Hei,

Denne vurderingen handler om en kroppskrubbe fra Grace Cole.

Beskrivelse Få baby-myk, glødende hud med denne milde, eksfolierende dusjeskrubb. Denne smarte kroppens kompis arbeider hardt for å løfte bort døde hudceller, slik at du føler deg frisk og revitalisert fra topp til tå. Lekkert duftende med en berusende blanding av eksotisk frukt som suppleres med notater av appelsin, eple og guava.

ingredienser:

Pris- INR 625 for 238 ml (jeg fikk den til 406 / -)

emballasje:

Emballasjen er det som gjør at du velger denne kroppen skrubbe umiddelbart. Dette kommer i et klemrør med en flip-open cap.Yayy for hygiene. Luken lukkes med et klikk, så jeg føler at dette er en trygg reisefølge. Røret er gjennomsiktig slik at du kan se hvor mye av det som er igjen.

Min erfaring med Grace Cole Passion frukt og Guava Body Scrub:

For det første, om tekstur, er det litt lik aloe Vera gel med litt sand som granulater. Gelen er lys lyseblå, og vil se gjennomsiktig når du gni den på. Duften er lett og ikke plagsom i det hele tatt. For meg føltes det mer som guava og mindre som lidenskapsfrukt. Da jeg brukte det for første gang, likte jeg virkelig konsistensen, det var så lett å gni. Det viktigste jeg likte var at den kan brukes på tørr hud som skrubbe ikke er veldig tykk. Det føles bare som om du har oppløst pulverisert sukker i litt tynn gel. Det er ikke i det hele tatt tøft på tørr hud på grunn av vannaktig konsistens. Jeg brukte den på våt og tørr hud, og jeg foretrekker å bruke den på tørr hud. Det gjorde sitt arbeid ganske pent jeg må si, huden min følte seg myk og glatt.

Mengden er god og varer i en måned. Duften skjønner imidlertid bare i 5-10 minutter og forsvinner deretter. Det striper ikke av fuktighet i huden, så det er ingen tørr eller elastisk følelse senere, men jeg foretrekker å bruke en fuktighetskrem bare for duft.

Ok, nå kommer forstyrrende del, sier de lidenskapsfrukt og guava, men hvor han * er disse nevnt i ingredienslisten. Jeg leste det igjen og igjen og igjen. Den eneste relevante jeg fant var ricinusolje. Og hvile var alle fryktelige navn som jeg prøver å ikke gå for når jeg kjøper noe. Selv om jeg glemmer kjemikaliene med tanke på at de var nødvendige, så er det også rimelig å legge til lidenskapsfrukt og guava essens eller parfyme (som de har nevnt). Jeg følte meg veldig lurt. Det er enda verre som de kremer som sier naturlig og tilsetter 0,5% av noe planteekstrakt på slutten av fulllastet liste over kjemikalier. Jeg har brukt kroppen smør og har alt godt å si om det, men dette har vært en skuffelse på grunn av ingrediens avvik.

Oppsummering:

Pros av Grace Cole Passion Frukt og Guava Body Scrub:

• Tubeemballasje. • Lett duft.

Ulemper med Grace Cole Passion Frukt og Guava Body Scrub:

• Avvik i ingrediensene. • Lastet med skadelige kjemikalier.

IMBB-vurdering: 3/5

Vil jeg anbefale Grace Cole Passion Fruit & Guava Body Scrub?

Nei, det er bedre alternativer tilgjengelig i India.

Grace Cole Passion Frukt og Guava Body Scrub Grace Cole Jordbær og Kiwi Body Butter Review Filosofi Pure Grace Shampoo Bath og Shower Gel Review Beste Body Scrubs tilgjengelig i India Hvordan lage kroppsskrubbe hjemme Hvordan bli kvitt flekker fra silke klær Hvordan få håret til å vokse raskere Kropps Shop Olive Body Scrub Hjemmelaget Body Scrub Oppskrifter Med Kitchen Ingredients

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: