Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

NYX Frosted Beige Round Lipstick Review - UTSEENDE 2023
NYX Frosted Beige Round Lipstick Review - UTSEENDE 2023
Anonim

Hei alle sammen!

I dag vurderer jeg et annet produkt fra min siste Sephora Haul som jeg gjorde. Denne anmeldelsen vil være av NYX Runde leppestift i Frosted Beige. Les videre for å vite hvordan det gikk for meg.

Produktbeskrivelse:

NYX Ekstra Creamy Round Lipstick er vår klassiske leppestift for alle anledninger. Den mineralbaserte mykemiddelformelen gir en vakker fløyelsaktig tekstur, mettet farge og motstår slitasje og flekker. Det er din go-to-lipstick. Fra Pure Nude til Pink Lyric til Chic Red, Round Lipstick er tilgjengelig i et jaw-dropende utvalg av nyanse.

Image
Image
Image
Image

Produktpris: Jeg kjøpte den for INR 375.

ingredienser:

Image
Image
Image
Image

Jeg tar på Nyx Round Lipstick i Frosted Beige:

emballasje: Den kommer i en enkel svart farget emballasje med bunnen av kulen som angir fargene på leppestiftet (en ferskenkoral i dette tilfellet), som faktisk er veldig praktisk fordi det gjør det enklere å finne leppestiften når du eier noen av disse. Emballasjen er som alle andre apotek lipstick s, det er ingenting over toppen, men det er veldig anstendig utseende. Jeg tror ikke at denne leppestiften er den robuste eller reisevennlige fordi hetten er bokstavelig talt på randen av sprekker / brudd fordi den ikke er laget av plast av god kvalitet.

Image
Image

Skygge: Frostet beige skygge er alt som navnet sier og mye mer. Da jeg leste navnet, trodde jeg det skulle være en fin MLBB nøytral brun / beige farge som ville være perfekt for hverdagsbruk. Når jeg sverget det på hånden min, viste det seg å være veldig mildt beige men ekstremt frostet.

Uansett tenkte jeg på å gi det en sjanse fordi jeg ikke hadde noen frostet leppestift før denne. Det er faktisk en veldig kul tonet silvery-beige leppestift med mye glimmer i den. På grunn av glimmer i den, ser det ut til å se veldig over toppen og ser rett og slett stygg på meg. Det er bare ikke skyggen for indiske hudfarger. Det vasker meg ut helt. Denne leppestiften har en slags foliefinish, men kanskje det er på grunn av glimmerinnholdet i det.

Image
Image

Tekstur: Tekstur av NYX runde leppestifter blir ofte sammenlignet med MAC cremesheen leppestifter. Denne leppestiften er smøraktig myk og det glir på leppene veldig glatt. Denne leppestiften har en anstendig fargeutbetaling, og en sveiping avgjør 80% av fargen på leppene. Denne leppestiften, til tross for å være tung på glimmer, har en fløyelsaktig, jevn tekstur. Denne leppestiften er fuktighetsgivende, som alle andre NYX ekstra kremete runde leppestifter og tørker ikke ut leppene, selv om den ikke er ledsaget av en leppebalsam. Slitetiden er ganske gjennomsnittlig; Den holder seg i 3-4 timer med lette måltider. Det skjuler pigmenteringen av mine lepper godt.

Pros av NYX Frosted Beige Round Lipstick:

• Rimelig • Nyx ekstra kremete runde leppestifter kommer i en rekke nyanser, 144 nyanser er nøyaktige. • Buttery glatt i tekstur • Lett tilgjengelig (både online og på Sephora) • Det er anstendig pigmentert. Vanligvis krever det bare to swipes.

Cons av NYX Frosted Beige Runde Leppestift:

• Jeg finner ikke emballasjen solid når hatten er på kant for å bryte. • Det er en veldig vanskelig skygge. Jeg liker ikke det som sådan. • Den har en veldig merkelig folieaktig metallisk overflate. • Mennesker som ikke liker leppestifter med glimmer, kan hoppe over denne. • Det er ikke en nyanse for indiske hudfarger, med mindre du har veldig blek hudfarge. • Vasker meg helt ut.

Image
Image
Image
Image

Vil jeg tilbakekjøp det / anbefaler jeg NYX Frosted Beige Round Lipstick?

Jeg vil ikke tilbakekjøp den, og med mindre du virkelig liker metalliske, glitrende leppestifter, foreslår jeg at du hopper over dette.

IMBB-vurdering: 1,5 / 5 (kun for tekstur og pigmentering)

Konklusjon: Hvis du liker å ha på leppestifter med glimmer og metallisk finish, er dette leppestiftet for deg!

NYX Round Lipsticks i Fig, Peach Bellini og Rose Review NYX Concealer i en krukke - Orange og Gul NYX Jumbo øye blyant i svart bønne NYX Myk Matte Lip Cream Antwerpen, Addis Abeba Foto, Stearinlys NYX-boks med Smokey Look Collection (S114) NYX Studio Perfekt Primer NYX Lip Creams i Stockholm og Tokyo NYX Cinnamon Sugar Round Lipstick Review

Populært emne