Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

The Body Shop Frosted Cranberry Shimmer Lotion Review - VEKTTAP 2023
The Body Shop Frosted Cranberry Shimmer Lotion Review - VEKTTAP 2023
Anonim

Hei skjønnhet!

Håper du har en lys dag 🙂

Jeg var super spent da jeg leste de gyldne ordene - Cranberry og Shimmer sammen. Jeg spurte min venn om å plukke den opp fra butikken for meg, da den ikke var tilgjengelig på nettet, og derfor måtte betale mer for det. Vel, les videre for å vite hvordan det gikk for meg!

Image
Image

Pris:

Kr 895, men jeg fikk det for kr. 761.

Beskrivelse og krav:

1) Skinn hele sesongen med denne saftige luktende lotion. 2) Denne lette fuktighetskrem gir huden et snev av gnist mens du lytter det luktende energi. 3) Inneholder toppnote tranebærfrøolje fra Canada, som nærende og fuktighetsgivende behandler for huden. 4) Blader huden føles mykere og glattere. 5) Lett absorbert Seasonal Frosted Cranberry duft.

Image
Image

Egenskaper:

1) Glimrende kropps lotion / fuktighetskrem. 2) Inneholder tranebærfrøolje og Shea smør. 3) Twist låsepumpe. 4) Ikke brukes i ansiktet. 5) Holdbarhet - 3 år.

Jeg tar på kroppen Shop Frosted Cranberry Shimmer Lotion:

Du kan si at det er offisielt min aller første body lotion fra The Body Shop, så jeg var veldig spent på å få det. En gang jeg gjorde skuffelser kom rushing inn. Shimmer var altfor også mye! Det overføres til alt jeg berørte. Jeg følte meg som King Midas, som vendte alt han rørte ved Gull (i mitt tilfelle, glitter!). Kommer til kroppen lotion seg, det er flott! Hydrerende nok, selv for tørr hud skjønnhet. Lotionen absorberer raskt i huden og er ikke klistrende og ikke i det hele tatt kremaktig. Jeg elsker duften. Det fylte bilen min og senere, rommet mitt med tranebær duft og det smelte fantastisk! Men det begynner å falme bort etter 2-3 timer. Du må legge hånden din nær nesen for å lukte den, men vær forsiktig, ikke få glitter på den vakre nesen av deg. Jeg våknet opp neste morgen og la merke til at det var litt skinn igjen på hendene fremdeles, så det er ganske bra! Kort sagt, det er en god body lotion og ville vært en av mine favoritter bare hvis det ikke hadde så mye glimmer i det.

Image
Image

Fordeler av kroppshandelen Frostret Cranberry Shimmer Lotion:

 • Fantastisk oppholdsstyrke for begge, glitrende og duften.
 • Overveldende tranebær duft.
 • Litt går en longggg måte.
 • Shimmeren holder seg i minst 12 timer.
 • Søt og super girly flaske.
 • Twist låsepumpe som gjør det lekkasikkert og reisevennlig.
 • Duften går ikke, selv etter å vaske hendene med såpe.
 • Hydrerer også tørr hud veldig bra.
 • Kan bli med meg for en god 1 år takket være mengden.
 • Prisen spiller ingen rolle fordi kvantiteten overlater alt.

Cons of The Body Shop Frostet Cranberry Shimmer Lotion:

 • The shimmer! Ughhh! Det er tooo mye selv for en dråpe.
 • Noen kan ikke like duften.
 • Alt jeg berører blir glitrende. Så jeg kan si at shimmeren er overførbar.
 • Pumpen kan gå i stykker, og det kan derfor være ubrukelig at vrengelåsfunksjonen kan skje, da det ikke kommer til å løse det, men vil pumpe ut lotionen.

Konklusjon på The Body Shop Frostet Cranberry Shimmer Lotion:

Kudos til TBS på oppholdskraften! Det er det skinn eller duften, begge holder seg i svært lang tid. Men det er OGSÅ mye shimmer. Selv en dråpe av lotionen vil fylle underarmen med glitteren. Jeg følte meg som et barn som trenger å påføre glitter på kroppen sin for årlige dagers ytelse eller noe. Lotionen hydrerer huden veldig bra og duften er fantastisk. Det eneste jeg ikke likte er skinneren. Jeg ville ikke tilbakekjøp det, men jeg vil anbefale det hvis du er en jente som meg som er i alle ting glitter 😉

IMBB Rating:

3/5

Image
Image
Image
Image

Vil jeg anbefale Body Shop Frosted Cranberry Shimmer Lotion?

Bare hvis du ikke har noe imot å se ut som en skinnende disco ball 😛

Ville jeg tilbakekjøpe kroppshandelen Frosted Cranberry Shimmer Lotion ?

Nei.

Håper du fant min anmeldelse nyttig 🙂 Takk for å lese! Xoxo ♥

The Body Shop Vanilje Bliss Shimmer Lotion-Review The Body Shop Frosted Cranberry, glasert Apple og Vanilla Brulee Hand Creams Review Maybelline Lip Smooth Color & Care Balm Bilder, stikkord Ikke skinnende leppeblommer: Spør IMBB Shimmer Body lotion, Soufflé & Spray: Dove & Oriflame Cranberry Shimmer Lotion - The Body Shop Review Oriflame Beauty Lip Spa Therapy Lakme Lip Love Conditioner Bilder, fargeprøver Kroppsbutikken Frostet Tranebær Kroppsmørk til Baby Soft Skin Kroppsbutikken Frostet Tranebær Kroppspolsk Gets Full Marks

Populært emne