er en kroppsdamp, er duften av oljeprosent mindre sammenlignet med parfymer. Duften kommer også som en EDT, sammen med body lotion og kroppsmørk. Denne duftstoffet forblir ikke lenge på huden. Etter en time kan jeg knapt lukte det i det hele tatt.

Denne duftmåten representerer flere av de varmere duftnotene, i stedet for å være helt floral eller fruktig som andre VS Fantasies duftmåter. Det inneholder også aloe og kamille, men jeg merket ikke noen fordel for huden min, og det bidro heller ikke til å forlenge duften.

Image
Image

Fordeler med Victoria's Secret Midnight Dare Fragrance Mist:

  • Duftens tåke representerer flere varmere parfymer enn å være helt floral eller fruktig.
  • Den inneholder Aloe Vera og Kamille (men fant ikke sin tilstedeværelse fordelaktig i kroppståke).
  • Duftfargen er en attraktiv funksjon.

Ulemper med Victoria's Secret Midnight Dare Fragrance Mist:

  • Fant ikke duften behagelig, da den heller ikke representerer blomster eller fruktige notater.
  • Duften er forvirrende ettersom den endres fra søtt til mer musky og til slutt blir blomstret til slutt.
  • Duften varer ikke lenge, etter at en time knapt kan lukte duften.
  • Krever konstant gjenbruk av duftstoffet.
  • Hetten på sprøytedysen faller ofte av.
  • Duftstoffet begrunner ikke hindbær- eller sandeltømmer.

IMBB Rating:

1 av 5.

Ville jeg tilbakekjøp Victoria's Secret Midnight Dare Fragrance Mist?

Nei, jeg ville ikke kjøpe dette produktet. Siden duften har vært så ikke-tiltalende, ville jeg ikke kjøpe kroppsrøret eller dusjgel av dette duftområdet heller. Jeg likte ikke denne "tørken" fra VS Fantasies-samlingen. 🙁

Victoria's Secret Midnight Dare Eau De Toilette Review Victoria's Secret Midnight Dare Ultra-Moisturizing Hand and Body Cream Review Victoria's Secret Angel Fragrance Mist Review Victoria's Secret Sheer Love Fragrance Mist Review Victoria's Secret Endless Love Fragrance Mist Review Victoria's Secret Aqua Kiss Fragrance Mist Review Victoria's Secret Pure Daydream Fragrance Mist Review Victoria's Secret Sensual Blush Fragrance Mist Review Victoria Secret Secret Escape Fragrance Mist Review Victoria's Secret Dream of Glamour Vanilla Snow Lily Fragrance Mist Review Victoria's Secret Sheer Water Lily Fragrance Mist Review Victoria Secret Secret Crush Fragrance Mist Review

Populært emne