Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Milani Farge Brilliance Eye Liner Pencil 04 Purple Review - SMINKE 2023
Milani Farge Brilliance Eye Liner Pencil 04 Purple Review - SMINKE 2023
Anonim

Hei alle sammen!

Siden sommeren er bare noen måneder unna, tenkte jeg på å gjennomgå en øye blyant som jeg nylig kjøpte, at jeg er sikker på at jeg skal ha på seg en mye kommende sommer. Det er Milani Color Brilliance Eye Liner-blyant i 04 Lilla. Les videre for å vite mer om det.

Image
Image

Beskrivelse:

En fremragende øyenliner blyant som gir enestående farge i en enkel applikasjon. Den har blitt utviklet med fuktighetsgivende ingredienser for silkeaktig jevn tekstur og spesielle polymerer for langvarig slitasje. Legger til dybde og definisjon for øynene dine.

Tips og triks:

Påfør en tynn eller tykk linje på nedre eller øvre lashline. Med sin kremformede formel kan denne øyepennen enkelt smusses eller påføres på hele øyelokkene for å skape en levende utseende. Bruk som en base for å forlenge øyenskyggen.

Image
Image

Pris:

$ 6 (jeg kjøpte den for INR 400).

Min erfaring med Milani Color Brilliance Eye Liner Pencil 04 Lilla:

emballasje: Milani Color Brilliance Eye Liner Pencil i 04 Lilla kommer i en slank, men jumbo lengde blyant emballasje. Det har en slags ombre av lilla og rosa som skjer i emballasjen. Den har en solid lue og emballasjen er kompakt og reisevennlig.

Image
Image

Skygge: Som det er åpenbart fra navnet selv, er det en lilla øye blyant. Det er ikke en mørk vampy lilla, i stedet, den er en middels rosa tonet lilla; og ser så undervurdert og pen på øynene. Jeg bruker vanligvis ikke lyse liners / kohl under min nedre vannlinje, men siden dette er en så myk lilla farge, bærer jeg denne bare under min vannlinje. Det komplimenterer hudtonen min veldig bra og gjør øynene mine lystere og mer åpne. Det har veldig små glimmerpartikler, selv om glitteren ikke er helt synlig; i stedet gir shimmer øye blyant en glans på det hele.

Image
Image

Tekstur og pigmentering: Milani Color Brilliance Eye Liner-blyant i 04 Lilla er en av de flotteste øyepennene jeg har prøvd. Det er veldig glatt og den letteste berøringen gir også gode resultater. Det er kremaktig, men pigmentert nok. En sveiping avgjør 90% av fargene, som er perfekt for hverdagsbasert sminke. Denne øye blyant er flekkfast, men ikke vanntett. Denne øye blyanten varer meg bokstavelig hele dagen. Siden jeg ikke bruker noe på vannlinjen, vet jeg ikke om det irriterer, men jeg kan si at denne øyepennen ikke irriterer mitt øvre deksel.

Image
Image
Image
Image

Fordeler av Milani Color Brilliance Eye Liner Pencil 04 Lilla:

 • Denne øye blyant er total verdi for pengene.
 • Den lilla skyggen lyser øyeblikkelig opp ansiktet.
 • Veldig kremaktig tekstur.
 • Fargebetaling er utmerket. En sveiping avgjør 90% av fargen.
 • Vakker lilla nyanse; kan også brukes daglig (jeg er sikker på at jeg skal ha på seg det mye i sommer).
 • Sprøytebeskyttet øye blyant.
 • Varer hele dagen på meg.
 • Føler ikke seg i øynene. Det irriterer heller ikke øynene mine.
 • Gjelder veldig jevnt på øynene.

Cons av Milani Color Brilliance Eye Liner Pencil 04 Lilla:

 • Det er ikke veldig lett tilgjengelig i India.
 • Selv om det er flekkfast, er det ikke vanntett.
 • Produktspild på grunn av sliping.

Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Milani Color Brilliance Eye Liner Pencil 04 Lilla?

Jeg vil absolutt tilbakekjøpe denne øye blyant fordi jeg liker det så mye. Og jeg anbefaler det til alle som liker å ha farget øye blyanter.

IMBB Rating:

3.9/5

Konklusjon: Milani Farge Brilliance Eye Liner Pencil i 04 Lilla er flott for hverdagsbruk, så vel som for å gjøre et glam utseende. Den kommer i en slank, høy emballasje, super kremaktig formel og en jevn tekstur. Fargebetaling er utmerket, og det varer nesten hele dagen. Jeg vet ikke hva som ikke er å elske om dette!

Milani Liquif Eye Metallic Eyeliner Pencil - Aqua Milani Liquif Eye Liquid Eyeliner Automatisk Propelblyant i Lilla Milani Shadow Eyes Pencil 12-talls blyant - 05 akvatisk stil Milani Shadow Eyez Eyeshadow Pencil - Almond Cream Review Maybelline Forever Metallics Metal Shine Lip Color Pencil Review Lakme Glide på Eye Color Metallic Black Review, Swatch Maybelline Farge Sensasjonelle Lip Pencils Photos, fargeprøver Celine Dion Pure Brilliance Hydrating Shower Gel Review Celine Dion Ren Brilliance Eau de Toilette Review NYX Slim Eye Pencil 917 Purple Review Chambor Blend Eye Liner Pencils: Blend Lilla og Dazzle Teal Rimmel London Soft Kohl Kajal Eye Liner Pencil # Lilla Passion

Populært emne