Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Boscia Tsubaki Cleansing Oil Gel Review - SMINKE 2023
Boscia Tsubaki Cleansing Oil Gel Review - SMINKE 2023
Anonim

Jeg ble kjent med merkevaren 'Boscia' gjennom IMBB, og jeg vet ikke hvorfor, men en dag ønsket jeg å velge noe fra sitt sortiment. Jeg er nå-dag på spree av primere og rensemidler. Selv om jeg vet at mine oppløsninger for en bedre hud gjennom hudpleie regimet ikke vil vare lenge. Det er ikke min vanlige feil eller latskap; Jeg har tidsspørsmål, jeg lover!

Uansett er dagens gjennomgang om Boscia Tsubaki Cleansing Oil-Gel. Nettstedet har mye å kreve om dette produktet.
Uansett er dagens gjennomgang om Boscia Tsubaki Cleansing Oil-Gel. Nettstedet har mye å kreve om dette produktet.

Produktbeskrivelse:

En antioksidant-pakket rensende olje-gel formulert for å fjerne urenheter og sminke mens du beskytter hudens fuktighetsbarriere, slik at huden blir jevnere og mykere. Denne rengjøringsoljen hydrerer og etterfyller, slik at huden blir glatt. En underskrift, lett botanisk blanding av tsubakiolje (kameliaolje), wakame (japansk sjøkule) og risbranolje hydrater, glatter og beskytter for utseendet av fast, ungdommelig hud. Formulert for alle hudtyper, allatoin, et antibakterielt plantederivat, renser og opprettholder fuktighetsnivåer dypt. Den er formulert uten parabener, sulfater, ftalater. Dette produktet er konserveringsmiddel-, kunstig duft-, farge-, gluten- og etanolfritt alkoholfritt. Det har vært dermatologistestet.

Foreslått bruk:

Påfør på fuktig hud og masser forsiktig på ansiktet i en sirkelbevegelse. Skyll rent med vann og følg med Tsubaki Beauty Oil.

Hovedinnhold:

Tsubaki (Camellia) Olje: Firmaer, hydrater, og beskytter mot skade på frie radikaler.

Allantoin: Gir hydratisering og støtter naturlig cellefornyelse med naturlige antibakterielle og dyprensende fordeler.

Wakame: Forhindrer fine linjer, rynker og tap av fasthet ved å fylle opp protein, som bidrar til å støtte naturlig kollagenproduksjon.

Rice Bran Oil: Reduserer mørke flekker og øker mikrosirkulasjonen for myk, glødende hud.

Andre ingredienser:

Vann, Diglycerin, Metylglucet-20, Decylglukosid, Lactobacillus Ferment, PEG-75, C11-15 Pareth-12, Etoksydiglykol, Kamelia Japonica Frøolje, Oryza Sativa (Rice) Bran Olje, Helianthus Annuus (Solsikke) Frøolje, Butylen Glycol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Extract, Moringa Pterygosperma Seed Oil, Epilobium Angustifolium Extract, Melia Azadirachta Blad Extract, Eclipta Prostrata Extract, Undaria Pinnatifida Extract, Pelargonium Graveolens Blomstolje, Allantoin, Akrylater / C10-30 Alkyl Acrylat Krypolymer, Akrylater / Vinyl isodecanoatkorspolymer, PEG-40 hydrogenert kastorolje, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Olje, Eugenia Caryophyllus (Klove) Bladolje, Lavandula Angustifolia (Lavendel) Olje, Kaliumhydroksid.

Pris:

$ 6 for 1 oz. Også tilgjengelig i 5 oz. for $ 28. (Frakt og skatter ikke inkludert).

Min erfaring med Boscia Tsubaki Cleansing Oil Gel:

Jeg har en oljeaktig kombinasjonshud. Når det gjelder produktet, ta en titt på ingredienslisten. Slående! Er det ikke? Produsert med alle naturlige ingredienser, fordelaktig for huden på alle måter og formulert uten skadelige kjemikalier. Man kan definitivt plukke den opp uten noen andre tanker. Før jeg bestemmer vurdering her over, la oss gå videre til detaljene.

