Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Lorac Eye Shadow Precious Metal Review - SKJøNNHET 2023
Lorac Eye Shadow Precious Metal Review - SKJøNNHET 2023
Anonim

Hei og tusen takk for all takknemlighet mine venner. Denne anmeldelsen handler om den siste og min mest favoritt Lorac Eye Shadow i skyggen Precious Metal. Jeg ønsket å eie en slik nyanse siden måneder, og dette er ikke helt, men nesten hva jeg ønsket. La oss lese ut hvordan den utfører.

Image
Image

Produktbeskrivelse: (fra nettsiden)

Original fløyelsløs glatt øyenskyggeformel i skinnende nyanser perfekt for dag og natt. Du kan bære individuelt eller lag sammen for nydelige øyne som blir lagt merke til.

Pris:

$ 6. Netto vekt er 1,7 g.

ingredienser:

Image
Image

Min erfaring med Lorac Eye Shadow Precious Metal:

emballasje: Denne vakre øyenskyggen fra Lorac Cosmetics samling kommer i en sirkelformet plastpanne med gjennomsiktig deksel, som lukkes med skruetråd og gjør det reisevennlig. Hetten er merket med Lorac og svingete overflaten gir et fint utseende. Skyggenavnet og vekten er merket på bunnen av pannen.

Image
Image

Tekstur og finish: Lorac øyenskygge Precious Metal har en finmalet tekstur og føles veldig silkeaktig når den er farget. Løst komprimert i panne, en letthåndet børste berører plukker opp produktet uten problemer. Skyggen blander flott for tekstur og mykhet den bærer, noe som resulterer i et perfekt utseende. Finishen er svært satiny, men ingen diskrete glimmerpartikler eller biter kan ses. Likevel er det generelt en glødende, skinnende øyenskygge.

Image
Image

Farge og pigmentering: Lorac Precious Metal er en vakker skinnende øyenskygge av champagne. Jeg elsker måten det viser seg å være når det blandes. Skyggen kunne ikke vært mer perfekt. Pigmenteringen er fantastisk, og du vil ofte ende opp med å jobbe med en enkelt sveipe og deretter blande den på kort tid. Skyggen er ikke bare egnet for asiatiske brude sminke utseende, men kan brukes som en brow bein skygge for en gang i mellom. Hvis du eier dette, trenger du kanskje ikke å investere i en glødelampe i det hele tatt.

Image
Image

Levetid og nedfall: Dette er helt nydelig og forblir lange timer, selv uten øyenskygge primer; 5 timer lett i gjennomsnitt. Med en primer trenger du aldri å bekymre deg for den varige tiden; heller ikke glem å fjerne det hele dagen i så fall. Den forblir på plass uten krølling. Jeg har ikke blitt plaget av nedfallsproblemer. Pannen og applikasjonen, begge holdes ryddig av Lorac Precious Metal. Bare vær forsiktig så du ikke bruker en concealer som en erstatning for øyenskygge primer som sluttresultatet kan være krølling av selv best av det beste kvalitetsproduktet på øyelokkene dine. La oss oppsummere det.

Image
Image

Fordeler med Lorac Eye Shadow Precious Metal:

 • Svært satin champagne skygge for fest og arrangementer.
 • Flere bruk skygge; øyenskygge og highlighter.
 • Praktfull pigmentert; Du trenger ikke å re-sveipe børsten i smerte flere ganger.
 • Ingen glimmerbiter er synlige.
 • Finmalet tekstur med silkeaktig følelse.
 • Enkel og perfekt blanding.
 • En sveipe av børste tar opp alt du trenger fra pannen.
 • Ingen nedfallsproblemer i pan eller under søknad.
 • Ser fantastisk ut uten primer selv og varer i gjennomsnitt 5 timer i gjennomsnitt.
 • Oppholder seg på plass uten krølling.
 • Reis trygt.

Ulemper med Lorac Eye Shadow Precious Metal:

 • Inneholder parabener.

IMBB Rating:

4,75 / 5 (inneholder Parabener, men sjenerøs vurdering for skyggen er utrolig vakker)

Ville jeg kjøpe / anbefale Lorac Eye Shadow Precious Metal?

Hvis jeg noensinne var noe godt med øye sminke utseende, ville jeg ha elsket å legge inn noen EOTD, men jeg er en feil i denne kategorien så langt. Så godta min unnskyldning 🙂. Jeg vil definitivt elske å kjøpe tilbake denne skyggen; absolutt favoritt og bestemt anbefaling. Ciao til neste artikkel.

Lorac Eye Shadow White Gold Review Lorac Onyx Eyeshadow Review Lorac Pro 2 Øyenskygge Palette Review Lorac The Skinny Eyeshadow Palette i Naken Review Lorac TANtalEYES Øyenskygge Palette - Baked Eyeshadow Review Lorac Pro Palette Review Lorac Unzipped Palette Review Tre forskjellige måter å bruke Lorac Unzipped Palette Prøv Lorac Cobra Mascara For Mesmerizing Hypnotic Eyes! Revlon Illuminance Cream Shadow Va Va Va Bloom, Precious Metals Real Techniques Bold Metals Collection 100 Arched Powder Brush Review Edelholdige ingredienser i kosmetikk

Populært emne