Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Le Blush Creme De Chanel - # 63 Åpenbaringsanmeldelse - SMINKE 2023
Le Blush Creme De Chanel - # 63 Åpenbaringsanmeldelse - SMINKE 2023
Anonim

Hei skjønnhet,

I dag vurderer jeg min mest favoritt rødme av alle. Dette er en rødme, som tok hele verden med storm, da den først ble utgitt i 2013. Den ble introdusert til oss av den vakre Lisa Eldridge, og jeg ble umiddelbart hekta. Noen av nyanser har blitt gjennomgått på IMBB, og selv jeg hadde øye med noen av dem. Men det var prisfaktoren som holdt meg unna. Jeg kjøpte selv to dupes av denne kremblushen fra Bourjois og fikk gode resultater fra dem, men jeg kunne fortsatt ikke få disse Chanelene til å blushes ut av tankene mine. Og så, denne gangen tok jeg endelig sjansen, og kjøpte denne rødmen. Jeg har brukt det hele tiden, morgen og kveld, siden de siste fjorten dagene, så elsker jeg det.

Image
Image

Produktbeskrivelse:

En nyskapende pulverkremformel gir en fristende ny måte å rødme på med rene, men levende pigmenter for øyeblikkelig lysstyrke. Den silkefulle teksturen har en slitesterk finish som er myk og behagelig for alle typer hudtyper, og er enkel å påføre med fingertupper eller pensel.

Image
Image
Image
Image

ingredienser:

Image
Image

Pris:

38 USD for 2,5 g produkt.

Image
Image

Min erfaring med Le Blush Creme De Chanel - # 63 Åpenbaring:

Jeg hopper med glede, jeg er så forelsket i denne rødmen. Jeg kan ikke tro at jeg ikke fikk dette før, og ville gjerne få alle de resterende nyanser også. Jeg elsker det så mye.

emballasje:Blush kommer i en søt liten svart fløyelhylse, inne i en svart og gullboksemballasje. Boksen har alle detaljer skrevet på den. Kompaktet har krem rødme inne i et svart tilfelle, med speil festet for applikasjon og touch-ups. Den flipåpne emballasjen har signaturen entwined Cs av huset til Chanel. Ingen børste er gitt sammen med det, siden ingen pensel er faktisk nødvendig. Emballasjen er slank, kompakt og så veldig luksuriøs.

Image
Image

Skygge:Skyggen "Revelation" er en varm rosa nyanse som passer til de fleste hudtoner. Det vil fungere som en naturlig flush av farge på huden når den brukes alene, samt en base for rosa eller koral eller ferskenpulver rødme.

Image
Image

pigmentering:Pigmenteringen av denne skyggen er fantastisk. Bare 1-2 prikker på hver kind er nok til å gi en naturlig flush. Imidlertid kan denne enkelt utforskes, så det kan også brukes veldig enkelt av nybegynnere. Fargeintensiteten er ganske byggbar. Det bør helst bygges gradvis, eller du kan også bli båret bort også. Det grunnleggende prinsippet her er å blande litt, bare sett 1-2 punkter på hvert kind og bland med fingrene, det er faktisk veldig enkelt og gir en mest naturlig effekt på den måten.

Image
Image

Tekstur:Tekstur er kremaktig, men ikke så kremaktig at den smelter bort. Du kan beskrive den som kremaktig på en hard base. Så snart du bruker og blander, gir den bort til en vakreste pulverlignende satenglakk. Det er en matt blush, men målingen er helt nydelig. Det har ingen glimmer eller glitrer i det, og ser aldri fettete eller dugg ut, selv i de mest ekstreme klimaforhold.

Image
Image

Varig tid:Det varer i 6-7 timer lett. Den brukes best med fingertips, eller du kan bruke en stippling børste.

Image
Image

Pros av Le Blush Creme De Chanel - # 63 Åpenbaring:

 • Vakker emballasje.
 • Varm rosa nyanse.
 • Ser bra ut på nesten alle hudtoner.
 • Leaves en veldig naturlig flush av farge.
 • Kan brukes alene eller under noen pulverbluss for å øke sin varige tid.
 • Kan brukes med rosa eller fersken eller koralpulver rødme og leppestift.
 • Fargeintensitet ganske byggbar.
 • Veldig vakker satin finish.
 • Ser ikke fettete eller dugg ut.
 • Kan brukes både på dagtid og kveldstid.
 • Varer i 6-7 timer lett.
 • Kan brukes med fingertuppene, eller med en stippling børste.

Ulemper med Le Blush Creme De Chanel - # 63 Åpenbaring:

 • Dyrt.
 • Begrenset tilgjengelighet i India.

IMBB Rating:

5/5

Ville jeg anbefale Le Blush Creme De Chanel - # 63 Åpenbaringen?

Ja til alle der ute. Du kan være nybegynner eller proff, du kan være rettferdig eller mørk, du kan være tørr hudtype eller fet hudtype, du kan være en ferskenvifte eller en coral-fan eller en rosa vifte. Uansett hva du er, er denne rødmen for alle dere.

Chanel Rouge Coco Shine leppestift Biarritz, MAC Plushglass Wildly Lush, Nice Buzz, Chanel Cream Blush Presage MAC Lipglass Vennligst meg, Snob, Rebel, Le Blush Creme De Chanel Affinite 65 L'Oreal Le Blush True Match Blush - 114 Rosa Grapefrukt Chanel Cream Blush - # 67 Chamade Hvordan bruke Kremblush Best Cream Blushes tilgjengelig i India Inglot AMC Cream Blush # 81 MUA Blush Perfection Cream Blusher - Dolly

Populært emne