Image
Image

emballasje: Boscia Tsubaki Cleansing Oil-Gel kommer i en myk, gjennomsiktig plastflaske med trykkåpning. Det er lett og definitivt enkelt og trygt å gjøre et sted i sminkesettet. Babyens rosa farge på flasken skyldes den gjennomsiktige rosa gelen innsiden, som reflekterer gjennom flasken. Det får meg til å føle seg også glad og fornøyd når jeg kjøper ting på tvers av syv hav og det når meg forseglet.

Image
Image

Konsistens, tekstur og applikasjon: Boscia Tsubaki Cleansing Oil-Gel har tykk, viskøs konsistens. Det er en rensende gel. Hvorfor er det navn som Tsubaki Oil Cleansing Gel? Fordi Tsubaki er faktisk Camellia blomst og denne gelen er formulert med Camellia olje rensende egenskaper i en gel form.

Søknaden er enkel og må bare påføres fuktig hud for bruk som rengjøringsmiddel for å fjerne urenheter eller som sminkefjerner.
Søknaden er enkel og må bare påføres fuktig hud for bruk som rengjøringsmiddel for å fjerne urenheter eller som sminkefjerner.

Ytelse som rensemiddel for å fjerne urenheter: Det har erstattet alle mine tidligere rensemidler siden den første bruken. Absolutt en perfekt rensemiddel for vispen har du nettopp trappet inn fra en grov, forurenset dag ute eller sliter med hudpleie for å ha en skjønnhets søvn. Bare en perle størrelse mengder renser huden min fra smuss og urenheter og avslører en revitalisert hud.

Image
Image

Ytelse som sminkefjerner: Få en tommelen opp som sminkefjerner også; grundig imponert. Se bilder for beviset. Alt dette sminke jeg legger på armen min; fundament, eyeliner, leppestifter, øyenskygge, rødme, leppe linjer og alt var ferdig ryddet med en ert størrelse størrelse. Bare et svakt spor av vanntett filtips eyeliner er fortsatt der, som kan fjernes med andre forsøk.

Image
Image

Hudkompatibilitet: Boscia Tsubaki Cleansing Oil-Gel er egnet for alle hudtyper, da det ikke gjør huden fett eller riper bort fuktighet fra huden. Det har ikke forårsaket noen utbrudd eller tørrproblemer heller og ikke stikkende i øynene for fjerning av øyesminke.

Swatch:

Image
Image

Fordeler med Boscia Tsubaki Cleansing Oil Gel:

• Inneholder Camellia-olje for hydrering, Allantoin for dyp rensing, Wakame for anti-aging og kollagenproduksjon, Rice Bran Oil for å redusere mørke flekker og legge til mykhet og glød på huden. • Anti-oksidantpakket rensegel for å fjerne urenheter og sminke. • Beskytter hudens naturlige fuktighet. • Gir en myk, smidig og glødende hud etter rensing. • Fjerner sminke effektivt. • En liten mengde går langt. • Passer for alle hudtyper; fet, kombinert og tørt. • Ingen utbrudd, ingen tørre flekker og ingen stikkende øyne. • Formulert uten parabener, sulfater, ftalater • Fritt for konserveringsmiddel-, kunstig duft-, farge-, gluten- og etanolfri alkoholfri. • Dermatologistestet. • Reise vennlig. • Rimelig priset.

Cons av Boscia Tsubaki Cleansing Oil Gel:

• Ingen.

IMBB Rating: 5/5

Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Boscia Tsubaki Cleansing Oil Gel?

Jeg er så forelsket i Boscia Tsubaki Cleansing Oil Gel. Jeg skal bestille den større flasken uten forsinkelse. Varemerket har gitt meg et godt inntrykk, så jeg er villig til å prøve ut andre produkter fra dem. Jeg tror dette er må ha for hver sminke og hudpleie person.

Hold deg glad og sunn. Ciao!

Boscia Detoxifying Black Cleanser Boscia BB Cream Boscia Konjac Cleansing Svamp med bambus trekull Boscia oljefri daglig hydrering SPF 15 Skjønnhetshemmeligheter fra den asiatiske verden Kaya Soothing Cleansing Gel Boscia Makeup bryter opp kjølig rengjøringsolje Sephora Supreme Cleansing Oil Clarins Total Cleansing Oil DHC Dyprensingsolje

Populært emne