Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Sally Hansen Luminous Tulips Diamond Strength Ingen Chip Nail Color Review - HUDPLEIE 2023
Sally Hansen Luminous Tulips Diamond Strength Ingen Chip Nail Color Review - HUDPLEIE 2023
Anonim

Hei alle sammen,

Ser på så mange Sally Hansen produktanmeldelser på IMBB, ble jeg fristet til å prøve dette merket og siden jeg hadde noen få funksjoner til å delta, bestilte jeg neglelakkene sine. Deres nagelmaling har høy karakter på IMBB, jeg gikk videre og kjøpte 3 nyanser. Jeg skal gjennomgå en av dem i dag kalt Sally Hansen Luminous Tulips Diamond Strength No Chip Nail Color.

Image
Image

Påstander:

Sally Hansen Diamond Strength Ingen spik negle farge stopper negler fra å bryte. • Opptil 10 dagers beskyttelse mot brudd, splitting og sprekker. • Infused med ekte mikrodiamanter og platina.

Pris:

INR 350 for 13,3 ml.

Min erfaring med Sally Hansen Lysende tulipaner Diamantstyrke Ingen Chip Nail Color:

emballasje: Den kommer i en solid glassflaske med en krystall innebygd foran. De har bokstavelig talt lagt vekt på at det er diamantstyrken neglelakk. Metallfinish applikatoren er lang og slank. Den myke børsten har imidlertid tynt holdt børster, det forstyrrer ikke under søknaden. Tvert imot blir det lettere å manøvrere i hjørnene og sidene av neglene med denne applikatoren. Samlet sett er jeg ganske fornøyd med den enkle, men likevel nyttige emballasjen.

Image
Image

Skygge: Det er vakker mauve (ish) rosa nyanse med subtile shimmers. Shimmers er ikke i det hele tatt OTT, men legger bare til den glatte fargen. De har tilstrekkelig kalt den som lysende tulipaner som skyggen ligner veldig på rosa / lilla tulipaner. Det lyser opp hendene mine umiddelbart. Jeg kan bære den både i løpet av dagen og i nattens ute.

Image
Image

Tekstur / finish: Teksturens nagelmaling er veldig jevn og smøraktig. Du kan enkelt skille den fra andre nagelmaler. Konsistensen er mellom kremaktig og tynn. Det sprer seg lett på neglene uten å se strikk eller goopy. Den første kappen kommer imidlertid litt streaky, men med den andre kappen settes den til en vakker, glansfull neglelakk.

Skinnet holder seg så bra for en god 4-5 dager. Pigmenteringen er også god. En sveiper, men streaky gir en full ugjennomsiktig dekning. Med to swipes blir det bare fint. Det tørker av innen 2-3 minutter. Selv med flere swipes (jeg prøvde 4 strøk for å sjekke tørketiden) tar det ikke mer enn 5 minutter å tørke helt.
Skinnet holder seg så bra for en god 4-5 dager. Pigmenteringen er også god. En sveiper, men streaky gir en full ugjennomsiktig dekning. Med to swipes blir det bare fint. Det tørker av innen 2-3 minutter. Selv med flere swipes (jeg prøvde 4 strøk for å sjekke tørketiden) tar det ikke mer enn 5 minutter å tørke helt.
Image
Image

Levetid / levetid: Vel, det hevder opptil 10 dager beskyttelse mot å bryte, splitte og sprekke, jeg fant ut at det begynte å komme fra toppkanten av min nagelmaling på dag 6. Jeg klager ikke på den fronten i det hele tatt, fordi med alle husarbeidene, selv 6 dager er det ganske bra for neglelakken å forbli intakt. Det er faktisk en no-chip neglelakk.

Image
Image

Parfyme: Min anmeldelse slutter ikke hvis jeg ikke sjekker et produkt på denne parameteren. Jeg er ganske fanatisk når det kommer til dufter i kosmetikk som jeg bare avskyer dem. Denne neglelakken har den vanlige duften som alle nagelmalter har, noe kjemisk-ish og alkoholtyper. Lukten vil ikke plage mye når nagelmaling har tørket av, men hvis du sniffer neglene dine for tett, vil du kunne lukke lukten.

Image
Image
Oppsummerer fordeler og ulemper,
Oppsummerer fordeler og ulemper,

Pros av Sally Hansen Lysende tulipaner Diamantstyrke Ingen Chip Nail Color:

• Glanset chipfri nagelfarge som holder seg bra i 7 dager. • Lett byggbar og gir full dekning i 2 swipes. • Den lange applikatoren er lett å jobbe med. • Tørker ganske fort. • Elegant og elegant emballasje. • Lyser opp hendene mine. • Kan brukes på noe tidspunkt på dagen.

Cons av Sally Hansen Lysende tulipaner Diamantstyrke Ingen Chip Nail Color:

• Jeg skulle ønske det var duftfritt. • 10 dager ingen chipping krav er litt blåst ut av proporsjon.

IMBB Rating:

4,85 av 5

Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Sally Hansen Lysende Tulipaner Diamantstyrke Ingen Chip Nail Color?

Ikke denne skyggen fordi jeg allerede har to andre nagelmaler i samme nyanse, men jeg vil legge hendene mine på alle andre nyanser super snart. Dette spekteret av neglelakk har imponert meg som ingen andre. Må jeg fortsatt skrive om jeg anbefaler eller ikke? Gå damer, løp for det.

Sally Hansen Maksimal skjold Sally Hansen Dark Huemoor Komplett Salon Manicure Neglelakk Sally Hansen Hard As Nails Hardener Sally Hansen Plum Power Hard som negler Xtreme Wear Nail Bite Beauty Luminous Creme Lipstick - Zin Bath & Body Works London Tulipaner og Raspberry Tea Fragrance Mist Lotus Herbals PURESTAY Lipsticks-Tulip Love, Fuchsia Smile, Rose Bliss Sally Hansen Diamond Strength Ingen Chip Nail Color - Pink Promise Sally Hansen Brilliant Bordeaux Diamond Strength Nail Color Sally Hansen Diamond Strength Nail Lacquer - Sølvjubileum Sally Hansen Lagre Dato Diamantstyrke Nail Color

Populært emne